Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2015, 22:08

ackeey je napisao/la:Iskreno, najvise me obradovala igra Gomeza. Ings borben, vidi se da zna lopte. Clyne je usao u drugom, a na njegovoj strani je bio "bazen", tako da... Origi je htio zabiti po svaku cijenu, i uspio je, ali me podsjetio na malog firauna sa onim promašajima. Milner nije pokazao nista spektakukarno, ali bit ce pojacanje u svakom slucaju. Fali brate Coutinho, a Alena treba dati Sarajevu da im "pojaca" vezni red...
Ono u drugom dijelu se ne moze bas posmatrati realno jer ona kisa je bila nesto :crazy:

Za par minuta teren je bio bazen i samim time igraci nisu mogli nista previse pokazati no unatoc tome su dali dva gola i tako upisali uvjerljivu pobjedu.

Sviđaju mi se ova nasa pojacanja i to dosta, makar ona sto su igrala prvo poluvreme jer drugo nisam previse gledao.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 22:09

Ne damo Pirla!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2015, 22:17

slika

:geek:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 22:43

Otelo je napisao/la:slika

:geek:
Jednom sam i ja pokušao ovako nešto na terminu.
Ostalo je na pokušaju. :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 15 jul 2015, 01:22

Nisam gled'o tekmu ali vidio sam Hendinu majstoriju i mislim da mi je dovoljno :bow:
Jel' Sturridge igro ?
ZZ

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 15 jul 2015, 01:25

moj uzor-S.G je napisao/la:Nisam gled'o tekmu ali vidio sam Hendinu majstoriju i mislim da mi je dovoljno :bow:
Jel' Sturridge igro ?
Nije ni doputovao

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 jul 2015, 01:26

Pa Danijel se oporavlja od povrede.Nece bit spreman ni za početak sezone.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 15 jul 2015, 01:42

MoRe li se ljudi asistirati?
Kocka je bačena

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 jul 2015, 15:28

gaston je napisao/la:slika

Nije ništa više ni zasluzio.
Ne znam zasto, ali imam neki ludi osjecaj da njegovim odlaskom ne gubimo puno...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 15 jul 2015, 17:21

Nije stvar u tome koliko gubimo njegovim odlaskom, vec koliko bi mogli dobiti njegovim ostankom.
Nece se puno osjetiti njegov odlazak, jos on nije takav kvalitet da sam nosi tim. Stvar je u tome sto je za 2-3 godine to mogao postati u Liverpoolu. Mozda ce i u Cityu uspjet, ali to je vec druga prica.
Ipak nakon svega, dobro je ispalo po obje strane. Mali je dobio transfer, Liverpool lovu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 15 jul 2015, 18:04

Sky Italia javlja kako je Liverpool zainteresiran za dovođenje Llorentea iz Juvea ! Rafa Benitez također želi Španjolca u Realu ! :kafa: :kafa:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 jul 2015, 18:48

MorenoATM je napisao/la:Sky Italia javlja kako je Liverpool zainteresiran za dovođenje Llorentea iz Juvea ! Rafa Benitez također želi Španjolca u Realu ! :kafa: :kafa:
Jel na svakom postu stavljaš kahvu ?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jul 2015, 18:58

Spominjala se razmjena Balotelli-Gomez(Fiorentina)ali izgleda da ce ovaj u Besiktas...

Borimo se sa City-em za Patricka Robertsa iz Fulhama 9-10M

Necemo placati 32.5M za Bentekea
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 jul 2015, 19:04

Ponos Torina je napisao/la:Spominjala se razmjena Balotelli-Gomez(Fiorentina)ali izgleda da ce ovaj u Besiktas...

Borimo se sa City-em za Patricka Robertsa iz Fulhama 9-10M

Necemo placati 32.5M za Bentekea
Ako pokupimo ovog Robertsa imamo fenomenalnog igrača za budućnost !

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 jul 2015, 19:05

Imamo ih previše za budućnost, trenutno treba neko konkretan, ko će odmah da pravi razliku!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 jul 2015, 19:08

[youtube][/youtube]

Poseban talenat..

@Bey ne sumnjam da će neko doći ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jul 2015, 19:15

Bolje Robertsa uzet nego Bentekea,cak mislim da bi Roberts mogao zamjeniti Sterlinga hladno...10M za ovakav potencijal i ovakvog igraca je mizerija...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 jul 2015, 19:19

Nisam ga nikad gledao, samo kažem da imamo dosta mlad i talentovan tim, mnogo nedovršenih produkata. Treba nam neko izgrađeno ime tipa Reus :pray:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 15 jul 2015, 19:23

gaston je napisao/la:
MorenoATM je napisao/la:Sky Italia javlja kako je Liverpool zainteresiran za dovođenje Llorentea iz Juvea ! Rafa Benitez također želi Španjolca u Realu ! :kafa: :kafa:
Jel na svakom postu stavljaš kahvu ?
Eto, manje više !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jul 2015, 19:23

Npr da ovaj Roberts zamjeni Borinija sto se tice para to ce biti tu negdje...
Nadam se da ce odustati od Bentekea uopste nam ne treba niti je cijena realna,ima puno boljih opcija...Valjda ce Lambert negdje otici uhljebio se lik pravo :urnebes:

Postoji ozbiljan interes za Reusa i Abdennoura..

Fabio Borini put Rima,dogovorio sa Laciom...

:bow: :bow:
slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.