Usput, ovaj komentator na Sport Klubu je nalupao toliko gluposti da je to neviđeno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ti si lud frajer, stavio ti neko drogu u herion.let3 je napisao/la:Po prvi put , nakon toliko godina, odbrana je najjaci dio Barcinom tima![]()
pošto su sredina i napad urbenesna komedija
to jest horror, strava i užas
![]()
Primili su samo 4 gola u 11 odigranih kola Primeresvaka cast odbrani...i samo na tome treba cestitati Valverdeu...za ostali dio igre, treba ga spaliti na lomači...napravio je da Barca u polju izgleda kao prosječan premierligaški klub
Kako si samo otkačenAlfredNobel je napisao/la:Ti si lud frajer, stavio ti neko drogu u herion.let3 je napisao/la:Po prvi put , nakon toliko godina, odbrana je najjaci dio Barcinom tima![]()
![]()
Primili su samo 4 gola u 11 odigranih kola Primeresvaka cast odbrani...i samo na tome treba cestitati Valverdeu...za ostali dio igre, treba ga spaliti na lomači...napravio je da Barca u polju izgleda kao prosječan premierligaški klub
Pomalo neka ti stavljaju, škodi ti pravo.let3 je napisao/la:Kako si samo otkačenAlfredNobel je napisao/la:Ti si lud frajer, stavio ti neko drogu u herion.let3 je napisao/la:Po prvi put , nakon toliko godina, odbrana je najjaci dio Barcinom tima![]()
![]()
Najluđi si u raji, jaraneAlfredNobel je napisao/la: Pomalo neka ti stavljaju, škodi ti pravo.
Pomalo ozbiljno.let3 je napisao/la:Najluđi si u raji, jaraneAlfredNobel je napisao/la: Pomalo neka ti stavljaju, škodi ti pravo.
Kako bi ti da igramo sa ovim igracima ?let3 je napisao/la:Po prvi put , nakon toliko godina, odbrana je najjaci dio Barcinom tima![]()
![]()
HankMoody je napisao/la:Treba biti pošten pa reći da je ovo Messiju jedna od gorih utakmica u ne znam ni ja koliko. Malo je popravio dojam igranjem odbrane pred kraj utakmice. Dotad letargičan, jedva nešto, toliko bezobrazno pogledom prati igrače kad izgubi loptu da mi je počelo ići na nerve. Pizarro ga je baš momački zaustavio. Urugvajac na groznom nivou, po običaju, mada je onaj lob bio lijep pokušaj, to mu ne zamjerim. Rakitić odradio najbolju utakmicu ove sezone, ne samo zbog asistencije. Semedo će konačno dobiti priliku sad da zaigra u kontinuitetu, nadam se da će je iskoristiti, večeras je bio iznadprosječan. Nervira kako su loše kontre završavali, trebali su bar još dva gola postići. Suđenje na nivou Segunde B.
Usput, ovaj komentator na Sport Klubu je nalupao toliko gluposti da je to neviđeno.
Pa @Romario, zar u nogometu nije najvaznije imati EKIPU, a ne jednog igraca, pa cak i Messija?Romariooo je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Treba biti pošten pa reći da je ovo Messiju jedna od gorih utakmica u ne znam ni ja koliko. Malo je popravio dojam igranjem odbrane pred kraj utakmice. Dotad letargičan, jedva nešto, toliko bezobrazno pogledom prati igrače kad izgubi loptu da mi je počelo ići na nerve. Pizarro ga je baš momački zaustavio. Urugvajac na groznom nivou, po običaju, mada je onaj lob bio lijep pokušaj, to mu ne zamjerim. Rakitić odradio najbolju utakmicu ove sezone, ne samo zbog asistencije. Semedo će konačno dobiti priliku sad da zaigra u kontinuitetu, nadam se da će je iskoristiti, večeras je bio iznadprosječan. Nervira kako su loše kontre završavali, trebali su bar još dva gola postići. Suđenje na nivou Segunde B.
Treba biti posten i reci ono sto ja dugo pricam, a sto neki ismijavaju, mesi vec duze vrijeme, par godina na zalost igra ovako kako igra ovu sezonu, sistem dvije dobre utakmice, pa onda 3 lose, pa 3 srednja zalost, samo slijepi njegovi idolopoklonici ne vide to, i supljiraju kako nas on jedini vuce i te ublehe
Veceres je odigro ko i 70 posto utakmica ove sezone, poceo je sezonu motivisano i dobro, koja utakmica i opet kurcobolja mode, jedino suarez je zesci jer on ne sara nego mu je skoro svaka kurcobolja
Treba biti posten i reci da smo ubjedljivo prvi zahvaljujuci valverdeu i sjajnoj defanzivi koju je donio, pobjedjujemo onako na silu zato sto protivnici nam ne mogu dati gola a u napadu se uvijek ucalika neki gol i eto pobjede, sjajne rezultate imamo bez nekog prevelikog ucinka i uticaja mesija i suareza, iako mesi opet ima statistiku, al realno od ovih petnaestak utakmica tek je tri-cetiri odigrao ozbiljnije
Veceras u prvih pola sata dok mesiju nije dosadilo imali smo lijepu igru i prilike i tako je uvijek, kad pocne setati onda slijedi igra na silu
Jbt zato nismo trofejni u zadnje vrijeme koliko smo mogli biti, zato ronaldo kupi zlatne lopte ni kriv ni duzan i real nimalo impresivan kupi klempe, neka jbg potpuno zasluzeno
Ima tu i pozitivnih stvari, ovako cvrstoj ekipi ako se pridoda mesi koji zeli igrati ozbiljnije onda ce se dobiti i ljepota i rezultati. Al ja vise nisam ubijedjen da ce tako biti, samo se nadam, moze biti i to, a moze biti ko i proslih sezona da ce ovako prenosalantno ponasati i u najbitnijim utakmicama i da cemo ispadati u ligi prvaka, ovo sto mesi pokazuje je daleko od najboljeg igraca svijeta a miljama daleko od nivoa najveceg ikada, no ima vremena jos, vidjecemo hoce li opet zakovati na proljece kad je najbitnije ili ce naci motiva da pokaze ko je tata ove igre kad hoce da igra
To sam i ja primjetio...Denis i Deulofeu bili spremni da uđu, ali sam gotovo siguran da bi izašli Paco i Raketamessilla je napisao/la:Vrtim nešto ovaj snimak drugog gola i slučajno vidjeh da je pripremio Deulofeua i Denisa pored aut linije i onda Paco zabi i Valverde vrati Denisa na klupu.Nešto kontam da li je urugvajski panj trebao napolje ili Rakitić.
Više mi baca na amaterčinu, jer Rakitić je bio odličan, a vjerovatno je bila ideja da pokuša preko krila.
Šteta majku mu što kanibala ne zamijeni. To bi mu bila samo takva šamarčina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.