Neznam sto je to toliko nemoguce pa to treba sve da bude normala momak je zaradio milione rijesio je egzistenciju unuku a ne sebi a licno ga poznajem i znam da voli Zelju samo nek je nama Amar ziv i zdrav sve ce biti ureduboccaccio je napisao/la:Previse mi nevjerovatno zvuci za Hasagica,a sigurno on ima i jaku cijenu,Baotic mi je vjerovatnija opcija,ali su mi nekako obojica predaleko od naseg dresa.Nemam pojma,meni to zvuci nevjerovatno za obojicu.Bilo bi prejako kada bi bilo koji od njih dosao u nase redove.Narocito ovaj prvi.pile87 je napisao/la:Nista ne bi imao protiv ni Kene ni Zdenke obojica su klasa, a svakako bi bilo lijepo ispraviti nepravdu koja je napravljena prema Baoticu.Golman je pola ekipe.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
što rekoše ovi iznad mene, Hasagić može biti mač sa dvije oštrice, ovdje je nebitno koliko on voli Želju, ali ne treba nama bolestan golman (i ja sam čuo ovo za diskusherniju), al' vidjećemo šta će bit'...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
A mi s mladjim kadetimaDevil je napisao/la:Mi igrali sa pionirima.Baja_Zvjerka je napisao/la:Zeljeznicar na turniru za kadete dobilo Crvenu Zvezdu nakon 0:0 na penale, a pitari izgubili od podgoricke Buducnosti 1:0 (mozda je "Mesi" igrao za njih)...![]()
Ova ekipa se takmici u kadetskoj ligi BiH,skoro identicna kao sto je igrala u Foci,tako da ja to sve ubrajam pod kadete.lisander je napisao/la:A mi s mladjim kadetimaDevil je napisao/la:Mi igrali sa pionirima.Baja_Zvjerka je napisao/la:Zeljeznicar na turniru za kadete dobilo Crvenu Zvezdu nakon 0:0 na penale, a pitari izgubili od podgoricke Buducnosti 1:0 (mozda je "Mesi" igrao za njih)...![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ajde pomiri se da smo bolji i pruzi ruku.Devil je napisao/la: Ova ekipa se takmici u kadetskoj ligi BiH,skoro identicna kao sto je igrala u Foci,tako da ja to sve ubrajam pod kadete.

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ma **** poraz k'o poraz.Uvek sam govorio i tako ce uvek i biti da je za mladje selekcije mnogo bitnije da dobro igraju nego da pobedjuju.Naravno uvek je dobro pobedjivati,ali samo pobedama se ne stvara igrac.Iz ove generacije Zvezde nekih 95% sam siguran da niko nece uci u prvi tim,a nadam se da ce kod Zelje biti drucije,eto Kjosevski je branio kasnije on je vec bio prikljucen,a verujem da ima jos potencijala posto nisam upucen u njihove kvalitete,nisam ih gledao.admirone je napisao/la:Ajde pomiri se da smo bolji i pruzi ruku.Devil je napisao/la: Ova ekipa se takmici u kadetskoj ligi BiH,skoro identicna kao sto je igrala u Foci,tako da ja to sve ubrajam pod kadete.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja mislim da je zeljo iz svake generacije uzeo najmanje jednog igraca mada nisam siguran u to. A od ovih kadeta znam samo za ovog golmana i kazu da je dobar ono pravo.Devil je napisao/la:Ma **** poraz k'o poraz.Uvek sam govorio i tako ce uvek i biti da je za mladje selekcije mnogo bitnije da dobro igraju nego da pobedjuju.Naravno uvek je dobro pobedjivati,ali samo pobedama se ne stvara igrac.Iz ove generacije Zvezde nekih 95% sam siguran da niko nece uci u prvi tim,a nadam se da ce kod Zelje biti drucije,eto Kjosevski je branio kasnije on je vec bio prikljucen,a verujem da ima jos potencijala posto nisam upucen u njihove kvalitete,nisam ih gledao.admirone je napisao/la:Ajde pomiri se da smo bolji i pruzi ruku.Devil je napisao/la: Ova ekipa se takmici u kadetskoj ligi BiH,skoro identicna kao sto je igrala u Foci,tako da ja to sve ubrajam pod kadete.
Željezničar 1921
" onclick="window.open(this.href);return false;
pojacanje na 3:15
pojacanje na 3:15
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Skroz se slažem. Zaista je u proteklom periodu imao jako mnogo problema sa povredama. Skoro da je identičan Zlatanu Bajramoviću kad je ovaj počeo sa svojim odsustvima. Nekako je i meni realnija i draža opcija "Baotić" jer je kvalitetan ali i stalno u pogonu tako da mu spreme neće faliti. Ovo mi je sjajno razmišljanje da se dovede kvalitetan golman, ali rekao je i Amar da ako ne dovedu nikoga da će Gušo ostati da brani, tako da se mi po tom pitanju ne bi trebali previše sekirati. Mene više brine pozicija lijevog beka, ako nam Kvesić ode kao i pozicija napadača. Nadam se da će ovaj mali iz Amerike i Brković pokazati dovoljno svog talenta da se ravnopravno takmiče i bore za mjesto u prvom timu. Što se tiče veznog reda, samo da nam Zola i dalje napreduje i čvrsto stoji.voltron30 je napisao/la:Ma iskreno, ja ne bih volio vidjeti Hasagića u timu, ne zato što nije dobar golman, naprotiv, ali čovjek je više po bolnicama, nego na golu. Dobili bi samo opterećenje za klub. Dok s druge strane, Baotić bi bio pun pogodak, i bilo bi lijepo kada bi se vratio.
Osim - drugo ime za Želju !
Kad isticu ugoviri igracima? Zolotic, Svraka...?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
svidja mi se kako ovo ide u nasem klubu....zeljo se opario prodajom nekih igraca (barem za standarde nase lige) i sad nam se to osladilo..apetiti su porasli pa se sad fokus prebacio na dovodjenje nekih novih klinaca koji ce u dogledno vrijeme, klub dobro udati 

hasagic i zdenko... obojica strasni golmani... vjerujem da ni s jednim nebi pogrijesili... pogotovo keno, a i zdenko je u dobroj formi citam...anonimni je napisao/la:što rekoše ovi iznad mene, Hasagić može biti mač sa dvije oštrice, ovdje je nebitno koliko on voli Želju, ali ne treba nama bolestan golman (i ja sam čuo ovo za diskusherniju), al' vidjećemo šta će bit'...
Da se nadovezem diskushernija se moze izlijeciti operacijom ili jedan mjesec lezanja... znam mati mi ima diskusherniju
- Amoxicillin
- Kontakt:
zavisi od toga kako se operacija zavrsi..uspjesno ili nenime_tm87 je napisao/la:hasagic i zdenko... obojica strasni golmani... vjerujem da ni s jednim nebi pogrijesili... pogotovo keno, a i zdenko je u dobroj formi citam...anonimni je napisao/la:što rekoše ovi iznad mene, Hasagić može biti mač sa dvije oštrice, ovdje je nebitno koliko on voli Želju, ali ne treba nama bolestan golman (i ja sam čuo ovo za diskusherniju), al' vidjećemo šta će bit'...
Da se nadovezem diskushernija se moze izlijeciti operacijom ili jedan mjesec lezanja... znam mati mi ima diskusherniju

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Ma neka dodje Haso pa kad sa juga puhne vjetar u ledja, nece nista da osjeti 

ma dobro za Baotića, dobar je on bio i bilo bi dobro kad bi se vratio, a što se tiče diskushernije, može operacija biti i neuspješnanime_tm87 je napisao/la:hasagic i zdenko... obojica strasni golmani... vjerujem da ni s jednim nebi pogrijesili... pogotovo keno, a i zdenko je u dobroj formi citam...anonimni je napisao/la:što rekoše ovi iznad mene, Hasagić može biti mač sa dvije oštrice, ovdje je nebitno koliko on voli Želju, ali ne treba nama bolestan golman (i ja sam čuo ovo za diskusherniju), al' vidjećemo šta će bit'...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma zezam se devile da smo igrali s mladjim kadetimaDevil je napisao/la:Ova ekipa se takmici u kadetskoj ligi BiH,skoro identicna kao sto je igrala u Foci,tako da ja to sve ubrajam pod kadete.lisander je napisao/la:A mi s mladjim kadetimaDevil je napisao/la: Mi igrali sa pionirima.

Da se malo zamislimo malo..
---------------Hasagic/Baotic
---B. Colic - Kerla - Bogicevic/??? - Kvesic
------------------Zolotic - ???
------------Smajic - Bekric - Zeba
------------------Adilovic/???
---------------Hasagic/Baotic
---B. Colic - Kerla - Bogicevic/??? - Kvesic
------------------Zolotic - ???
------------Smajic - Bekric - Zeba
------------------Adilovic/???
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja sam protiv dolaska Kenana Hasagića. Mi trebamo dovoditi samo igrače koje u budućnosti možemo prodati, dakle u obzir dolaze samo oni mlađi od 27 godina maksimalno.
Ne isplati nam se davati nekom 4 hiljade mjesečno od čijeg odlaska nećemo profitirati.
Ne isplati nam se davati nekom 4 hiljade mjesečno od čijeg odlaska nećemo profitirati.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ne gledas bas to fino... iskustvo kod igraca je u biti veoma cijenjeno s toga... Haso to naravno posjeduje kao i Baota... razumijes, dovedes golmana, neiskusnog bez iskustva u nekim euro kupovima (ove sezone igramo LS) i on pravi one pocetnicke greske i sl...GaziHusrevbeg je napisao/la:Ja sam protiv dolaska Kenana Hasagića. Mi trebamo dovoditi samo igrače koje u budućnosti možemo prodati, dakle u obzir dolaze samo oni mlađi od 27 godina maksimalno.
Takodje jako bi se odbradovao kad bi umocili negdje Vasu, Adila i Svraku za 1 milioncic do 1, 200 000 ...to bi bilo savrseno, savrseno vidjecemo jos....
Spominje se takodje pored Hase i Baote i Bandovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.