šta vi mislite ?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mislim da Ryna Anderson nece igrati veceras; i Tyreke Evans je bio 15.5 na premieru, ocigledno su skontali da nema ko drugi dati kos za NO veceras... tako da i 17.5 bi trebao preci bez problema. Chris Paul nemam misljene... nekako mi je taj pick ni tam', ni vam'...zahinho je napisao/la:
šta vi mislite ?
Jos Goffin i over gemovibadel62 je napisao/la:Evo nešto tenisa i od mene,jucer je bio dobar dan,150 u plusu,vidjecemo sta ce biti daanas .![]()
Krajinovic-Harrison 2
Kudla-Ginepri 1
Goffin-Muller 1
Rola-Allmagro -21,5+ Više
Paire-Mertl 1
Ulog:11 KM
Dobitak: 99 KM
Sretno svima
Brate padam na onom tvom samo teniseru za 54 KM hahah , ponizava ga onaj drugialex1991 je napisao/la:Evo jedan sedmicni
Pon.den bosch vs emmen 2+,bradford vs milton 2+,samper montana vs delien 1
Uto.granolers vs stahovsky 1,strycova vs wickmayer 1,arsenal vs lester 2+,liverpol vs totenhem 2+,svitolina vs date krumm 1
Sri.man.utd vs burnley 2+
Cet.andrlecht vs gent 2+
Pet.dortmund vs mainz 2+
Sub.leverkusen vs wolfsburg 2+,sevila vs cordoba 2+,rapid vs ried 2+,sasuolo vs fiorentina 2+
Ned.roma vs parma 2+,hanover vs paderborn 2+,celta vs a.madrid 2+
Kvota :93(kl.premier)
Miami Heat - New York Knicks 1adis30 je napisao/la:Donskoy E. - Carballes Baena R. 2 1,95
storno **** jos se nije vratio....hrcxxx je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Jel' ti frka da uslikas ?hrcxxx je napisao/la:galatasaray + yilmaz daje
kof:6,00 ulog:100
mislim da ce lagano i hendikep!
hehe, ma frende za tebe cu sad uplatit i 100KM pa ti slikam i pokazem, samo cekam da potvrde da danas yilmaz igra jer je bio nesto ozljeđen (ali vjerujem da ce dat bez obzira na stanku)! I kaj je tu cudno da stavljam i 100Km a ne KN!?
Tko hoce dic novce na kladi mora i uloziti puno to je ZAKON, jer pimplanje s puno parova te samo baca u minus...
ramos4 je napisao/la:evo malo i od mene par predloga za danas
Elche - Rayo - vise od 6,5 zutih. 1,85
Sudi Teixeira Vitienes koji u posljednjih 9 utakmica ima prosjek 6 kartona po utakmici. A i vaznost utakmice posebno za domace mi ulijeva nadu da ce biti dosta varnica na terenu. za sistema probati odigrati da ce biti crveni karton (U zadnjih 9 utakmica pokazao 6 crvenih)
Elche - Rayo - 2+ 1,35
Od njihovih zadnjih 7 susreta 6 je bilo 2+
Lazio - Genoa - gost daje gol 1,6 ili oba daju 1,85
U posljednjih 7 susreta svih 7 je pobijedila genoa. Tako da sam se odlucio za ovo radi statistike iskljucivo.
Nadam se da cu nekome pomoci
isto razmisljamo... sad ce oni dignuti oladipu granicu na 17.5... ziv bio pa vidioadis30 je napisao/la:Harris out Beal out Oladipo bi trebao preko 15p.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.