Eto ga! U tom grmu I lezi zec (Boldano).Raonffa je napisao/la:Poenta svega je da nekada nije samo selektor kriv, treba gledati kakve igrače ima na raspolaganju.JohnCleese je napisao/la:Visocak fifa fantazi menadzer kao sto sam pretpistavio.
Druze onda nam precjenjeni selektori nisu potrebni, ti budi na celu Hr repke ja cu voditi BiH.Uvijek ces biti malo uspjesniji od mene ali dzaba ti to sto si malo bolji kad ce uvijek Njemacka, Spanija ili Francuska osvajati Ep.
Nikad nece recimo jedan Portugal, niti ce Island dobijati Engleze...
Već sam pisao, da se večeras opet igra utakmica protiv Grčke, mi ne bi imali drugog izbora nego izaći sa skoro identičnim sastavom kao sinoć, osim možda izmjena Ibišević-veznjak. Da je Meša loš, loš je, al' da mu je igrački kadar bio dobro dobro srozan za ovaj meč protiv Grčke, bio je.
Fino je rekao @pinoglavi, u nas da igraju sami Džeko i Pjanić protiv 11 igrača iz protivničke ekipe, mi bi očekivali glat pobjedu jer nam igraju najbolji igrači, bez obzira što fali ostalih devet.
Postavis klasicnog centarfora u vezu I zakines svoju momcad u sredini. Napravio si katastrofu.
Posaljes Kolasinca protiv amatera na teren I riskiras da ga nemas u najvaznijoj utakmici kvalifikacija. Genijalno! Tko bi od nas forumasa amatera nesto ovako uradio?
Izadjes sa 2 igraca u vezi u kojoj je jednom kreativnost na nivou Sunjica I nadas se necemu. Meni nije jasno zasto su Gojko I Besic jucer ostali na klupi I nikad mi to nece biti jasno. Kako ocekivati da ces nesto uspjeti na postavljenu igru sa tako sporom sredinom I jednim igracem koji moze kreirati sansu. Ako je vec isao sa Vedadom po prvi put cu reci da je njegov prethodnik (koliko got bio ogranicen) njega gurao na krilo I nije sakatio sredinu.
Imali smo makar 3 igraca koji bi poziciju sekundarnog napadaca ili ofenzivnog srednjaka odigrali bolje od Ibisevica. Mislim da smo toga svjesni svi na forumu. Ne znam zasto to ne reci I gledati Bazdarevicevu uplasenu facu iznova u svakoj sljedecoj utakmici.
Osim ovoga mislim da bi se vecina slozila da je stopera u ovoj utakmici trebao igrati neko tko zna iznijeti loptu I poslati je koliko toliko normalno prema naprijed. To sigurno nije Sunjic I ne znam kako je I zasto u ovoj utakmici on pretpostavljen Cocalicu kojeg je uzgred ne tako davno Mesa stavljao u vezni red. Valjda bi ga po nekom rezonu to kvalificiralo za tehnicki potkovanijeg igraca od Sunjica. Ili mislis da mu je u navedenoj povijesnoj utakmici na pamet moglo pasti da Sunjic igra DM-a.
Sve u svemu Bazdarevic od svog dolaska na klupu BiH nije napravio 3-4 suvisle izmjene I nasa makar I mala prednost pred protivnikom bude anulirana suludim postupcima genija na nasoj klupi.
Susic=Bazdarevic, da ne bi napisao sta gore.