ma upravo to, kakvi mi ovo je sezona gdje su sva takmicenjaBrokula je napisao/la: ↑17 mar 2023, 08:52Zamisli na onaj naš raspored ubacit ove dodatne utakmice EL, pa to bi bio potop. Ja razumijem frustracije ispadanja iz još jednog kupa i još jedna šansa manje za trofej, ali ako se ove godine planira boriti za LP mi nismo mogli gurati na oba fronta. Ova sezona je već dodatno poremećena zbog svjetskog koje je bilo na zimu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑17 mar 2023, 01:15jedna je utakmica pa ide pauza koja nije mogla doci u boljem momentu za nas, u nedjelju dati 200% od sebe uzeti i imat ce fore da se malo resetuju..
steta povreda i umora al reko sam i prije prve tekme da hoce ispast odma, ako gledamo realno da smo prosli samo bi nas moglo kostati to sto imamo te dodatne utakmice, nista dobro tu ne dobijamo s te jos 2 ili 4 tekme a vamo te na noz svaka ekipa ceka svakako..
ma hajmo spreca hrabro i na najjace u ligi do kraja pa sta bog da![]()
S druge strane mi se nimalo ne sviđa što Arteta nije pokazao nikakvo znanje kako igrati u Evropi i generalno kup takmičenja. Ne djelujemo ekipa koja zna kako rutinirati protivnika u 2 utakmice.
nebitna pored lige, 11 finala sto rece trosard neki dan.. krivo je svakom kad izgubimo nebitno sta se igra, al vala vec danas ko da se nista nije ni desilo, siguran sam da je arteta igracima ovo usadio u glavu i da cemo dobiti u nedjelju zabit 2 komada i cekat ih.. jedino mi je zao sto je finale u budimpesti pa se mozda moglo otici al eto

evo gledaj cityu sad situacije ma rodi majka ljubim te martinelli u pakas nek si ga fulio