Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Sage
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sage » 13 jul 2015, 17:25

Pa jarane Borussia vise nema Kloppa, znaci neke stvari se mijenjaju sa novim menadzerom. Ja ipak mislin da im je bolje da ga nama prodaju nego Bayernu. A kad igrac ima klauzulu i zna se kolika je onda agenti budu mirni. A i mediji. Jer mediji odigraju veliku ulogu u transferima. Od pukog nagadjanja do insajderskih infoa. Liverpool nije prodao Sterlinga vec jednog nezahvalnog i pohlepnog balavca. I svi koji se tako ponasaju i trebaju otici. Igras u prvih XI jednog od najprepoznatljivijih klubova na svijetu, sve ti se daje ali ne. Ima bolje. Ok pasha, sretno. Al za toliko para. I prodas ga. Dobro je neko napiso neki dan, da nije fudbaler bio bi hostapler prve klase koji bi zavrsio sa nozem u bubregu. Kad je pravio sranja BR i LFC su ga pokrivali. Bas se lijepo zahvalio. I sta sad, treba plakat sto je htio ici. Ma mrs iz kluba!
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 jul 2015, 21:10

U neku ruku mi je i drago što je Sterling otišao, ali ovo što mali Sinclair neće da produži ugovor je zabrinjavajuće.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 jul 2015, 21:27

Sage je napisao/la:Pa jarane Borussia vise nema Kloppa, znaci neke stvari se mijenjaju sa novim menadzerom. Ja ipak mislin da im je bolje da ga nama prodaju nego Bayernu. A kad igrac ima klauzulu i zna se kolika je onda agenti budu mirni. A i mediji. Jer mediji odigraju veliku ulogu u transferima. Od pukog nagadjanja do insajderskih infoa. Liverpool nije prodao Sterlinga vec jednog nezahvalnog i pohlepnog balavca. I svi koji se tako ponasaju i trebaju otici. Igras u prvih XI jednog od najprepoznatljivijih klubova na svijetu, sve ti se daje ali ne. Ima bolje. Ok pasha, sretno. Al za toliko para. I prodas ga. Dobro je neko napiso neki dan, da nije fudbaler bio bi hostapler prve klase koji bi zavrsio sa nozem u bubregu. Kad je pravio sranja BR i LFC su ga pokrivali. Bas se lijepo zahvalio. I sta sad, treba plakat sto je htio ici. Ma mrs iz kluba!
Imao je Suarez klauzulu pa proslo ljeto pa ne primijeti da su mediji bili mirni, hvala Bogu pa klauzula nije obavezna u Engleskoj, jos samo to treba nasim, kao da nisu dovoljno transfera upropastili...

S tom politikom pustanja svih koji su dobri i zele ici nece se postici nista dobro, pa zar dosad to nismo i mi osjetili, a imamo i primjere u Arsenalu, Dortmundu...
lfckop je napisao/la:
YNWA je napisao/la: Reus sa tim parama nema nista, a sta mislis kolike su sanse da Dortmund pusti Reusa za tu lovu nakon sto su culi da je Liverpool prodao dijete za 49 miliona funti ?
Sa tog ekonomskog aspekta veoma velike jer su posljednju dvojicu najboljih igrača dali džabe i ispod cijene.
Za Poljaka nisu htjeli uzeti 30-tak miliona jer su smatrali da im je bolje zadrzati ga jos godinu i sa njim izboriti LP, a sad ce pustiti igraca sa kojim su nedavno produzili ugovor ?

A nebitno to da li ce ili nece ga pustiti, jer onako on nece u Liverpool, jer nema nijednog razloga zbog kojeg bi napustio Dortmund zbog Liverpoola, pa nije budala.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 jul 2015, 21:41

Imamo i mi svog @Rooneya :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 13 jul 2015, 22:24

YNWA je napisao/la: Za Poljaka nisu htjeli uzeti 30-tak miliona jer su smatrali da im je bolje zadrzati ga jos godinu i sa njim izboriti LP, a sad ce pustiti igraca sa kojim su nedavno produzili ugovor ?
A nebitno to da li ce ili nece ga pustiti, jer onako on nece u Liverpool, jer nema nijednog razloga zbog kojeg bi napustio Dortmund zbog Liverpoola, pa nije budala.
Kako ti nije jasno da su to uradili zato što je već sve dogovorio sa najvećim konkurentom tj. Bayernom, mi nismo Bayern i nismo u istoj ligi s njima.
Interesantno je kako ti ko navijač možeš tako nisko spustiti svoj klub sa svojom izjavom. Dakle igrač koji bi prešao iz Borusije u Liverpool je budala. :crazy:
Mislim da bi ti pozavidjeli i navijači MU na tvojim izjavama.

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 13 jul 2015, 22:55

lfckop je napisao/la:
YNWA je napisao/la: Za Poljaka nisu htjeli uzeti 30-tak miliona jer su smatrali da im je bolje zadrzati ga jos godinu i sa njim izboriti LP, a sad ce pustiti igraca sa kojim su nedavno produzili ugovor ?
Kako ti nije jasno da su to uradili zato što je već sve dogovorio sa najvećim konkurentom tj. Bayernom, mi nismo Bayern i nismo u istoj ligi s njima.
Interesantno je kako ti ko navijač možeš tako nisko spustiti svoj klub sa svojom izjavom. Dakle igrač koji bi prešao iz Borusije u Liverpool je budala. :crazy:
Mislim da bi ti pozavidjeli i navijači MU na tvojim izjavama.
Ne bi bio ni prvi ni zadnji igrac koji bi otisao iz Dortmunda u Bayern, zadrzali su ga jer su znali da ce imati vise koristi ako ostane.

Ovaj klub su nisko spustili oni koji su dopustili da nas skoro svake godine napustaju bitni igraci, koji su dopustili da nam jedan totenham uzima igrace ispred nosa, koji daju veliku lovu na precijenjene engleske balvane, ja sam samo realan a vi se i dalje nadajte da Liverpool moze privuci Reusa.

@gaston
ko je @rooney ?
Sarajevo i Liverpool

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 13 jul 2015, 23:10

YNWA je napisao/la: Ovaj klub su nisko spustili oni koji su dopustili da nas skoro svake godine napustaju bitni igraci, koji su dopustili da nam jedan totenham uzima igrace ispred nosa, koji daju veliku lovu na precijenjene engleske balvane, ja sam samo realan a vi se i dalje nadajte da Liverpool moze privuci Reusa.
Sve i da mislim isto kao i ti ja ne bih rekao da je neki igrač budala ako pređe u Liverpool, ako ništa onda zbog kluba. Ovim samo potenciraš da je Borusija Dortmund neki mega giga klub u odnosu na Liverpool a realno nije.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 13 jul 2015, 23:34

Koja je najjace plata u poolu? Mozda 140 000 sedmicno? Zeli li uprava preci taj prag, dovesti tri wc igraca, sto znaci i 25 + miliona ukupno na godisnje plate (npr. za tu trojku) te naravno 60 + milki na odstetu(e), sto naravno predstavlja tek pocetak tog nekog upgradea.

Ima tu solidnih igraca, al' fali klasa. Dovesti Bentekea i sl. je dobar posao, al' djaba sve ako fali pomenuto.

Jedan Reus ima mozda 120 000 sedmicno, a vjerovatno bi isao na 180 u slucaju da odluci doci u epl.

Tek takvom politikom mozete biti konkurenti ili bar pokusati spojiti dvije + sezone visoko plasirani.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 13 jul 2015, 23:51

150k ima Sturridge i to je bila najveca plata, dok Suarez nije dobio svoj novi ugovor od 200k.
LFC nikad nije doveo klasu, obicno je pravio takve igrace, i ne verujem da ce se trend promeniti.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 13 jul 2015, 23:53

To i jest problem. Napravis klasu, uguras tim u lp, prodas tu klasu, prodas potencijalnu klasu i svi zadovoljni sem navijaca tog kluba.
- Ed Woodward for Prime Minister !

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 14 jul 2015, 00:05

Nažalost ambicije uprave su takve da je najveći uspjeh prodati igrača za 50 miliona i to je odavno tako. Liverpool ne može biti ono što je nekad bio jer biti veliki klub znači i velike transfere i velike plate. Nije dovoljno samo stvoriti klasu, kao što je nekad bilo, treba to i naučiti zadržati i kupiti.
Al' svi ovi transferi posljednjih godina su u skladu sa ambicijama kluba i ja ne vidim da nekoga to brine, osim nas navijače.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 01:28

YNWA je napisao/la: ko je @rooney ?
Ti si naš @Rooney88

Pesimista :mrgreen:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 14 jul 2015, 02:04

Izgleda da su poslali ponudu za Bentekea.
Bilo je prica da ce poslati manju ponudu od trazene, ali ce veci dio biti uplacen odmah.
Druga varijanta je pare + igrac. Nista sigurno jos nema.
Carra rekao da bi pored Bentekea mogao doci jos jedan igrac.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 jul 2015, 03:17

lfckop je napisao/la:
YNWA je napisao/la: Ovaj klub su nisko spustili oni koji su dopustili da nas skoro svake godine napustaju bitni igraci, koji su dopustili da nam jedan totenham uzima igrace ispred nosa, koji daju veliku lovu na precijenjene engleske balvane, ja sam samo realan a vi se i dalje nadajte da Liverpool moze privuci Reusa.
Sve i da mislim isto kao i ti ja ne bih rekao da je neki igrač budala ako pređe u Liverpool, ako ništa onda zbog kluba. Ovim samo potenciraš da je Borusija Dortmund neki mega giga klub u odnosu na Liverpool a realno nije.
Nikad nisam pomislio da je, niti je kad bila, ovim samo zelim reci da on nema nijedan razlog da dođe u Liverpool, jer ono sto mu mozemo ponuditi ima vec u Dortmundu, jos je njihovo dijete, i ako bude odlazio iz Dortmunda ide u neki bogatiji klub gdje ce igrati LP i osvajati trofeje.
gaston je napisao/la:
YNWA je napisao/la: ko je @rooney ?
Ti si naš @Rooney88

Pesimista :mrgreen:
Pa kako da budem optimista nakon svega sto su uradili od kluba ?
Sarajevo i Liverpool

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 14 jul 2015, 09:15

Danas u 15:00 prva pripremna utakmica. Prijenos Arena . Origi, Ings, Bogdan, Milner, Clyne, Gomez svi bi trebali odigrati barem 45min

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 13:25

Jojj pa mjesec dana po najavama je utakmica u 2 sata i jutros promijenili u 3 :eh:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jul 2015, 13:30

gaston je napisao/la:Jojj pa mjesec dana po najavama je utakmica u 2 sata i jutros promijenili u 3 :eh:
Malo Tour de France, malo tekma.

Ocekujem neku pobjedu od 0:1, eventualno 0:2 :P

Mogla bi ovo biti dobra sezona, 2013/14 smo isto hodali po Aziji a otvarali protiv Stoka, naravno zna se da je bila jedna od najboljih sezona unazad jako, jako dugo godina :opaopa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 jul 2015, 13:44

S kim igrate i je li Arena 1 ?:D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 jul 2015, 13:50

gaston je napisao/la:Jojj pa mjesec dana po najavama je utakmica u 2 sata i jutros promijenili u 3 :eh:
Produži kakav link da gledam kako vas trehaju. :mrgreen:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 14 jul 2015, 13:58

Na Areni 1 je prenos.
@Bela biće link bajo kad počne :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 0 gostiju.