U ovakvom nastupu Juke ti nadjes o tome da pises. Pa jbtTorres_9 je napisao/la:mamu im ****,svrsavaju na jokica a za juku nece ni da kazu kad postigne poene

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
U ovakvom nastupu Juke ti nadjes o tome da pises. Pa jbtTorres_9 je napisao/la:mamu im ****,svrsavaju na jokica a za juku nece ni da kazu kad postigne poene
I mene zanima jer radojević ne htjede rećiIbizevic je napisao/la:Kako su americki komentatori nazvali Juku?
Bosnian BearDANTES je napisao/la:I mene zanima jer radojević ne htjede rećiIbizevic je napisao/la:Kako su americki komentatori nazvali Juku?
inace mu je nadimak kod Amera Bosnian Beast al eto buduci da Denver igra u gostima ovi gostujuci komentatori nisu bas ono naj naj upuceniDANTES je napisao/la:Pa nije to ništa strašno. Ako misle na snagu
Samo sam ga gledo u drugom. Big Al ga je u dzep stavio. Al to je ok.Ramirez5 je napisao/la:Pa i Big Al je dao svega 10 poena ako se ne varam. Prvo poluvrijme ga Juka uštopao.
mchadesh je napisao/la:Sinoc sam gledao samo drugo poluvrijeme, nisam zadovoljan Jukinom igrom, pogotovo odbranom jer je dosta poena palo preko njega, po mom skromnom misljenju trebao je bolje odigrati al sta je tu je. Osvrnuo bih se na ovo sto stalno Jokic se spominje na ovom pdf-u. Prvo zasto se liku daje daje toliki prostor kad isti nije tema. Sinoc sto sam vidio lik je katastrofa. Nahvatao se skokova naustrb poenterske efikasnosti, ko je gledao zna o cemu pricam. Ja ga sudim na osnovu drugog poluvremena pa nisam znacajno kompetentan al mi se ucinilo da lik na silu nabija skokove i nikako mi se nije svidjelo.
Nurkic u drugom poluvremenu anemican, trazio je cesto loptu ali ga suigraci obicno kasno ispostuju ali svejedno moze i mora bolje. Jusufe ako slucajno citas sto je moguce jer tvrde da si bio clan foruma, ok u mojim ocima si gigant jer uspio si sto mnogi sanjaju, ali budi pametan radi sebe prvo a onda radi svih nas ludaka koji smo budni da vidimo sina bosanskog kako amerima drzi lekciju u "njihovom" sportu, postani Veliki Jusuf Nurkic da vidimo svjetlo u tami naše svakodnevice. Pljuvaca je bilo i bit ce, tvoja borba na terenu je i vise nego pitanje licnog uspjeha, isti su dokaz toga.
Uspij sampionu radi svih nas, mnoge oci su uprte u tebe.
Il' "lik" il' gazija
Moze biti, nego ranije nisam obracao paznju na Jokica sto preksinoc jesam doduse samo drugo poluvrijeme. Momku nek je sretno naravno.lumani je napisao/la: Nurkic /Jokic su mladi momci pred kojima je velika karijera,nemoj se razocarati ali pogledao si samo 24 min![]()
Btw,Nurkic je tu tekmu odigrao odlicnu odbranu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.