mogu li ikako i jedni i drugi ispast?TobeYarabi je napisao/la:za koga navijas u ovom bratskom okrsaju, jesu li ti draza braca sa charrity fielda ili sestice iz listice?Rigoletto je napisao/la:osupnut sam nekim od upisa na ovoj temi, boze sacuvaj kakav neodgoj i ekspresija rudimentarnih kromanjonskih gena. Inače jako lijepa nogometna predstava u Širokom, nepristran sam
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
To rigi glas razuma 

To očekujemo od kineza kada budu igrali dole...belosevic28 je napisao/la:Neka normalna ekipa mozda, ali njihovi športski sa šugavice NE !HZ_ilidzaa je napisao/la:Ima li iko od naših muda povući ekipu nakon redovnog nacizma,fašizma,barbarizma i primitivizma koje vidjamo u ovoj vukojebini ?
"The fascists of the future will call themselves anti-fascists!" - Winston Churchill
Vozdra masvi ljoze pionsam!
-
- Kontakt:
Blues 11 je napisao/la:"The fascists of the future will call themselves anti-fascists!" - Winston Churchill

Sidje cercile nismo te namah prepoznali bluser stari zivot ga kvari

Znam sve o zlocinackoj HB i HVO, a nisam ucio od **** i Vecernjeg lista vec od medunarodnog sudaPERO1234 je napisao/la: Pojma ti nemaš. Raspitaj se malo i educiraj što se dogodilo sa Herceg-Bosne i HVO-om nakon rata. Koje neznanje. Tko čini sastav Oružanih snaga. Živiš u državi o kojoj veze nemaš.

-
- Kontakt:
Naci nista real time ekspirijens?Vucevich je napisao/la:Znam sve o zlocinackoj HB i HVO, a nisam ucio od **** i Vecernjeg lista vec od medunarodnog sudaPERO1234 je napisao/la: Pojma ti nemaš. Raspitaj se malo i educiraj što se dogodilo sa Herceg-Bosne i HVO-om nakon rata. Koje neznanje. Tko čini sastav Oružanih snaga. Živiš u državi o kojoj veze nemaš.

Sidje skolarac.imal petica.

Sala sala samo uci.

- TobeYarabi
- Kontakt:
mozda kad bismo nekako sariela ubacili na mjesto spikera pa da pusti na razglas ''partizan sam tim se dicim''. sigurno bi i jedni i drugi demonstrtivno napustili takmicenjeRigoletto je napisao/la:mogu li ikako i jedni i drugi ispast?TobeYarabi je napisao/la:za koga navijas u ovom bratskom okrsaju, jesu li ti draza braca sa charrity fielda ili sestice iz listice?Rigoletto je napisao/la:osupnut sam nekim od upisa na ovoj temi, boze sacuvaj kakav neodgoj i ekspresija rudimentarnih kromanjonskih gena. Inače jako lijepa nogometna predstava u Širokom, nepristran sam
S obzirom da sam iz Bosanske Krajine, ne nisam bio u Hercegovini za vrijeme terorizma HVOa, hvala bogu.Sariel1987 je napisao/la:Naci nista real time ekspirijens?Vucevich je napisao/la:Znam sve o zlocinackoj HB i HVO, a nisam ucio od **** i Vecernjeg lista vec od medunarodnog sudaPERO1234 je napisao/la: Pojma ti nemaš. Raspitaj se malo i educiraj što se dogodilo sa Herceg-Bosne i HVO-om nakon rata. Koje neznanje. Tko čini sastav Oružanih snaga. Živiš u državi o kojoj veze nemaš.![]()
Sidje skolarac.imal petica.![]()
Sala sala samo uci.
-
- Kontakt:
Stos ba ozbiljan tolko cc ...pratimo rezultate imal povrijedjenih iskljucenih i tako to.. 

- TobeYarabi
- Kontakt:
evo prekid!!!!!
Kakav ba prekid jaraneTobeYarabi je napisao/la:evo prekid!!!!!

Inace, kakva prilika za Zeljeznicar
Kakva sansa za Zelju
- TobeYarabi
- Kontakt:
izlazi vagnerVucevich je napisao/la:Kakav ba prekid jaraneTobeYarabi je napisao/la:evo prekid!!!!!
Inace, kakva prilika za Zeljeznicar

Rigoletto je napisao/la:mogu li ikako i jedni i drugi ispast?TobeYarabi je napisao/la:za koga navijas u ovom bratskom okrsaju, jesu li ti draza braca sa charrity fielda ili sestice iz listice?Rigoletto je napisao/la:osupnut sam nekim od upisa na ovoj temi, boze sacuvaj kakav neodgoj i ekspresija rudimentarnih kromanjonskih gena. Inače jako lijepa nogometna predstava u Širokom, nepristran sam

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- TobeYarabi
- Kontakt:
COYS je napisao/la:Kakva sansa za Zelju

Takooooo je, gazite stoku iz Listice!
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
J EBI LISTICU NE VADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Zadnja izmjena: scootzzZzTM87, dana/u 30 nov 2017, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.