FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 10 dec 2009, 01:35

harinjo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Vala Seyo_TM nisi u pravu nisu Zuju stigli njegovi dugovi nego Farukovi i Landzini, al nista novo i njih dvojica su placali Zujine dugove mozda cak i vise nego Zujo njihove.Da su bili ispravni platili bi ovo odmah nakon sto su prodali Bubu a za Bubu je kao sto pretpostavljam da znas stiglo okruglo pola miliona KM, neke nam pare jos uvijek Spanci duguju a potrazivanje tih para koje senegalci traze nam je stiglo za vrijeme trajanja Farukovog mandata a on o tome nikad nije ni pisnuo, slicno onome sto je i Zujo radio u svoje vrijeme.Nemojte od Faruka praviti nesto sto nije, nije nikada bio spasilac kao sto to nije ni Zujo.Najgluplja stvar sto nam se moze desiti, a desava nam se upravo to, da se opet dijelimo na Farukove i Zujine,nama treba biti interes Zeljo a ova dvojica da su kako treba bili bi zajedno u klubu.
Uostalom u ovom tekstu Zujo pokusava da uradi ono sto je Faruk pokusavao da nam otpisu dugovanja poreza, kao sto je u Hrvatskoj bio slucaj sa svim klubovima i nakon toga je njihova liga otisla stepenicu iznad, cisto sumljam da ce se to kod nas desiti ikad al eto..
Nije ovo dug koji se ne moze vratiti samo svi zele sebe predstaviti u sto boljem svjetlu a oblatiti predhodnike, uostalom nas ne treba da interesuje to neg ga vraca kako ko zna i umije ako nije bio spreman da sjede na mjesto predsjednika nije se trebao ni gurati, glupo je reci da nije znao sta ga ceka ni Faruk ni Zujo...
jest a gdje su pare od njukastla i lige prvaka :!: :x
Nesto sam kontao sta odgovoriti na ovo, od prvog Zujinog mandata do ovog sad se promjenilo dosta predsjednika niko nije nista predao na sud, zasto, jesu li svi picke ili nisu imali dokaze ili su bili isti kao i on ili im je bilo sve jedno.
Pitanje za tebe sta je sa platama svih uposlenih u klubu u Farukovom mandatu koje nisu dobili ko ih je uzeo( ti su ljudi koji rade u klubu veci zeljovici i od igraca i mene i bilo koga ovdje ).Ne branim Zuju ali nije sve crno ili bijelo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 dec 2009, 02:22

Jel neko zna imali kakvih novih imena za koje je zaineteresovan Amar, posto nisam u toku.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 dec 2009, 08:40

FC BAYERN je napisao/la:Jel neko zna imali kakvih novih imena za koje je zaineteresovan Amar, posto nisam u toku.
Nema nikakvih novih imena,jos je rano za to,bice !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 10 dec 2009, 08:54

Pregovara se sa Nenadom Stojanovicem, nekada prvim strijelcem lige, kada je igrao za Leotar. Mislim da je poslijednje 2 sezone igrao u Vojvodini. Ostvarne je kontakt, i Nenad je zainteresovan. Eh sad hoce li sta biti od toga...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 dec 2009, 09:11

Kemo je napisao/la:Pregovara se sa Nenadom Stojanovicem, nekada prvim strijelcem lige, kada je igrao za Leotar. Mislim da je poslijednje 2 sezone igrao u Vojvodini. Ostvarne je kontakt, i Nenad je zainteresovan. Eh sad hoce li sta biti od toga...
Koliko ja znam, ta vjest je stara vec 10-ak dana .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 10 dec 2009, 09:13

Stole iz Bora je napisao/la:
Kemo je napisao/la:Pregovara se sa Nenadom Stojanovicem, nekada prvim strijelcem lige, kada je igrao za Leotar. Mislim da je poslijednje 2 sezone igrao u Vojvodini. Ostvarne je kontakt, i Nenad je zainteresovan. Eh sad hoce li sta biti od toga...
a nisam pratio forum u zadnje vrijeme...moja greska ako je vec neko pisao o ovome

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 dec 2009, 09:13

Kemo je napisao/la:
a nisam pratio forum u zadnje vrijeme...moja greska ako je vec neko pisao o ovome
Ma nema veze, samo kazem ..
AMAR OSIM

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 10 dec 2009, 09:19

Ja mislim da bi nam on dobro dosao. Nije previse star, mislim da ima 31 godinu, a prekuco je ovu ligu davno.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 dec 2009, 09:34

Nenad Stojanovic 22.10. 1979.

2005-2006 Genk - 33 (11)
2006-2007 Brussels - 12 (1)
2007-2008 Luch Energiya - 12 (0)
2008–2009 Vojvodina - 8 (2)
2009- Javor Ivanjica - 10 (1)

Ovo su ekipe u kojima je igrao poslije odlaska iz Leotara. Ako je suditi po ovoj statistici to vise nije "onaj" Purke koji je pruzao odlicne igre u Leotaru.
AMAR OSIM

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 10 dec 2009, 09:40

Stole iz Bora je napisao/la:Nenad Stojanovic 22.10. 1979.

2005-2006 Genk - 33 (11)

Ovo su ekipe u kojima je igrao poslije odlaska iz Leotara. Ako je suditi po ovoj statistici to vise nije "onaj" Purke koji je pruzao odlicne igre u Leotaru.

Sigurno da nije u formi ili je imao povreda kako god po ovoj statistici 4 gola u 4 godine,hajd u ove prve dvije ekipe covjek i razumije,ali jedan gol u Javoru je lose.
AMAR OSIM!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 dec 2009, 10:09

kalimero je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Nenad Stojanovic 22.10. 1979.

2005-2006 Genk - 33 (11)

Sigurno da nije u formi ili je imao povreda kako god po ovoj statistici 4 gola u 4 godine,hajd u ove prve dvije ekipe covjek i razumije,ali jedan gol u Javoru je lose.
Bez obzira na statistiku,on nije mogao zaboraviti da igra,bio je sjajan u nasoj ligi,po meni je samo bitno da je u trenaznom procesu tamo i da ne mora ako slucajno dodje da skida kilograme i da radi puno na fizickoj spremi kao sto su morali i alen i lazar,to onda ne bi bilo pojacanje vec samo jedan u nizu zapustenih igraca koji kod nas mora da se vraca u puni trenazni proces...ipak,ne vjerujem u njegov dolazak i sve su to samo spekulacije,bez veze je pricati o imenima igraca koji bi nas mogli pojacati ako nista nije konkretizovano,pricao sam nedavno sa amarom i on iskreno i nije bas nesto odusevljen ponudom igraca na trzistu,a kako mi je rekao uprava moze da radi na dovodjenju odredjenih igraca i bez njegovog znanja,a u slucaju da taj igrac ima voljni momenat da predje,onda bi amar dao svoje misljenje i eventualno zeleno svjetlo,mada ce i amar da trazi i da prica sa odredjenim potencijalnim pojacanjima...uglavnom sletice neko pojacanje u dolinu,ali mislim da je o imenima isuvise prerano govoriti jer se definitivno jos nista ne zna
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 dec 2009, 11:29

Amar je vec obavio razgovore sa Purketom i ovaj se slozio oko uslova,ali opet do Amara je...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 dec 2009, 11:33

bistrikboy je napisao/la:Amar je vec obavio razgovore sa Purketom i ovaj se slozio oko uslova,ali opet do Amara je...
Eto bas sam mislio napisati ovo ali si me preduhitrio .. ;)

Vec sam napisao da su obavili razgovore i sa Jeseom ali je rekao solidnu cifru za godinu dana pa se sumnja da ce potpisati! Opet, ko zna sta ce sve biti do kraja prelaznog roka!

Mora se racunati na Viscu i Rovcanina kao nove igrace!
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 10 dec 2009, 11:37, ukupno mijenjano 3 puta.
AMAR OSIM

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 10 dec 2009, 11:34

Nekako sam stekao dojam da Željo dovodi previše igrača iz Srpske lige...

Šta je sa mlađim pogonom ima li tu neki talenat, majka mu stara?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 dec 2009, 11:53

bistrikboy je napisao/la:Amar je vec obavio razgovore sa Purketom i ovaj se slozio oko uslova,ali opet do Amara je...
Eto bas sam mislio napisati ovo ali si me preduhitrio .. ;)

Vec sam napisao da su obavili razgovore i sa Jeseom ali je rekao solidnu cifru za godinu dana pa se sumnja da ce potpisati! Opet, ko zna sta ce sve biti do kraja prelaznog roka!

Mora se racunati na Viscu i Rovcanina kao nove igrace!
A ne znam sta su se ovo svi uzbudili oko transfera a prelazni rok jos nije ni poceo,niti je i jedan klub doveo nekoga,ali sta ces valjda navika iz ovih minulih sezona i prelaznika rokova!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 10 dec 2009, 11:59

ne znam sta se desava, ali pogledaj samo koliko je u zadnjih par godina otislo tih talentovanih igraca iz omladinskog pogona, prije nego su zagrali za prvi tim. Sto je najgore Zeljo niti finansijske koristi od toga, a bilo je stvarno dobrih igraca...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 dec 2009, 12:01

Pa raja je gladna uspjeha i vecina konta da ce biti izrada za pojacanja pa su svi nestrpljivi ja prvi.Nista sto se vec ne zna, sto se tice nase lige i mogucih pojacanja, ono sto vrijedi a da nama treba su Pelak,Jese, Osmanagic, Dzafic i Colic, iskreno bio bih zadovoljan i sa samo Pelakom I Jeseom.Sto se njih dvojice tice oba su jos igraci olimpika ali varijantise se jos uvijek...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 10 dec 2009, 13:22

Dobar Purke... Samo kada se sjetim kako je Mulalica bacio na kosevu... ono je bilo strasno :o

njofra
Kontakt:

Post Postao/la njofra » 10 dec 2009, 14:29

bistrikboy je napisao/la:Dosta vise gluposti!!!

Djelimicno se slazem i sa piletom i sa seyom,Rukfas se sada nasladjuje na "tudje" muke a do jucer je pljuvao po drugima jer se oni naslađuju njegovim mukama,zalosno!

Zujo je odgovoran za veci dio dugova koje klub ima,ali ni njegove naslijednike nije nista sprijecavalo da ih vrate,pa ne smije ni njega,vrati dugove!

A vezano za obnovu doline,yebe mi se realno za to,ima mnogo precih stvari!

Europa ili razlaz!

sve mi vise i vise licis na nekog sa jednog drugog foruma :roll:
19TM87 to sam ja

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 10 dec 2009, 14:29

Manijakk je napisao/la:Dobar Purke... Samo kada se sjetim kako je Mulalica bacio na kosevu... ono je bilo strasno :o
Meni bi puno bolje rješenje za napadača bio ovaj Stajić(27) iz Modriče.Lik je stvarno ubojit.Ove polusezone 9 golova je dao, mada i prijašnjih sezona je dobar bio pravo.Jedan od boljih u Modriči.Ne bi volio da me shvatite da ja nešta serem koga bi ja dovodio,pošto to nije naš posao,samo onako kontam da bi dobro pojačanje bio...
A siguran sam da ljudi iz uprave već analiziraju igrače iz domaće lige ako već nisu 8-)

I da samo kažem da jedna Modriča npr. ima extra oficijelnu stranicu svog kluba...Sramota da mi još ne možemo kliknuti na svoju!!!
Željo - My first love!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.