Leeeeec gooooo
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
NE IDII LEGENDO
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Aaaaaaaaaa
Aaaaaaaaaaaaaa
Aaaaaaaaaaa
Aaaaaaaaaaaaaa
Aaaaaaaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Suza suzu goni kad Firmino dade gol. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
I mi smo se gurali jbg
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...

ONE SEASON WONDER!
Nema se sta drugo reci osim cestitke i svaka cast.
Nevidjena energija i dominacija. Kao da su vam svih 11 igraca na drogama bili svih 90 minuta.
Kloppovo ponasanje nakon golova za 6:0 i 7:0 je za svaki respekt. Skidam mu kapu za onako mirne reakcije na te golove.
Jucer sam nakon presice rekao da je nekorektan ili nesto slicno. Povlacim napisano. Danas je dokazao je je ipak gospodin.
Nevidjena energija i dominacija. Kao da su vam svih 11 igraca na drogama bili svih 90 minuta.
Kloppovo ponasanje nakon golova za 6:0 i 7:0 je za svaki respekt. Skidam mu kapu za onako mirne reakcije na te golove.
Jucer sam nakon presice rekao da je nekorektan ili nesto slicno. Povlacim napisano. Danas je dokazao je je ipak gospodin.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 05 mar 2023, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kritican sam bio prema Gapku, ali veceras je bio top
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Darwin na 14, trebao bi na 20 do kraja, što je top za prvu sezonu.
nisu ljudi centra presli 45 minuta
Najava za iducu sezonu
Bacam 500 na prolaz protiv rejala
Bacam 500 na prolaz protiv rejala
AlanSmith14 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 19:35Nema se sta drugo reci osim cestitke i svaka cast.![]()
Kloppovo ponasanje nakon golova za 6:0 i 7:0 je za svaki respekt. Skidam mu kapu za onako mirne reakcije na te golovo.
Jucer sam nakon presice rekao da je nekorektna ili nesto slicno. Povlacim napisao. Danas je dokazao je je ipak gospodin.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Opet Fabio bez minute, mrtvi Jones ispred.
Šta je danas ušlo u Fabinha?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.