FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

JovanGeca
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la JovanGeca » 08 jul 2016, 21:47

solinas je napisao/la:
JovanGeca je napisao/la:
saltcity je napisao/la:dajte ba braco ko je onaj lik na prepucavanjim osramoti sve u nama :facepalm: sklanjajte ga ako znate i umijete
Jel se na mene ovo odnosi?
Pisi malo po temi zbog koje si se (valjda)registrovao.
Pauza je druze kada pocne sezona bice materijala (valjda)da se podbadas sa njima.
Vidis da je vecina bolesna vise pisu o Slobodi nego na svojim temama,a tek ce da pjene u narednim sezonama...
Nadam se :thumbup: Patoloska zavist. Bitniji im neuspjeh Slobode nego uspjeh sopstvenog kluba :facepalm: Nije mi jasno. Navijaju za svoje klubove, imali su uspjeha zadnjih godina, a po Slobodi drvlje i kamenje jer je trenutno bolja od njih.
Nadam se da cemo imati rezultata u dolazecem vremenu pa da svi slavimo :bih:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 jul 2016, 00:41

Ma ti si puko druze. Sto se tice sarajlijica svakom ko kroci na ovu temu ili u grad, na more ili bbilo gdje **** mater i to je to, kakav forum kakva rasprava ba jeste li vi normalni.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 jul 2016, 01:41

saltcity je napisao/la:dajte ba braco ko je onaj lik na prepucavanjim osramoti sve u nama :facepalm: sklanjajte ga ako znate i umijete
Ili na mene ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jul 2016, 13:18

Novom uplatom rate poreznog duga,cetvrtom po redu, Sloboda je porezni dug smanjila za 788 000 konvertibilnih maraka za 4 mjeseca.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jul 2016, 13:31

solinas je napisao/la:Novom uplatom rate poreznog duga,cetvrtom po redu, Sloboda je porezni dug smanjila za 788 000 konvertibilnih maraka za 4 mjeseca.
:opaopa:                               :opaopa:                                          :opaopa:

Gdje su sad oni hušački mediji bili, rata uplaćena a nisu počeli širit priču da Azmir ide i da se raspadamo, pa to smo navikli svaki mjesec od njih :hmmmmm:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jul 2016, 13:42

wobly92 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Novom uplatom rate poreznog duga,cetvrtom po redu, Sloboda je porezni dug smanjila za 788 000 konvertibilnih maraka za 4 mjeseca.
:opaopa:                               :opaopa:                                          :opaopa:

Gdje su sad oni hušački mediji bili, rata uplaćena a nisu počeli širit priču da Azmir ide i da se raspadamo, pa to smo navikli svaki mjesec od njih :hmmmmm:
Wobly92@
Iako u vecini slucajeva izgleda kao da ja branim Azmira ili nekoga,to nije tacno meni je na prvom mjestu Sloboda i njena dobrobit.
Azmir mi strasno ide na zivce slicnim izjavama idi u kur..ac ili napusti klub ili ga konacno privatizuj da znamo na cemu smo.
Iskreno se nadam da cemo izdrzati i u narednih godinu dana u potpunosti stabilizovati nas klub.
Rade veliki posao i samo zato licno zazmirim na mnoge druge nelogicnosti.
Ima jos sitnih tuzbi za rjesiti,a od vecih onaj usljo o kojem je na press-u govorio i Vugdalic.
Nece vidjeti ni marke dok ne objasni i pismeno prilozi gdje je preko milion km za koliko je zaduzio klub.
I za taj potez Vugdalicu i upravi svaka cast.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 09 jul 2016, 13:50

Tu onda treba pohvaliti faraona koji se ocigledno drzi dogovora, jer je sam azmir rekao da reprogram nije vise briga slobode nego grada... E sada u narednim danima ocekujem barem jos dva pojacanja, iskreno cekam jos jednog napadaca i jednog umjesto Sarica

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jul 2016, 13:55

SARS je napisao/la:Tu onda treba pohvaliti faraona koji se ocigledno drzi dogovora, jer je sam azmir rekao da reprogram nije vise briga slobode nego grada... E sada u narednim danima ocekujem barem jos dva pojacanja, iskreno cekam jos jednog napadaca i jednog umjesto Sarica
To su stvari oko kojih ima mnogo nelogicnosti.
Grad je negirao i odbio da potpise reprogram,Vugdalic je nakon potpisa izjavio da Grad nije dao garancije ,da su dva potpisnika kao garancija ali da je njihovo ime poslovna tajna.
Yebe lud zbunjenog.
Bitno je da neko placa I da klub sve slobodnije dise. (Licno mislim da Azmir placa i upisuje novac kao pozajmicu ali to je moje licno misljenje).
Ne mislim da ce biti vise pojacanja osim ako ne izleti bas neko ime.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 jul 2016, 14:37

solinas je napisao/la:
SARS je napisao/la:Tu onda treba pohvaliti faraona koji se ocigledno drzi dogovora, jer je sam azmir rekao da reprogram nije vise briga slobode nego grada... E sada u narednim danima ocekujem barem jos dva pojacanja, iskreno cekam jos jednog napadaca i jednog umjesto Sarica
Grad je negirao i odbio da potpise reprogram,Vugdalic je nakon potpisa izjavio da Grad nije dao garancije ,da su dva potpisnika kao garancija ali da je njihovo ime poslovna tajna.
Yebe lud zbunjenog.
Bitno je da neko placa I da klub sve slobodnije dise. (Licno mislim da Azmir placa i upisuje novac kao pozajmicu ali to je moje licno misljenje).
Ne bih se stobom slozio da azmir plaća jel je covjek lijepo obrazlozio da uplatom od jednom oslobađamo se svih kamata i dijela glavnice. Nudio je da to zavesi on. A da mu grad isplati to u jednakim ratama al zakonski nije miguće da grad to radi.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jul 2016, 14:42

xeksor je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Yebe lud zbunjenog.
Ne bih se stobom slozio da azmir plaća jel je covjek lijepo obrazlozio da uplatom od jednom oslobađamo se svih kamata i dijela glavnice. Nudio je da to zavesi on. A da mu grad isplati to u jednakim ratama al zakonski nije miguće da grad to radi.
Ja nisam rekao da placa,nego da mislim da placa.
Cak je i sam rekao da klub tako funkcionise na osnovu pozajmica.
Zasto bi reprogram bio drugaciji...upise na pozajmicu i to je to.
Opet kazem ja mislim tako nisam rekao da je tacno.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 jul 2016, 14:47

Pa dobro nemoj se ljutit odmah :D
Moze ispravka " Nebih se slozio da mislis da Azmir plaća"
A dok sljaka ovako dobro je :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jul 2016, 14:49

xeksor je napisao/la:Pa dobro nemoj se ljutit odmah :D
Moze ispravka " Nebih se slozio da mislis da Azmir plaća"
A dok sljaka ovako dobro je :thumbup:
Ko se ljuti :D
Bas tako kako si rekao,klub napreduje,ko placa meni je svejedno bitna je Sloboda :thumbup:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 jul 2016, 14:56

Sve je to super samo sto ni najmanje ne treba velicati Grad za sve sto trenutno "rade" za Slobodu. Oni samo ispravljaju "Krive Drine" trenutno, za koje su godinama unazad najveci krivci. Mamu im yebem za ovo gledanje Slobode u Zenici, mamu im yebem!!!
075

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 09 jul 2016, 15:16

sto se tiče faraona on se nije drzao ni jednog dogovora vezanog za FK Slobodu.to mozete provjeriti kod svih ljudi u klubu!!!
Pođite od izjava za istočnu tribinu,od izjave da neće dozvoliti da Sloboda evropu igra u Zenici a to je javno izjavio.Mozete misliti kako se drzi dogovora kad sa upravom nesto dogovori u uskom krugu ljudi??
Ipak je on samo političar,kojem je Sloboda zadnja rupa na sviralu.Uostalom evo idu izbori čut ćemo njegove izjave o Slobodi ubrzo..
DRŽAVA TUZLA!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 09 jul 2016, 15:42

NjonjoVam je napisao/la:
sto se tiče faraona on se nije drzao ni jednog dogovora vezanog za FK Slobodu.to mozete provjeriti kod svih ljudi u klubu!!!
Pođite od izjava za istočnu tribinu,od izjave da neće dozvoliti da Sloboda evropu igra u Zenici a to je javno izjavio.Mozete misliti kako se drzi dogovora kad sa upravom nesto dogovori u uskom krugu ljudi??
Ipak je on samo političar,kojem je Sloboda zadnja rupa na sviralu.Uostalom evo idu izbori čut ćemo njegove izjave o Slobodi ubrzo..
Sto se tice tribine tu se slazem stobom, ali opet ne treba zaboraviti da je grad planirao u budzetu 900.000 za tribinu i da zbog komplikovanosti oko nasih procedura i dobivanja raznoraznih dozvola jos se nije krenulo... S druge strane faraon kakav god i ovakav je najbolje rjesenje za Slobodu od svih ostalih kandidata

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 jul 2016, 15:48

Azmir ne placa reprogram :!:
Sloboda Tuzla

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 jul 2016, 15:55

Neka ne placa, i ne treba da ga placa. U posljednje vrijeme se provlaci prica po carsiji kako Azmir "REKETARI" gradsku Upravu :urnebes: Misljenja sam da itekako treba da ih reketari i izvlaci novac na sve moguce nacine, novac koji su godinama davali na druge stvari (do prije par sezona mjesecna transa za FK iznosila 6.500 KM; kolaps KK Dite) jer se sigurno zna da ga nisu davali u sport ;). Btw slazem se i za ovu pricu da je Jasmin trenutno najbezbolnija opcija za Slobodu... Od 2 zla ti biraj manje! :thumbup:
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 jul 2016, 16:11

mi navikli pljuvat' po gradskim strukturama, te krivi za dug kluba, te ne daju novac Slobodi, te ovo, te ono, a niko da kaze da i drugi klubovi imaju dugove i da su po toj logici krivi gradovi iz kojih su ti klubovi, niko da kaze koliko ti gradovi izdvajaju novca za te klubove i tako dalje

poenta moje price nije da grad nije kriv i da ne treba davat' novac Slobodi, nego da smo mi najglasniji u svemu tome, samo kmecimo i kmecimo, a i kod drugih je ista situacija, ali eto, mi smo haman najugrozeniji, kao Hrvati u Bosni i Hercegovini :mrgreen: takodjer, licno mislim da ce Sloboda biti stabilan klub dok je tu Azmir Husic, bez duga ili sa njim, a da ce sunovrat' Slobode krenut' kada ode Azmir Husic, sve i da klub bude bez dugova, jer ovdje nema ljudi kojima je u interesu Sloboda.. dakle, krenut' ce nabijanje dugova na raznorazne nacine (znamo na koji nacine je nabijen kompletan dug Slobode), a misljenja sam i da ce klub ispast' u drugu ligu (prije ili poslije), a kada ispadne, ko ce ga vratit', kada niko nema interesa za ovaj klub! pesimisticno ili ne, takvo misljenje imam

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2016, 16:15

I Azmir je malo pretjerao, jebga ipak je izjavio na svaki milion od grada i ja dajem milion. Kakvi milioni, ne može se toliko na fudbalski klub davati, nismo u Berlinu. A i Jasmin je bezveze pričao u prazno, ako ništa makar je u toku ta procedura za istok, ipak je i to pozitivno.
Nad tobom sunce najljepše sja

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 09 jul 2016, 16:54

Sta je pinoglavi u tome pozitivno?Jel to sto te kao i sve nas prvi covjek grada konstantno laze???
Ima ovdje u ovom gradu ljudi sa mozgom koje vrijedja faraonova lafina!Ni Azmir nije bez greski al je docsada dokazao da sve odnosno skoro sve sto obeca ispuni.Najveca mu je greska sto do sada nije nista ucinio da se naprave organi i strukture kluba da uprava lakse radi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.