Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Mora bolje odigrat veceras nego protiv Lazija. Nema vec dugo vremena jednu pravo dobru utakmicu.
Strašno ovo izgleda, pogotovo po krilima.Goalgetter je napisao/la:AS Roma
De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Bastos; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho
#NapoliRoma

Pjanić ne smije dopustiti Ljaljiću da mu uzima prekide

Rađa je suspendiran...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Očekujem fantastičnu utakmicu večeras...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Dzeko odgodjen, a evo citam da i ovde sudija pregleda teren. Jos ne znaju hoce li se igrati tekma. Valjda nismo toliki pehovi da i ovu odgode 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- el-fighter
- Kontakt:
Nikad se ne zna. Bosanci smo miBlek_Stena je napisao/la:Dzeko odgodjen, a evo citam da i ovde sudija pregleda teren. Jos ne znaju hoce li se igrati tekma. Valjda nismo toliki pehovi da i ovu odgode

Ako se bude igralo

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Blek_Stena
- Kontakt:
A i red mu je vise da nas pocasti sa nekim golom. Ne mogu se sjetit kad je gola daoel-fighter je napisao/la:Nikad se ne zna. Bosanci smo miBlek_Stena je napisao/la:Dzeko odgodjen, a evo citam da i ovde sudija pregleda teren. Jos ne znaju hoce li se igrati tekma. Valjda nismo toliki pehovi da i ovu odgode![]()
Ako se bude igraloonda Mire mora odigrati dobru utakmicu i zacepiti usta svim kriticarima.

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
http://gofirstrow.eu/watch/239386/3/wat ... -roma.html" onclick="window.open(this.href);return false;
---
Pjanke već počeo sa pasovima
---
Pjanke već počeo sa pasovima

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Pjanke sve bolji i bolji...
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Blek_Stena
- Kontakt:
Tacno ce mi ŽerviNJo zgadit fudbal/nogomet 

Da su ove krampe dale pola od prlika koje im je namjestio pjanic a relano trebali su imao bi makar jos 6 asistencija... Treba im 15 sansi za zabiju gol
60 minut, Pjanke klupa.. šta je ovo? Jel Pjanke i dalje osjeća bolove pa ga izbacuje?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ne samo trener osjeca ono sto sam ja davno osjetio...Vedad87 je napisao/la:60 minut, Pjanke klupa.. šta je ovo? Jel Pjanke i dalje osjeća bolove pa ga izbacuje?

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Igrac koji ne zeli da radi na svoj fizickoj spremi i konstituciji, mozda mu je Roma vrh karijere. Samo zbog lijenosti.
[youtube][/youtube]gringobih je napisao/la:Ne samo trener osjeca ono sto sam ja davno osjetio...Vedad87 je napisao/la:60 minut, Pjanke klupa.. šta je ovo? Jel Pjanke i dalje osjeća bolove pa ga izbacuje?
Jeste, cudim se kako ovaj Garcia nije vidio da dovede Ljevakovica u Romu. Zvjer!gringobih je napisao/la:Ne samo trener osjeca ono sto sam ja davno osjetio...Vedad87 je napisao/la:60 minut, Pjanke klupa.. šta je ovo? Jel Pjanke i dalje osjeća bolove pa ga izbacuje?
Kako bi bilo lijepo da samo vi imate mogucnosti gledati Romu, repku itd pa da nas pravite budalama, kao sto je to religija radila hiljadama godina na nepismenost sirih narodnih masa 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Jesil ga osjetio.....gringobih je napisao/la:Ne samo trener osjeca ono sto sam ja davno osjetio...Vedad87 je napisao/la:60 minut, Pjanke klupa.. šta je ovo? Jel Pjanke i dalje osjeća bolove pa ga izbacuje?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut