FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 13 jul 2016, 13:38

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: SUBIĆ :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DRŽAVA TUZLA!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jul 2016, 13:47

Sta je sa Subicem, dosao kod nas ili medijsko nagadjanje? Jer sam upravo citao ovaj portal i nisam naisao na tu vijest.
A i preskup je igrac da sjedi na klupi, takodjer i Lazevski koji ce vjerovatno biti Husrefova prva opcija. A ukoliko ovo bude tacno za Subica onda Fatic def. ce igrati u veznoj liniji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 jul 2016, 13:49

NjonjoVam je napisao/la::bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: SUBIĆ :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ko je objavio
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 13 jul 2016, 13:53

solinas je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la::bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: SUBIĆ :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ko je objavio
Ma avaz ga povezuje sa nama, ja ne vjerujem dok ne potpiše..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 jul 2016, 13:54

Stvarno nam on ne treba, jedino ako se Lazevski pokazao kao flop na treninzima
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 jul 2016, 13:58

I onaj korejanac još trenira sa ekipom, na probi je već dugo vremena a nije najavljen kao dolazak, koji je on faktor ovdje uopšte.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 jul 2016, 14:00

wobly92 je napisao/la:I onaj korejanac još trenira sa ekipom, na probi je već dugo vremena a nije najavljen kao dolazak, koji je on faktor ovdje uopšte.
možda je vodonoša :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 13 jul 2016, 14:32

samirr je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Ko je objavio
Ma avaz ga povezuje sa nama, ja ne vjerujem dok ne potpiše..
Ja ne vjerujem dok ne dobije papire da igra za nas :rol: pola ih potpise pa zaigra tamo na pola sezone :damn:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 13 jul 2016, 14:38

M Subic je zavrsen
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 jul 2016, 14:40

Sramota je da ovaj portal objavljuje kako je Gasic bio trener OKK .
On je bio trener KK Sloboda Dita jednog od najvecih sportskih kolektiva ove drzave.
Okk nikada nije igrao Jadransku ligu (ABA).
Okk nema ni jedan trofej u svojoj istoriji.
Aide vadi te pehare iz vitrina koje si ukrao od drugog kluba.
Dabogda im se bus prevrnuo i najvece nesrece desile. Gamad lopovska.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 jul 2016, 16:16

TzXHc je napisao/la:U avazu nas spominju u vezi sa subićem, nešto ne vjerujem, ali eto...
:)

Kad su spominjali ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

djulba
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la djulba » 13 jul 2016, 17:07

solinas je napisao/la:Sramota je da ovaj portal objavljuje kako je Gasic bio trener OKK .
On je bio trener KK Sloboda Dita jednog od najvecih sportskih kolektiva ove drzave.
Hajde ba sta si se zado :D
Meni je drago sto cu gledat dobru kosarku a kako su nazvali klub i te pravno formalne gluposti me ne zanimaju.
I da su dali naziv ofk sloboda kad smo se bili raspali isto vi isao gledat svaku utakmicu, sad trwba da cekamo kosarkaskog azmira i da probudi kk slobodu kako bi vratio 2-3 miliona, evo ga samo sto nije stigo.

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

katarakta

Post Postao/la katarakta » 13 jul 2016, 17:24

SaltCityAttack je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:U avazu nas spominju u vezi sa subićem, nešto ne vjerujem, ali eto...
:)

Kad su spominjali ?
U današnjem broju...
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jul 2016, 17:49

djulba je napisao/la:
solinas je napisao/la:Sramota je da ovaj portal objavljuje kako je Gasic bio trener OKK .
Hajde ba sta si se zado :D
Meni je drago sto cu gledat dobru kosarku a kako su nazvali klub i te pravno formalne gluposti me ne zanimaju.
I da su dali naziv ofk sloboda kad smo se bili raspali isto vi isao gledat svaku utakmicu, sad trwba da cekamo kosarkaskog azmira i da probudi kk slobodu kako bi vratio 2-3 miliona, evo ga samo sto nije stigo.

Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk

Kakva kvalitetna kosarka? Bezveze su ugasili klub da bi mogli sada prati pare. U ovom klubu nema skupstina, nema biranja. Ako ti stranka odobri vodis ga bez obzira na rezultate..

Svi novinari dobijaju novac da napisu poneku lijepu. Sto je najgore pisu za ovaj novi klub kao da je to isti onaj stari i da on drzi trofeje od starog, a u biti ovaj novi klub nema pravo da preuzima historiju sa pravne tacke. Sa pravne tacke ovo je potpuno drugi tim.

Ne mora doci Azmir ali necu ni gledati Berbu. Covjeka koji i nakon dvije tri lose sezone ne moze otici iz kluba. Da ostvari 20 losih sezona jedina stvar koja se moze promijeniti je da njega kao predsjednika zamjeni njegov **** sin.

Neka ide ko hoce da gleda ali neka ne ebu nama bivsim navijacima Dite zivce sa ovim nebulozama i placenim novinarima.

Platili bhbasketu na kraju sezone da animira ljude da dolaze na utakmice da ne ispadnu. I govorili kako ce na kraju sezone ispostovati te navijace i napraviti promjene u upravi :lol:

Neka skinu Ditine banere kada igraju i ne sramote se. Ko hoce neka gleda Berbu samo neka nama ne gadi niko zivot, a svako ima pravo da ode gledati ..

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 13 jul 2016, 19:11

Je li istina ovo za Subica ?...ako jest to bi bilo fantasticno.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 13 jul 2016, 19:59

Sezona se priblizava, bilo je svakakvih promjena, dosta se radilo. Pa da se malo osvrnem na sastav s kojim ulazimo u novu sezonu. Volio bi da zajedno prodiskutujemo ovu temu (samo SASTAV - nista reprogram, Azmir, Jasmin, stadion...). Odma da kazem da se ne bi slozio sa pojedincima koji smatraju da se prelazni rok nije kvalitetno odradio. Prije svega smo pojacani u sirinu. Kvaliteta je definitivno vise u odnosu na proslu sezonu. Ostajem pri svome da imamo vrhunskog trenera za nasu ligu, koji je u stanju da sastavi i uigra ekipu s kojom rapolaze. Upravo to je najtezi dio trenerskog posla. Dakle, Husref je po mom misljenju odlican trener (iako me zna nekad zbunit personal menadzmentom :)).

Golmani: S Ericem i Bonicem smo u najmanju ruku nadoknadili eventualni odlazak Pirica. Ukoliko ne ode, definitivno smo bolje postavljeni nego prosle sezone.
Lijevi bek: Ivetic je fakat bio vrsni bek. Problem je sto je bio jedini (sreca pa su ga zaobisle povrede). Onog Lakicevica necu ni komentarisat. Dolaskom Lazevskog i Fatica ne bi trebali biti slabiji nego prosle sezone.
Desni bek: Bez promjena.
Stoperi: Ove sezone smo jaci u sirinu, a uz to i kvalitet se na visem nivou. Bez sumnje, ove sezone smo jaci za klasu na ovoj poziciji.
Zadnji/centrani vezni red: Hadzic, Grahovac, Stjepanovic, Fatic, Dzidic (sto da ne), Ordagic. Mislim da odlazak Prsesa i Sarica ne treba da nas zabrinjava. Definitivno smo jace postavljeni nego prosle sezone.
Ozanzivni vezni red: Bez promjena.
Krila: Dolaskom Zeca smo dobili jednog novog igraca na ovoj poziviji. Vraca se i Govedarica. Dakle, jaci smo i ovdje.
Napad: Ahmetovic je igracina, nema sta. Medjutim, Zec i Karic po meni vise vrijede nego sam Ahmet. Dakle, i ovdje smo jaci.

Da sumiram: Na 4 od 7 pozicija smo jaci nego prosle sezone. Nigdje nismo slabili. Kad bi doveli neko jako krilo bili bi prejaki. Tada bi Zeca i Karica mogli forsirat samo u spicu. Uz to imamo i Krpica. Bice to super - jedva cekam da pocne sezona!
A sad adio...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 jul 2016, 20:35

U sredini smo slabiji i ne postoji argument koji ce to osporiti. Hoce li Grahovac napredovati u narednim sezonama vidjet cemo, kao i Hadzic, medjutim Saric je trenutno za obojicu igracina i njegov izostanak je hendikep, osim ako nabrojani ne naprave boom kao sto je i Saric (jer covjek pokriva cijelu sredinu i krilo desno, a moze trcati 3 utakmice).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 13 jul 2016, 20:40

Beduin je napisao/la:U sredini smo slabiji i ne postoji argument koji ce to osporiti. Hoce li Grahovac napredovati u narednim sezonama vidjet cemo, kao i Hadzic, medjutim Saric je trenutno za obojicu igracina i njegov izostanak je hendikep, osim ako nabrojani ne naprave boom kao sto je i Saric (jer covjek pokriva cijelu sredinu i krilo desno, a moze trcati 3 utakmice).
Kako sam ja primjetio Husref Fatica uigrava na poziciji gdje je igrao Saric... A kako ce se pokazati vidjet cemo uakoro.

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 13 jul 2016, 20:57

Ne bi ja to tako pesimisticno gledao. Nije ni Saric Kroos j.ebem ga ja :D bolji smo za to da ne mora igrat Prses :D
A sad adio...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 13 jul 2016, 21:19

Pozitiva je napisao/la:Ne bi ja to tako pesimisticno gledao. Nije ni Saric Kroos j.ebem ga ja :D bolji smo za to da ne mora igrat Prses :D
Jos da se pojacamo odlaskom Mehidica
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.