NEZALAGANJE je napisao/la:Po meni velika greska,ako bude zdrav,a ne bude igrao vise ove sezone...Ipak ce on ove godine napuniti 36. plus tek treba da se vrati od povreda.Nema treninga tokom ljeta koji mogu zamijeniti utakmice,a njemu trebaju one pa makar to bilo I zadnjih 10 cisto da uhvati neki ritam I dobije neku sigurnost da moze...amerosm je napisao/la:Kao sto sam i predpostavljao...Kobe not sure when he will return: "It's completely out of my control ... I got to sit here and wait"
Braynt po svemu sudeci nece vise igrati u ovoj sezoni i mislim da su svi sada podredjeni sto kvalitetnijem picku na draftu.
Sasvim sigurno. Nista ne moze zamijenit sezonu i utakmicu. Nikakav trening ne moze nadoknadit fizicku spremu kao utakmica, nista ne moze vratit sut i feeling kao utakmica. Ali ja nesto ne vjerujem znajuci njega da ce on presjedit cijelu sezonu. Prvo sto je on manijak, nece moc da ne igra ostatak sezone, a drugo sto je previse inteligentan igrac, cijelu karijeru poznaje svoje tijelo, radi na njemu, i jasno mu je sigurno da mu narocito u ovim godinama treba kakva takva minutaza jer godine cine svoje.
Mozda bi uprava i trener bili najsretniji da on presjedi, zalijeci se, i slicno, ali kad je Kobe 'ebo ono sto misli uprava, trener il bilo ko drugi sem njega