Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 20 jul 2015, 12:20

Poprilično blijedo prvo poluvrijeme.
Dva Joe-a najbolji na terenu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 jul 2015, 13:28

Hames strijelac ponovo.
Drago mi je zbog Danny-a :thumbup:

U petak poslije Dzume protiv Malaysia 11 :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 jul 2015, 13:30

Pogodi BR sa izmjenama. Kad bi bilo srece pa da ovako uvijek u PL bude. Ings agresivan, bori se za mjesto u prvih XI. Licit ce to na nesto ove sezone :mrgreen:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 jul 2015, 13:30

Paolo Maldini has pictures of Joe Gomez on his bedroom wall.

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 20 jul 2015, 14:08

:cool: :cool:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 jul 2015, 15:58

slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 jul 2015, 16:23

Opet dominacija protiv ove oceanijske buranije :kafa:

Na radu je Malezija, vrijeme je da neko primi peticu :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LuisGarcia
Kontakt:

Post Postao/la LuisGarcia » 20 jul 2015, 16:53

Raja,ima li istine u ovome da tražimo Goetzea,šta mislite ? :hmmmmm: Njegov odlazak mi je poprilično izvjestan,jer u Bayernu on nikada neće ispuniti svoj potencijal,sad da li mi imamo šansu da ga dovedemo to je već drugi par cipela...
Luis Garcia he drinks sangria,he came from Barca to bring us joy

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 20 jul 2015, 19:27

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 jul 2015, 21:57

Nema nista od Gotzea, to su smesne price.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 20 jul 2015, 23:35

@Paradajz, sta mislis kako ce to izgledat ako dodje Benteke? Kako li ce se igrat u smislu formacija? Dal ce moci spojiti Bentekea i Sturridgea? Mislim jedan je dokazan goalgetter,kod nas, drugi skupo placen, ne vjerujem da ce ijedan grijat klupu.

Memento Mori...

LuisGarcia
Kontakt:

Post Postao/la LuisGarcia » 20 jul 2015, 23:39

Nema Stua bar do druge polovine oktobra,tako da ce main striker sljedece sezone biti Benteke,jos ako udje dobro u sezonu to je to.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 jul 2015, 02:13

Benteke, Ings, Stu, Origi = opasan napad, a 2 od njih ce morati na klupu(?), nazalost, ali duga je sezona i puno utakmica u Engleskoj, bice vremena za dokazivanje. Ja imam osjecaj da bi ih moglo sve zasjeniti jedno ime - Firminjo. Taj momak je ogroman potencijal, ali i nisu se brazilci proslavili u Engleskoj pa ostaje da vidimo.

Ibe ovaj opasan momak, ima finu tehniku i prodoran je. Moglo bi i od njega biti habera u buducnosti.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 21 jul 2015, 02:34

Ne pratim puno liverpool, ali kad vidis da igrac ima neki x factor, da mora biti nesto od njega ima ga da ga yeb.. To se meni ucinilo kod Ibea, okomit prodoran brz pravi moderni igrac, ne znam kakv mu je osjecaj za asistenciju ali ako i to ima onda je momak full package

Sent from my ST26i using Tapatalk

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 21 jul 2015, 03:07

Batva je napisao/la:Benteke, Ings, Stu, Origi = opasan napad, a 2 od njih ce morati na klupu(?), nazalost, ali duga je sezona i puno utakmica u Engleskoj, bice vremena za dokazivanje. Ja imam osjecaj da bi ih moglo sve zasjeniti jedno ime - Firminjo. Taj momak je ogroman potencijal, ali i nisu se brazilci proslavili u Engleskoj pa ostaje da vidimo.

Ibe ovaj opasan momak, ima finu tehniku i prodoran je. Moglo bi i od njega biti habera u buducnosti.
+ Coutinho, Firminho, Lallana, Ibe, Markovic

znaci 9 igraca ofanzivnih igrača ne računajuci trojcu koja trebaju ici, ne znam mozda da BR predje na 4-2-3-1, al opet vidim igra sa trojcom u vezi na pripremema. znaci tri ofanzivne pozicije za 9 igrača, ima ad neki dobro griju klupu i tribine :mrgreen:

LuisGarcia
Kontakt:

Re: RE: Re: Liverpool FC

Post Postao/la LuisGarcia » 21 jul 2015, 03:18

xaves je napisao/la:Ne pratim puno liverpool, ali kad vidis da igrac ima neki x factor, da mora biti nesto od njega ima ga da ga yeb.. To se meni ucinilo kod Ibea, okomit prodoran brz pravi moderni igrac, ne znam kakv mu je osjecaj za asistenciju ali ako i to ima onda je momak full package

Sent from my ST26i using Tapatalk
Sve si dobro rekao, slazem se,odavno nismo imali talenta kao sto je Ibe. Ako momcina ostane razumna i ne bude letila za parama postat ce veliki igrac :).
@Mourinho Pa dobro,ima tu dosta novih igraca u ofanzivi,ne bi me cudilo da Markeca i na posudbu posalju. Trebat ce vremena dok se uigraju svi+ ce biti povreda,ali ce svi dobiti priliku vjerujem.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 21 jul 2015, 07:48

Sage je napisao/la:@Paradajz, sta mislis kako ce to izgledat ako dodje Benteke? Kako li ce se igrat u smislu formacija? Dal ce moci spojiti Bentekea i Sturridgea? Mislim jedan je dokazan goalgetter,kod nas, drugi skupo placen, ne vjerujem da ce ijedan grijat klupu.
Znam koliko i ti. Sasvim sigurno ce Benteke igrati sam u spicu u pocektu, Cou i Firmino ce biti free role krila, dakle u principu 4-3-3 formacija. Kada se Danny vrati, to ce biti zanimljivo. Sigurno je da ce BR kad tad probati njih dvojicu u napadu, ali sa kakvim rolama ce igrati zajedno, to je pitanje. Big Ben mora da bude ona klasicna 9-ka, sto bi znacilo da ce Danny ili biti u dijamantu SS, ili krilni napadac u 4-3-3. Eno videli smo ovaj drugi slucaj, kada su Ings i Origi igrali, i kada su se obojica rotirali na krilu i u spicu, dakle BR sigurno nesto isprobava i ima na umu. Ali sve to zavisi koliko ovaj bude spreman, i u kakvoj formi, nemojte se zacuditi da Sturridge u buducnosti postane klasican dzoker sa klupe.

Druga stvar, ako obojica igraju, onda jedan igrac iz veznog reda ispada (Milner, Coutinho, Firmino), a vrlo mi je tesko predvideti ko, mada ako bih birao, verovatno Firmino posto je nov (naravno, ako se ne pokaze dovoljno dobro). Henderson mora igrati, i nemoguce mi je gledati ekipu bez njega, dok je Can zakljucan na zadnjem veznom, jer boljeg tu nema, a Milner je mozda i najjaci veznjak kod nas, posle prikazanog. Bas je primetna zelja, i veliki motiv da se dokaze, i tesko ce ga bilo ko izbaciti jer skoro nikad ne varira u formi.

Razmisljao sam ja i o opciji 4-2-2-2, gde bi ta dva srednjaka bila Milner i Henderson, i gde bi Can otpao. Mozda i previse ofanzivno, ali ne treba iskljuciti i tu opciju. Tu je samo pitanje disciplinovanosti Hendersona i moze li on u malo dubljoj poziciji na terenu odraditi to kako valja.
I to samo pricamo o prvih 11, a gde su tu Lallana, Ibe, pa i Markec.
U sustini, Brendan sa ovim sastavom, moze da izabere formaciju koju hoce.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 21 jul 2015, 10:51

@Paradajz
Pa i ja sam razmisljao slicno. Koga stavit u prvu a koga na klupu. Kako god okrenes moras zrtvovat jednog igraca, il u napadu il u sredini. Krivo mi je sto nema Firmina, Coutinha i Cana na pripremama da vidim kako bi to izgledalo. Jedino da opet ne bude u opciji neka 343 formacija sa Bentekeom kao CF. Samo ja mislim da bi trebali podici nivo pobjeda i datih golova ove sezone. Igraca ima i za 3-4 formacije, za rotacija, za povreda.

Memento Mori...

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 21 jul 2015, 15:50

Dobro je pa ga ne dovedosmo, pada brže od Suareza :D
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.