FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sabitzer odlican, kako je zalutao u Bayernu ostaje upitnom. Covjek sam na 16 sutira kao iz kantonalne lige, koja smijurija od igraca.
Nekad je bolje izgubiti u grupi, da se resetiramo malo, inace briljiramo tu pa padnemo. Onda smo izgubili od Batea i osvojili LP.
Neka se ponovi, ne bih se bunio.
Nekad je bolje izgubiti u grupi, da se resetiramo malo, inace briljiramo tu pa padnemo. Onda smo izgubili od Batea i osvojili LP.
Neka se ponovi, ne bih se bunio.
Musiala i Muller tanki skroz u prvom dijelu. Gnabry bi mozda mogao unijet pozitivnu promjenu, i Goretzka umjesto Sabitzera 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
muler i mane, ovo ni pjetlici ne rade,
obojica na prvu idu
obojica na prvu idu
- Bayern@heart
- Kontakt:
Odavno gore poluvrijeme (uz utakmicu protiv Villareala)nije bilo u Minhenu od strane Bayerna. Zubati mora dobit nogu sto prije Brazo i Kahn moraju reagovati
Ovakva bezidejnost pred protivnickim sesnestercom nije vidjena jos od dzemperka.
Realno trebalo je biti 0:3.
Realno trebalo je biti 0:3.
Kud cete obojica yebo vas dan
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trener i 3 kapetana su najodgovorniji za ovakvu sprdnju.
ovo nema veze s mozgom, ova igra je kao iz najlošijih utakmica, onih kada su treneri dobivali otkaze. odigra li se ovako drugo poluvrijeme pa makar i remi završio, ozbiljno se treba razgovarati sa cijelim timom i Nagelsmanom šta ne valja, ovo se ne smije nastaviti.
svijetla tačka je ulaza k Mazraoia
svijetla tačka je ulaza k Mazraoia
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 13 sep 2022, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne valja Nagelsmann. Tim je odličan.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nemoj da braco reaguje Boga tiBayern@heart je napisao/la: ↑13 sep 2022, 21:41Odavno gore poluvrijeme (uz utakmicu protiv Villareala)nije bilo u Minhenu od strane Bayerna. Zubati mora dobit nogu sto prije Brazo i Kahn moraju reagovati
Sreca je Rose zauzet, mozda bi se zaletili.
Kakva kurcina od trenera. Jedini dobar period je bio prvih nekoliko mjeseci dok nije implementirao svoje “ideje”.
Kakva kurcina od trenera. Jedini dobar period je bio prvih nekoliko mjeseci dok nije implementirao svoje “ideje”.
Nur der FCB
-
- Kontakt:
Samo molit Boga da Klopp dobije otkaz u Liverpoolu pa ga probati dovesti.
I am not yet born; O hear me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ovako smo mi njih ubijali prije par godina.
Jadni Mane nema predstavu sta da igra.
Cisti kvalitet na strani farse je ocigledan.
Jadni Mane nema predstavu sta da igra.
Cisti kvalitet na strani farse je ocigledan.
Tim je sprdnja kao i trener, Mane izgleda gore od nekog amatera, Sane ne protestira kao stižu pare ali mu ne odgovara strana itd. Jedini Mazraui igra, ostali su ko babe.
Ne valja ni tim, valja na imena al je strasno neizalansiran, kamara stopera i krila, jedan vezni i nema napadaca. Doduse, ima hibrid mbappea i henryja.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od samog pocetka ovdje nesto smrdi jer ovo nije Bayern i to nije njihova igra.
Vjerujem da je mnogo igraca nezadovoljno ali mi nije jasno kako su nezadovoljni prvotimci?
Igra je kriminal teski, kao na rekreaciji, zahebavaju se.
Mane je duh, nula bodova.
Sane se nesto trudi ali lik ne zna ili nece da reaguje na vrijeme.
Vidjecemo sta ce biti u drugom dijelu, ne vjerujem da ce biti nesto bolje jer ce Goretzka unutra i to ce biti losa odluka s obzirom da na klupi imamo spremnijeg Gravenbercha.
Mazraoui.
Vjerujem da je mnogo igraca nezadovoljno ali mi nije jasno kako su nezadovoljni prvotimci?
Igra je kriminal teski, kao na rekreaciji, zahebavaju se.
Mane je duh, nula bodova.
Sane se nesto trudi ali lik ne zna ili nece da reaguje na vrijeme.
Vidjecemo sta ce biti u drugom dijelu, ne vjerujem da ce biti nesto bolje jer ce Goretzka unutra i to ce biti losa odluka s obzirom da na klupi imamo spremnijeg Gravenbercha.
Mazraoui.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mazraoi fantastičan, pokazuje koliko je zapostavljen, odličan igrač.
odavno Nagelsman nije bio paničniji na klupi.
Pohvalio bih Dejvisa koji je bio najbolji, jedini je zaustavio nalete Barce, te generalno odbranu i dvije odbrane Nojera iako je u dodavanjima bio vrlo nesiguran.
Ostali vrlo loši, Sabicer, MIler i Mane katastrofa. Osjeti se nezalaganje kod mnogih
odavno Nagelsman nije bio paničniji na klupi.
Pohvalio bih Dejvisa koji je bio najbolji, jedini je zaustavio nalete Barce, te generalno odbranu i dvije odbrane Nojera iako je u dodavanjima bio vrlo nesiguran.
Ostali vrlo loši, Sabicer, MIler i Mane katastrofa. Osjeti se nezalaganje kod mnogih
Kimmich i Muller daleko najgori..Muller je igrac manje za Bayern..odavno je on zasluzio klupu..Kimmich haman igra za Barcu..covjek je indisponiran..grijesi ko najveci amater..atek koliko uspori igru, lik ukocen sunce ti poljubim..u napadu samo Sane nesto pokusava..Mane i Musiala tanko skroz..mi u prvom poluvremenu nismo imali vezni red..odbrana i moze nekako proci..Neuer se previse zajebava..Mazraoui pokazao da Nagelsmann pojma nema...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.