FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 12 jul 2016, 12:36

TzXHc je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:Gdje su oni što su pisali da od Lazevskog nema ništa?
Ma nema veze sad će počet pisat kako nije spreman i tako to. Čisto radi balansa...
:urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 jul 2016, 13:07

TzXHc je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:Gdje su oni što su pisali da od Lazevskog nema ništa?
Ma nema veze sad će počet pisat kako nije spreman i tako to. Čisto radi balansa...
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 jul 2016, 13:11

Čovjek lijepo napisao "umjesto Krpića", i ne upadaj više ošamarit ćete NKMramor :mrgreen:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 jul 2016, 13:20

:njanjanja: :njanjanja: sad sam 100% siguran da će mo imati sasvim respektabilnu ekipu i u novoj sezoni,valja opet derat guzove dušmančićima ufuranim akobogda :opaopa: :opaopa:
DRŽAVA TUZLA!!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 12 jul 2016, 13:52

Dobro je za ovu dvojicu što smo dobili papire prije prve utakmice prvenstva. Ovdje se više nece kukati kako nemamo lijevog beka, a i imam osjecaj da neki traze malu grešku pa da pljunu sve što su uradili Azmir, Vugdalic i Husref.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jul 2016, 14:39

daj jos jednog igraca u ofanzivu pa da i ja budem optimistican :kafa:

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 12 jul 2016, 14:48

Da se mene pita, samo još jedan vezni nam fali, mada Fatić može pokriti tu poziciju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 12 jul 2016, 15:09

Jbg ne pita vas se, nece vise niko dolaziti ;) da je ovo sto imamo da se uigra i da se srede svi papiri na vrijeme da nam igraci ne debitiraju u 10. kolu, mislim da se sa ovom ekipom mozemo drzati u prve cetri ekipe do pauze i onda dovesti jos 2-3 ekstra igraca i probati napasti jedan od trofeja naglasavam jedan jer ako napadnemo oba moze se vrlo lako ponoviti prosla sezona :kafa:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jul 2016, 15:24

Slobodas je napisao/la:Jbg ne pita vas se, nece vise niko dolaziti ;) da je ovo sto imamo da se uigra i da se srede svi papiri na vrijeme da nam igraci ne debitiraju u 10. kolu, mislim da se sa ovom ekipom mozemo drzati u prve cetri ekipe do pauze i onda dovesti jos 2-3 ekstra igraca i probati napasti jedan od trofeja naglasavam jedan jer ako napadnemo oba moze se vrlo lako ponoviti prosla sezona :kafa:
Naravno, tad cemo dobiti i pare od Evrope te znati kako stojimo na tabeli i s kakvim igrackim kvalitetom raspolazemo. Na zimu jos mozda 2 kvalitetna pojacanja dovesti (a broj pojacanja zavisit ce i od povreda te forme) pa aBd da izborimo Evropu i odigramo daleko uigraniji i kompleniji tada.

Bice to sve dobro, kvalitetna odbrana je kljuc uspjeha, mada me i dalje brine cinjenica da se ide na to kako ce Efendic i ove sezone odigrati bez povrede u proslogodisnjoj formi. U protivnom smo naj3bali, jer Todorovic nije adekvatna zamjena, a nije mi vala ni Skahic (osim ako nece tad igrati defanzivnije, a lijeva strana da igra ofanzivnije).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jul 2016, 15:34

Bice jos pojacanja !! mozda sutra ali vidjet cemo)..nisam vas citao evo dugo ali vidim da ste puno srali, a neki su bogami i pojeli biga :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jul 2016, 15:42

To Tuzla nevalja za pripreme, pa svako malo etno selo Stanišići, samo dase Azmiru izbije bezveze koja hiljadarka iz džepa.
:lol: :lol: :lol:

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 12 jul 2016, 17:58

Ne znam koliko je istina,ali izvor blizak fc "Sloga Simin Han"kaze da moj pulen koga bih jaaa naaajvise voluo vidjeti u Slobodi, Borogovac vec par dana na Azmirov poziv trenira gore.Kazu mi da je momak super spreman,odlican skolovan igrac,i da se izuzetno profesionalno ponasa na treningu.

Nadam se samo da ce predsjednik i meni jednom zelju ispuniti,jer tom momku nije mjesto u Prvoj ligi.i da su ti treninzi,samo uvid u njegove sposobnosti

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jul 2016, 18:02

joksimovic je napisao/la:Ne znam koliko je istina,ali izvor blizak fc "Sloga Simin Han"kaze da moj pulen koga bih jaaa naaajvise voluo vidjeti u Slobodi, Borogovac vec par dana na Azmirov poziv trenira gore.Kazu mi da je momak super spreman,odlican skolovan igrac,i da se izuzetno profesionalno ponasa na treningu.

Nadam se samo da ce predsjednik i meni jednom zelju ispuniti,jer tom momku nije mjesto u Prvoj ligi.i da su ti treninzi,samo uvid u njegove sposobnosti
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 12 jul 2016, 18:11

fukara87 je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Ne znam koliko je istina,ali izvor blizak fc "Sloga Simin Han"kaze da moj pulen koga bih jaaa naaajvise voluo vidjeti u Slobodi, Borogovac vec par dana na Azmirov poziv trenira gore.Kazu mi da je momak super spreman,odlican skolovan igrac,i da se izuzetno profesionalno ponasa na treningu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To sve kaze o tebi,tvojoj inteligenciji, pokvarenosti,zavidluku,nekulturi i sta vec.
Jos jedno cu ti reci ja ,kad vidim tvoj svaki post bukvalno :puke: :puke: :puke: ,i nekako me stid sto jedni takvi licemjeri poticu iz Tuzle
:s

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jul 2016, 18:15

joksimovic je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:

To sve kaze o tebi,tvojoj inteligenciji, pokvarenosti,zavidluku,nekulturi i sta vec.
Jos jedno cu ti reci ja ,kad vidim tvoj svaki post bukvalno :puke: :puke: :puke: ,i nekako me stid sto jedni takvi licemjeri poticu iz Tuzle
:s
Druze priznaj da ti je Borogovac famelija ili si mu puko na sestru (ako ima) ili ste guzna braca.
Nije moguce da svaki tvoj post sadrzi ime BOROGOVAC.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 12 jul 2016, 18:16

Nema ništa od Borogovca u Slobodi. Zvao ga Mourinho u United.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jul 2016, 18:18

eh joksimovicu druze moj, ko zna s kakvog je on brda sisao u Tuzlu, nazalost ima ih jos dosta takvih

Sloboda je uvijek bila prepoznatljiva po svojim igracima, po igracima sa TK, a sada se ovdje uzdizu nekakvi Lazevski, Fatici i slicno, nema fokusa na domace igrace, koji nazalost igraju po nizim ligama jer nemaju nikoga da ih gura, a oni sto imaju menadzere i slicno, igraju u Zrinjskom, Sarajevu i tako dalje! nisu nas Lazevski i slicni uveli u PL, nego Mehidic, Huseinbasic, Sale, Mico, Efendic, sve nasi igraci sa TK

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jul 2016, 18:20

Ja kad vidim tvoj post totalno mi popravis dan haahahah, hvala ti sto si tu :D da nema tebe ja ne znam sta bi bgm, svaki tvoj post me odusevi, bas si dobar ko covjek, dodji ovako cesto da me nasmijes bgt. Svaka ti cast hahah

Chinaglia, jel tebe ko sta pitao mozda ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 12 jul 2016, 18:23

fukara87 je napisao/la:Ja kad vidim tvoj post totalno mi popravis dan haahahah, hvala ti sto si tu :D da nema tebe ja ne znam sta bi bgm, svaki tvoj post me odusevi, bas si dobar ko covjek, dodji ovako cesto da me nasmijes bgt. Svaka ti cast hahah
A ja kad vidim tvoj post :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Propadam kroz zemlju

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jul 2016, 18:24

fukara87 je napisao/la:Chinaglia, jel tebe ko sta pitao mozda ?
hocu li mozda tebe pitat' za dozvolu da napisem komentar

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.