Pantelija je napisao/la:muhamedhulk je napisao/la:Ali osvojena; vi ste i kupljenu zijanili![]()
![]()
![]()
Sta kaze miske, kupuj igrače,.plaćaj sudije i da ne možemo uzeti koji bod iz dvije tekme
i me uzmu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pantelija je napisao/la:muhamedhulk je napisao/la:Ali osvojena; vi ste i kupljenu zijanili![]()
![]()
![]()
Sta kaze miske, kupuj igrače,.plaćaj sudije i da ne možemo uzeti koji bod iz dvije tekme
i me uzmu
Policeman je napisao/la:Jesu li svi na ovoj temi ovakvimislim licite li na MocMahale444
Probisvjet je napisao/la:Policeman je napisao/la:Jesu li svi na ovoj temi ovakvimislim licite li na MocMahale444
Licimo! AKO ZATREBA SVI SMO MI MAHALA! Hajd sada, vlak sa teme!
Prije mjesec danathemaniaks je napisao/la:Pitari,kad su vam igraci zadnji put dobili platu ?
koliko si siguran u to?Zip je napisao/la:Prije mjesec danathemaniaks je napisao/la:Pitari,kad su vam igraci zadnji put dobili platu ?
Zip je napisao/la:Prije mjesec danathemaniaks je napisao/la:Pitari,kad su vam igraci zadnji put dobili platu ?
HNK Branitelju, pa jesi li to ban popio?Branchester je napisao/la:ON ROAD
Virtu4l je napisao/la:![]()
E cuj njemu drug igra u fksPantelija je napisao/la:jao gledaj ti kako to izmislja hahaah culi da neko hoce da kupi klubb od tana i odmah kasne plate3 mjeseca kasne, ali danaas se sjetili
usput, drug mi igra u fks, plata mu je redovna a i casti Bgm fino vazda raju .... sigurno "kredit"
mi smo grohnuli tolko da vise ni zelju ne moremo tohnutfks74 je napisao/la:Rekoh ja da ce Siroki vratiti dug zeljescaru, za prosli kup. Jesu ovi malo nacionalisti ali dug je dug. Sada i savez malo da podrzi ove iz rs , pa u polufinalu Sloboda- zeljescar( naravno Sloboda prvu kod kuce). Tako bi trebalo ,da budu svi zadovoljni.
ma čamuga zajahan pa mu fadilj vokri zbog poradi dark hole hehewobly92 je napisao/la:HNK Branitelju, pa jesi li to ban popio?Branchester je napisao/la:ON ROAD
Redovnija im je na sjeveru plata nego u svlačionici.themaniaks je napisao/la:Pitari,kad su vam igraci zadnji put dobili platu ?
Nisi znao da su Pantelija i Crnkić guzni 'averi?Zeljo92 je napisao/la:E cuj njemu drug igra u fksPantelija je napisao/la:jao gledaj ti kako to izmislja hahaah culi da neko hoce da kupi klubb od tana i odmah kasne plate3 mjeseca kasne, ali danaas se sjetili
usput, drug mi igra u fks, plata mu je redovna a i casti Bgm fino vazda raju .... sigurno "kredit"![]()
![]()
![]()
![]()
sacekaj jos malo pa ces vidjet ko je upravu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.