FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bekicamir
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bekicamir » 03 jun 2012, 19:26

Neki dan na kavi u klubu ,nije nikakva izjava za medije!
Igor Zurzinov vam dolazi 101% ako Kvesic nadje angazman! ;)

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 03 jun 2012, 19:29

bekicamir je napisao/la:Neki dan na kavi u klubu ,nije nikakva izjava za medije!
Аha, ok hvala ti na infu i živio :)

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 03 jun 2012, 19:31

Jesu li Purić i Vršajević slobodni ili imaju ugovor sa Čelikom?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jun 2012, 19:36

bekicamir je napisao/la:Ovaj Marjanovic je neki dan izjavio kako mu je prva opcija Zeljeznicar pa tek onda inozemstvo!
AHA a ima jos koliko ugovora u Zrinjskom :lol: jos neke dvije godine
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 03 jun 2012, 19:50

pile87 je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Ovaj Marjanovic je neki dan izjavio kako mu je prva opcija Zeljeznicar pa tek onda inozemstvo!
Valjda možemo dat 50 milja evra za ovakvog igrača ne može sve bajde treba nešto i platiti ii dati našim klubovima jbga. :)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jun 2012, 19:51

Blagoje Bratić je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Valjda možemo dat 50 milja evra za ovakvog igrača ne može sve bajde treba nešto i platiti ii dati našim klubovima jbga. :)
Ma kakvi u principu mozemo ali necemo sigurno ...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 jun 2012, 20:03

Pa ja da mogu birati zadnjeg veznog iz nase lige odabrao bih Vidovica iz Olimpika.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 jun 2012, 20:15

adi11 je napisao/la:Jesu li Purić i Vršajević slobodni ili imaju ugovor sa Čelikom?
Puric jeste za Vrsajevica ne znam
NO PYRO NO PARTY

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 03 jun 2012, 20:32

Blagoje Bratić je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ma kakav Marjanovic imate Brkovica nema boljeg mladog napadaca u ligi bolji je od Marjanovica sto bezveze pare bacati jedino ako prodate Adilovica za neku ludu cifru on je rupa nego sreca pa ima dobre igrace oko sebe

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jun 2012, 20:35

Rodeni je napisao/la:Ma kakav Marjanovic imate Brkovica nema boljeg mladog napadaca u ligi bolji je od Marjanovica sto bezveze pare bacati jedino ako prodate Adilovica za neku ludu cifru on je rupa nego sreca pa ima dobre igrace oko sebe
Marjanovic je lijevo krilo ako sam ga ja dobro upratio...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 03 jun 2012, 20:37

Cuj kakav Lazar!

" onclick="window.open(this.href);return false;

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 jun 2012, 20:49

Dati pare za igraca iz nase lige, pred predstojece utakmice LS je van svake pameti... treba nam neko iz ino scene, npr. sad kad bi Adila tusnuli za nekih 350 000 € mogli bi uzeti nekoga npr. iz Srbije ili Hrvatske... ili pak nekog sa cistim papirima iz Turske, Belgije navedene srbije, hr i sl. Ma ima Amar nos za to...

Takodje imam info da se spominje Jasmin Mesanovic iz Slobode
aca imamo isti info

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 jun 2012, 20:50

aleksandar_veliki je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Neki dan na kavi u klubu ,nije nikakva izjava za medije!
Nemoj se ljutiti, ali lupas brate, Sir za Zurzinova nije zainteresovan, jedino ako se sta od jucer promijenilo, a s obzirom da se nudio ljetos i ovaj nije htio cuti za to, znaci da pricas bezveze. Moje neke informacije kazu da bi ovaj Mesanovic iz Slobode mogao doci, kao zalog za buducnost, nije sigurno, ali nacuo sam :lol:
Pa ja kontam nije htio ljetos sto bi sad igrac pred zalaskom karijere, lijepo bi bilo osim Brkovica i ovog amerikanca dovesi jos jedno dva tri mladja igraca jedan ce napravit nesto ...

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 03 jun 2012, 20:55

Aco imali kakav novi info u vezi golmana ili se jos nista ne zna :?:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 jun 2012, 21:03

Neznam kad kontrakt Markicu istice sa Zrinjskim ali uvjek kad U21 igra jedan je od boljih. Volio bi vidjeti na Grbavici. Sto se tice Slobode, nadam se da ce klub dovesti Rahmanovica ili Mesanovica. Inace neznam Marjanovic se spominje ali bice to vrlo tesko jer ima kontrakt na jos nekolko godina tako da tu on otpada.

Zna li neko nesto vise o Gabeljicu, jel se tako preziva? Kolike su sanse da ce zadovoljiti i ostati. Izgleda da ima finog potenciala u njemu a i vrlo je mlad.

Sto se tice ovih napadaca sto vec imamo. Adilovic, Nikolic, Pehilj, Ramic.. Tu su jos i Brkovic sada. Mislim da dvojica najmanje ovih sto su trenutno tu moraju otpasti?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 jun 2012, 21:09

Zajedno sa Stančeskim i Markovićem, ja bih se rješio i ovog Ramića. Ničim nije pokazao da mu je stalo da igra, ni kvalitetom ni požrtvovanjem. Poslat ga na posudbu, ili ga se trajno rješit, ne znam...al mislim da je njegov doprinos timu trenutno minimalan, a sumnjam da će se to i u budućnosti promijenit.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 03 jun 2012, 21:25

sajo10 je napisao/la:Neznam kad kontrakt Markicu istice sa Zrinjskim ali uvjek kad U21 igra jedan je od boljih. Volio bi vidjeti na Grbavici. Sto se tice Slobode, nadam se da ce klub dovesti Rahmanovica ili Mesanovica. Inace neznam Marjanovic se spominje ali bice to vrlo tesko jer ima kontrakt na jos nekolko godina tako da tu on otpada.

Zna li neko nesto vise o Gabeljicu, jel se tako preziva? Kolike su sanse da ce zadovoljiti i ostati. Izgleda da ima finog potenciala u njemu a i vrlo je mlad.

Sto se tice ovih napadaca sto vec imamo. Adilovic, Nikolic, Pehilj, Ramic.. Tu su jos i Brkovic sada. Mislim da dvojica najmanje ovih sto su trenutno tu moraju otpasti?
Mislim da bi Markica i Marjanovica kojem je Zeljeznicar prva opcija veoma lagano doveli za neki transfer od 30ak tisuca KM!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 03 jun 2012, 21:29

pile87 je napisao/la:
Rodeni je napisao/la:Ma kakav Marjanovic imate Brkovica nema boljeg mladog napadaca u ligi bolji je od Marjanovica sto bezveze pare bacati jedino ako prodate Adilovica za neku ludu cifru on je rupa nego sreca pa ima dobre igrace oko sebe
Marjanovic je lijevo krilo ako sam ga ja dobro upratio...
i Brkovic je lijevak lijevo krilo ili lijevi napadac brz jak jedan na jedan razvaljuje koljena pogledajte kako je nanizo odbranu Travnika u Travniku na izvjestaju sa utakmice ima

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 jun 2012, 21:58

važno je zvati se lazar.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 03 jun 2012, 22:02

UFFF vidi ovoga

[youtube][/youtube]

Ovo bi nam bilo pravo pojacanje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 44 gosta.