FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 01 jun 2012, 22:12

ja baš i nisam gledao igrače pojedinačno (sem Josipa :D ), ali ne vjerujem da je neko mogao loše odigrati u ovakvoj utakmici, a i čini mi se da nije bilo puno grešaka igrača iz FKŽ-a na meču..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 jun 2012, 22:36

Čolić fizički najspremniji igrač naše mlade reprezentacije. Večeras je bio dobar i u ofanzivi, u Želji je to rijedak slučaj.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 jun 2012, 22:38

Na utakmici Bosna -Mexico vidio sam barem 3-4 Zeljine zastave ,ne znam jel ko jos to primjetio ili sam ja bio odvaljotka.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 01 jun 2012, 22:39

MuhamedTM je napisao/la:Na utakmici Bosna -Mexico vidio sam barem 3-4 Zeljine zastave ,ne znam jel ko jos to primjetio ili sam ja bio odvaljotka.
i ja sam primjetio drug :D i to one povelike, ma joj ima nas svugdje :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 01 jun 2012, 22:50

GaziHusrevbeg je napisao/la:Čolić fizički najspremniji igrač naše mlade reprezentacije. Večeras je bio dobar i u ofanzivi, u Želji je to rijedak slučaj.
Statistički gledano (mada statistika zna varati) Čolić nimalo nije zaostajao za Kvesićem ove sezone, šta više:

Čolić: Odigranih utakmica 33 (0 s klupe) / Broj minuta: 2890 / Žuti kartoni: 3 / Autogolovi: 1 / Asistencije: 5 / Golovi: 0
Kvesić: Odigranih utakmica 32 (1 s klupe) / Broj minuta: 2566 / Žuti kartoni: 2 / Asistencije: 4 / Golovi: 1
http://www.****.com/p/ucinak-igraca.html

Opći utisak je da je Kvesić imao odličnu sezonu, ali ne treba zaboraviti ni ovog momka.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 jun 2012, 22:56

Kvesić je bolji u ofanzivi, mnogo češće se ubacuje i učestvuje u akcijama za razliku od Čolića, ko zna sad, možda su takve taktičke zamisli Amara, da Čolić igra defanzivnije, a Kvesić ofanzivnije. Večeras je Kvesić bio bolji u prvom poluvremenu, a Čolić u drugom.

Kvesićeva glavna prednost je odličan centaršut za razliku od Benjinog. :mrgreen:
Željezničar ale!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 01 jun 2012, 23:12

Ne znam je li neko ranije pisao, ako jeste, preskocite!

Mene zanima da li neko zna pouzdano da mi potvrdi da je Dzelo Muharemovic kandidat za nacelnika opcine Novo Sarajevo, pored sadasnjeg nacelnika Koldze i nekog generala? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 01 jun 2012, 23:16

BlueTiger je napisao/la:Ne znam je li neko ranije pisao, ako jeste, preskocite!

Mene zanima da li neko zna pouzdano da mi potvrdi da je Dzelo Muharemovic kandidat za nacelnika opcine Novo Sarajevo, pored sadasnjeg nacelnika Koldze i nekog generala? Hvala
velike su šanse da Dželo bude!

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 01 jun 2012, 23:20

100% tacna info! mozda netreba to ovdje pisat!Dzelo ce biti kandidat ispred SDP-a!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 01 jun 2012, 23:26

shkembe990 je napisao/la:

100% tacna info! mozda netreba to ovdje pisat!Dzelo ce biti kandidat ispred SDP-a!
nek ti sve znas :P
Koji bi junior mogao biti priključen prvom timu od sljedece sezone?
Mozda vila ili mali Besa?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 jun 2012, 23:27

GaziHusrevbeg je napisao/la:Čolić fizički najspremniji igrač naše mlade reprezentacije. Večeras je bio dobar i u ofanzivi, u Želji je to rijedak slučaj.
Slazem se da je Cola igracina isto kao i Kvesic (malo je sporiji od Josipa, i slabiji centarsut ali opet su tu negdje), ali od kako je zavrsilo prvenstvo (prije ga nisam vidjao) vidio sam ga mozda 2,3 puta (skupa sa Jamakom) i momak svaki put ispred sebe ima kutiju cigara i dimi jednu za drugom.. Pa majka mu stara, ako ce te to pokvariti i 0,1 % pa nemoj brate nikako, jer cigare su veliko zlo, direktno uticu na kapacitet pluca, i pluca slabije disu, i brze se umaras.. Ja ne znam, ali to je valjda ta mladost ludost... Ako vec mozes da postanes veliki igrac, koji nastupa za repku, odlicno igras za osvajaca duple krune, imas priliku da se dobro prodas, onda brate ukljuci mozak i napravi odricanja u toj mladosti ludosti, makar to nije tesko....
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 01 jun 2012, 23:27

pintol_TM87 je napisao/la:

pa normalno!100% haha

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 01 jun 2012, 23:29

nisam u toku,pa me zanima ima li kakvih novih transfera vezanih za zelju(osim onoga napadaca iz veleza),ima li nekih glasina :D

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 jun 2012, 23:30

Hajradinović, na poziciju lijevog beka.
Željezničar ale!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 01 jun 2012, 23:34

3r0X je napisao/la:nisam u toku,pa me zanima ima li kakvih novih transfera vezanih za zelju(osim onoga napadaca iz veleza),ima li nekih glasina :D
Bandovic , Puric , Travancic , Brkovic ( vec dosao ) , Harba ( ma da mislim tesko i iskreno sumnjam) , Bekic Almir ( iz Dinama tj zapravo Sloboda tamo je na posudbi) i Bekic Amer (Zrinjski) ... to je ono o cemu se prica , i znam pouzdano da je sa par igraca uspostavljen kontakt ostalo su glasine ...

podrazumijeva se da to jedino u slucaju odlazaka ...
Zadnja izmjena: D€LUX, dana/u 01 jun 2012, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
>>No body likes us but we dont care<<

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 01 jun 2012, 23:37

D€LUX je napisao/la:
3r0X je napisao/la:nisam u toku,pa me zanima ima li kakvih novih transfera vezanih za zelju(osim onoga napadaca iz veleza),ima li nekih glasina :D
Bandovic , Puric , Travancic , Brkovic ( vec dosao ) , Harba ( ma da mislim tesko i iskreno sumnjam) , Bekic Almir ( iz Dinama tj zapravo Sloboda tamo je na posudbi) i Bekic Amer (Zrinjski) ... to je ono o cemu se prica , i znam pouzdano da je sa par igraca uspostavljen kontakt ostalo su glasine ...
hvala :D

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 01 jun 2012, 23:54

Nisam nikada bio stranacki covjek niti cu ikada biti. Iskreno moram da kazem da je Koldzo dosta uradio za opcinu Novo Sarajevo kao i za Zelju. Neki ga dosta povezuju sa nekim nepopularne aktivnosti, ali ne bi o tome jer nemam nikakavog validnog dokaza. Sto se Dzele tice, ako ce da obeca da ce POKUSATI, DA CE DATI SVE OD SEBE DA SE NADU SREDSTVA ZA NASU GRBAVICU ima glas od mene! A ako SDP stranka ide na fazon, da skupe glasove, tako sto ce slati lazne poruke gradanima, onda stvarno vise ne znam gdje ce da vodi ova nasa politicka scena.

FORZAAA ZELJOOOO!!!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 01 jun 2012, 23:58

GaziHusrevbeg je napisao/la:

Hajradinović, na poziciju lijevog beka.
njega i emraha ne brojim jer su oni vec u prvom timu..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2012, 00:37

Ima onaj momak iz Amerike mogao bi se vrlo lako pokazati kao dobar, ide i on na pripreme.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 02 jun 2012, 00:41

D€LUX je napisao/la:

podrazumijeva se da to jedino u slucaju odlazaka ...
znam provjereno ako adilovic ode da nam je novi spic iz krajine rodom a igra u susjedstvu
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 70 gostiju.