Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ko je objavioNjonjoVam je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SUBIĆ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma avaz ga povezuje sa nama, ja ne vjerujem dok ne potpiše..solinas je napisao/la:Ko je objavioNjonjoVam je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SUBIĆ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
možda je vodonošawobly92 je napisao/la:I onaj korejanac još trenira sa ekipom, na probi je već dugo vremena a nije najavljen kao dolazak, koji je on faktor ovdje uopšte.
Ja ne vjerujem dok ne dobije papire da igra za nassamirr je napisao/la:Ma avaz ga povezuje sa nama, ja ne vjerujem dok ne potpiše..solinas je napisao/la:Ko je objavioNjonjoVam je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SUBIĆ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TzXHc je napisao/la:U avazu nas spominju u vezi sa subićem, nešto ne vjerujem, ali eto...
Hajde ba sta si se zadosolinas je napisao/la:Sramota je da ovaj portal objavljuje kako je Gasic bio trener OKK .
On je bio trener KK Sloboda Dita jednog od najvecih sportskih kolektiva ove drzave.
Okk nikada nije igrao Jadransku ligu (ABA).
Okk nema ni jedan trofej u svojoj istoriji.
Aide vadi te pehare iz vitrina koje si ukrao od drugog kluba.
Dabogda im se bus prevrnuo i najvece nesrece desile. Gamad lopovska.
U današnjem broju...SaltCityAttack je napisao/la:TzXHc je napisao/la:U avazu nas spominju u vezi sa subićem, nešto ne vjerujem, ali eto...
Kad su spominjali ?
djulba je napisao/la:Hajde ba sta si se zadosolinas je napisao/la:Sramota je da ovaj portal objavljuje kako je Gasic bio trener OKK .
On je bio trener KK Sloboda Dita jednog od najvecih sportskih kolektiva ove drzave.
Okk nikada nije igrao Jadransku ligu (ABA).
Okk nema ni jedan trofej u svojoj istoriji.
Aide vadi te pehare iz vitrina koje si ukrao od drugog kluba.
Dabogda im se bus prevrnuo i najvece nesrece desile. Gamad lopovska.![]()
Meni je drago sto cu gledat dobru kosarku a kako su nazvali klub i te pravno formalne gluposti me ne zanimaju.
I da su dali naziv ofk sloboda kad smo se bili raspali isto vi isao gledat svaku utakmicu, sad trwba da cekamo kosarkaskog azmira i da probudi kk slobodu kako bi vratio 2-3 miliona, evo ga samo sto nije stigo.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
Kako sam ja primjetio Husref Fatica uigrava na poziciji gdje je igrao Saric... A kako ce se pokazati vidjet cemo uakoro.Beduin je napisao/la:U sredini smo slabiji i ne postoji argument koji ce to osporiti. Hoce li Grahovac napredovati u narednim sezonama vidjet cemo, kao i Hadzic, medjutim Saric je trenutno za obojicu igracina i njegov izostanak je hendikep, osim ako nabrojani ne naprave boom kao sto je i Saric (jer covjek pokriva cijelu sredinu i krilo desno, a moze trcati 3 utakmice).
Jos da se pojacamo odlaskom MehidicaPozitiva je napisao/la:Ne bi ja to tako pesimisticno gledao. Nije ni Saric Kroos j.ebem ga jabolji smo za to da ne mora igrat Prses
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.