Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja samo pokusavam da ljude spustim na zemlju tj u realnost. Pokusavam ne bit povrsan i etiketirat ljude na osnovu jedne (ne)provjerene informacije. Pokusavam ljudima objasnit da ne budu kao recimo tiNjonjoVam je napisao/la:Pozitiva je komunjara neka zesca xexexe citajuci mu par postova
Mozda je Jasmin ili Seco licno ili onaj smrad Lakic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ljudino,izguglaj izjave tvog gradonačelnika o tome kad pocinje,pazi POČINJE gradnja istočne tribine.Pa onda nađi pročitaj sta je rekao gdje ce Sloboda igrati domaće evropske utakmic,pa pročitaj sta je rekao za zapadnu i sjevernu tribinu a sve prije par mjeseci(a onda skontaj ako mozes gdje raja urinira na sjeveru).Pozitiva je napisao/la:Ja samo pokusavam da ljude spustim na zemlju tj u realnost. Pokusavam ne bit povrsan i etiketirat ljude na osnovu jedne (ne)provjerene informacije. Pokusavam ljudima objasnit da ne budu kao recimo tiNjonjoVam je napisao/la:Pozitiva je komunjara neka zesca xexexe citajuci mu par postova
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Ti procito par postova i znas da sam komunjara zesca... Druze, kloni se Expressa i sl. Citaj malo izmedju redova
Opet skreces s teme, poentiras totalno pogresno i etiketiras.NjonjoVam je napisao/la:ljudino,izguglaj izjave tvog gradonačelnika o tome kad pocinje,pazi POČINJE gradnja istočne tribine.Pa onda nađi pročitaj sta je rekao gdje ce Sloboda igrati domaće evropske utakmic,pa pročitaj sta je rekao za zapadnu i sjevernu tribinu a sve prije par mjeseci(a onda skontaj ako mozes gdje raja urinira na sjeveru).Pozitiva je napisao/la:Ja samo pokusavam da ljude spustim na zemlju tj u realnost. Pokusavam ne bit povrsan i etiketirat ljude na osnovu jedne (ne)provjerene informacije. Pokusavam ljudima objasnit da ne budu kao recimo tiNjonjoVam je napisao/la:Pozitiva je komunjara neka zesca xexexe citajuci mu par postova
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Ti procito par postova i znas da sam komunjara zesca... Druze, kloni se Expressa i sl. Citaj malo izmedju redova
Nećeš biti površan i nečeš imati neprovjerenu informaciju nego riječi izašle iz usta i vokabulara tvog gradončelnika.Budi pozdravljen i uzivaj u svojoj površnosti i neprovjerenosti.Valjda nam novi gradonačelnik neće biti takav![]()
![]()
Zamolio bi te ako mozes da nam pojasnis na koji nacin je bingo konkretno pomogao klubu...Pozitiva je napisao/la:Prije svega da se odradim od Jasmina. Licno ga ne gotivim i ne glasam za njega. Al bezveze ga razapinjes a glavni argument ti je Secerova plata. Neko ovdje vjesto skrece paznju sa bitnih stvari na Jasmina. Mislim da u klubu interno ima vecih problem od Jasmina. Predstojeci izbori su prekretnica za Slobodu. Bice tu svakakvih talova kako gledam. Ako mislis da je Azmir covjek koji nesto poklanja Slobodi a svi ostali samo gledaju da je pokradu, onda si zaista naivan.staragarda je napisao/la:Bas se vidi da ne razumiješ... Nista onda Jasmine, pošto klub grca u dugovima i propada idealno rješenje je da se ugasi a da šećer i jarani nastave radit na stadionu i primaju mase platePozitiva je napisao/la:Ne razumijem zasto bi se gradski spadion prepisivao klubu koji godinama grca u dogovima i propada. Zbog jedne dobre sezone? Sta vam je ljudi?!
Da poentiram: Treba pruzit podrsku svim ljudima koji pomazu Slobodi. Kako Azmiru na prvom mjestu, tako i Jasminu, Bingu i ostalim pomagacima. Ova tri pomenuta gospodina su pomogli Slobodi u putu ka stabilizaciji. Sve u skladu s mogucnostima.
Odgovor na pitanje sto nije interesantna ili bolje receno interesantnije, po mom misljenju treba traziti interno, a ne eksterno.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i nije bas interesantna dok ne dodje do duvara, il se ne izvrsi neki pritisak
Zbog ovoga ja zamjerim i Azmiru sto se odvazio i povecao karte prosle sezone, sasvim neosnovano.tuzlak1987 je napisao/la:Ma ovo se namjerno radi, tri i vise godine od postavljanja stolica ljudima koji tri sezone dolaze na tribinu se nije mogao wc napraviti . ko tu koga ebe?
Ljudi zgradu naprave za par mjeseci, a kod nase 10 i 7 KM za tribine gdje ne mozes ko covjek malu nuzdu obaviti .
Prolazis vidis ljude kako pisaju ono se usmrdilo ..
Rly... Daj ba, ovo ne valja...guillermo je napisao/la:
Jao dresova kod Guinguampahajde Slobodo barem na polusezoni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.