TzXHc je napisao/la:Ma nema veze sad će počet pisat kako nije spreman i tako to. Čisto radi balansa...Rimes87 je napisao/la:Gdje su oni što su pisali da od Lazevskog nema ništa?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
TzXHc je napisao/la:Ma nema veze sad će počet pisat kako nije spreman i tako to. Čisto radi balansa...Rimes87 je napisao/la:Gdje su oni što su pisali da od Lazevskog nema ništa?
Naravno, tad cemo dobiti i pare od Evrope te znati kako stojimo na tabeli i s kakvim igrackim kvalitetom raspolazemo. Na zimu jos mozda 2 kvalitetna pojacanja dovesti (a broj pojacanja zavisit ce i od povreda te forme) pa aBd da izborimo Evropu i odigramo daleko uigraniji i kompleniji tada.Slobodas je napisao/la:Jbg ne pita vas se, nece vise niko dolazitida je ovo sto imamo da se uigra i da se srede svi papiri na vrijeme da nam igraci ne debitiraju u 10. kolu, mislim da se sa ovom ekipom mozemo drzati u prve cetri ekipe do pauze i onda dovesti jos 2-3 ekstra igraca i probati napasti jedan od trofeja naglasavam jedan jer ako napadnemo oba moze se vrlo lako ponoviti prosla sezona
:lol: :lol: :lol:To Tuzla nevalja za pripreme, pa svako malo etno selo Stanišići, samo dase Azmiru izbije bezveze koja hiljadarka iz džepa.
joksimovic je napisao/la:Ne znam koliko je istina,ali izvor blizak fc "Sloga Simin Han"kaze da moj pulen koga bih jaaa naaajvise voluo vidjeti u Slobodi, Borogovac vec par dana na Azmirov poziv trenira gore.Kazu mi da je momak super spreman,odlican skolovan igrac,i da se izuzetno profesionalno ponasa na treningu.
Nadam se samo da ce predsjednik i meni jednom zelju ispuniti,jer tom momku nije mjesto u Prvoj ligi.i da su ti treninzi,samo uvid u njegove sposobnosti
To sve kaze o tebi,tvojoj inteligenciji, pokvarenosti,zavidluku,nekulturi i sta vec.fukara87 je napisao/la:joksimovic je napisao/la:Ne znam koliko je istina,ali izvor blizak fc "Sloga Simin Han"kaze da moj pulen koga bih jaaa naaajvise voluo vidjeti u Slobodi, Borogovac vec par dana na Azmirov poziv trenira gore.Kazu mi da je momak super spreman,odlican skolovan igrac,i da se izuzetno profesionalno ponasa na treningu.
Nadam se samo da ce predsjednik i meni jednom zelju ispuniti,jer tom momku nije mjesto u Prvoj ligi.i da su ti treninzi,samo uvid u njegove sposobnosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Druze priznaj da ti je Borogovac famelija ili si mu puko na sestru (ako ima) ili ste guzna braca.joksimovic je napisao/la:To sve kaze o tebi,tvojoj inteligenciji, pokvarenosti,zavidluku,nekulturi i sta vec.fukara87 je napisao/la:joksimovic je napisao/la:Ne znam koliko je istina,ali izvor blizak fc "Sloga Simin Han"kaze da moj pulen koga bih jaaa naaajvise voluo vidjeti u Slobodi, Borogovac vec par dana na Azmirov poziv trenira gore.Kazu mi da je momak super spreman,odlican skolovan igrac,i da se izuzetno profesionalno ponasa na treningu.
Nadam se samo da ce predsjednik i meni jednom zelju ispuniti,jer tom momku nije mjesto u Prvoj ligi.i da su ti treninzi,samo uvid u njegove sposobnosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos jedno cu ti reci ja ,kad vidim tvoj svaki post bukvalno![]()
![]()
,i nekako me stid sto jedni takvi licemjeri poticu iz Tuzle
:s
A ja kad vidim tvoj postfukara87 je napisao/la:Ja kad vidim tvoj post totalno mi popravis dan haahahah, hvala ti sto si tuda nema tebe ja ne znam sta bi bgm, svaki tvoj post me odusevi, bas si dobar ko covjek, dodji ovako cesto da me nasmijes bgt. Svaka ti cast hahah
hocu li mozda tebe pitat' za dozvolu da napisem komentarfukara87 je napisao/la:Chinaglia, jel tebe ko sta pitao mozda ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.