Kad naftas bubne sumu na sto,oci im ispadnu,zato svi i ostaju,zinulo dupe za paramatevezito je napisao/la:David Silva has agreed terms on a new five-year deal at the Barclays Premier League champions.
The Spanish international has put pen to paper on a new contract which will see him remain at the Etihad Stadium until at least 2019.
Silva, who joined City from Valencia in the summer of 2010, will be 33-years old when this new deal expires.
Gotov svi kljucni igraci produzili ugovore.Evo sada i Silva.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sto se tice Porto kako posluje i zaraduje mozete procitati ovde:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p3620176" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p3620176" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Vincent Kompany signs new five-year deal at City.

Here’s to you, Vincent Kompany…
In yet another significant boost ahead of the new season, one of the most decorated captains in the club’s history has committed his long-term future to City.
Kompany, 28, has put pen to paper on a new five-year contract which will keep him at the Etihad Stadium until 2019, at which point he will have been at the club for 11 years.

Vec sada se moze reci da je legenda kluba.Uvijek daje sve od sebe.Iako zna napraviti kiks po meni jedan od najboljih na svojoj poziciji.
In yet another significant boost ahead of the new season, one of the most decorated captains in the club’s history has committed his long-term future to City.
Kompany, 28, has put pen to paper on a new five-year contract which will keep him at the Etihad Stadium until 2019, at which point he will have been at the club for 11 years.

Vec sada se moze reci da je legenda kluba.Uvijek daje sve od sebe.Iako zna napraviti kiks po meni jedan od najboljih na svojoj poziciji.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Inženjer u elementu!!Manchester City manager Manuel Pellegrini believes former Chelsea midfielder Frank Lampard will be an important player for Manchester City as they challenge for both domestic and European trophies.
A.F.C. Bournemouth!
Sergio Aguero has signed a new five-year deal at Manchester City.
A.F.C. Bournemouth!
Posto Edinovu temu zaobilazim u sirokom luku evo ovdje cu ostaviti komentar. Jako dobra tekma Edina kao i cijelog tima. Edin stvarno izgleda kao nov igrac. Bar meni.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dzeko igrac utakmice.
Mancini (k-a-r-i-n-a od trenera) je preko 50% igraca gusio svojom taktikom i genijalnim odnosom prema igracima. Sa mnogima se posvadjao bar jednom a sa nekima i vise puta, sto je van svake pameti.
Pellegrini je to mnogo bolje uradio, vec u prvoj sezoni. Iz mnogih je izvukao vise. Pored toga, timski duh se sve vise osjeti i nije City vise gomila preplacenih fudbalera nego je sve vise i vise tim.
Toure -> Dzeko -> Silva = GOL (akcija od tri fenomenalna poteza, pogotovo Dzekin
)
Mancini (k-a-r-i-n-a od trenera) je preko 50% igraca gusio svojom taktikom i genijalnim odnosom prema igracima. Sa mnogima se posvadjao bar jednom a sa nekima i vise puta, sto je van svake pameti.
Pellegrini je to mnogo bolje uradio, vec u prvoj sezoni. Iz mnogih je izvukao vise. Pored toga, timski duh se sve vise osjeti i nije City vise gomila preplacenih fudbalera nego je sve vise i vise tim.
Toure -> Dzeko -> Silva = GOL (akcija od tri fenomenalna poteza, pogotovo Dzekin
U utakmici sa Svrakama se moglo bas lijepo vidjeti kako je City postao veliki tim.Igra ne bas nesto posebno a do pobjede se dolazi.Jedan sjajan potez Dzeke koji ce sigurno biti u konkurenciji za potez sezone.U ovom periodu do meca sa Liverpoolom sigurno da ce vecina igraca poboljsati formu.Prosle sezone uz veliku dozu srece i pomoc sudije City je dobio Liverpoola pa tako da ponovo ocekujem tesku utakmice.Iako tu nema Suareza mislim da Liverpool moze zadati dosta problema Cityju.Iduci mec bi trebao i Aguero startati od pocetka a mozda na djelu vidimo i Mangalu.Utakmica se igra u ponedjeljak a sudit ce Michael Oliver.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester City FC
To po tebi ili?
kako retardirana tvrdnjarambo16 je napisao/la:City ni za 50 godina neće biti veliki tim!!!!!
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jel to sve što znaš?? Ja bi ti u 10 minuta objasnio kako se postaje veliki klub ali mislim da to kod tebe ne bi imalo efekta!!
A.F.C. Bournemouth!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Haj bas me zanima objašnjenje kako se postaje i kako city to ne može biti 
Hajd i mene zanima baš, pogotovo ako ljudi nastave nizati trofeje ?
Dok Arapi daju lovu,City će u očima klinaca biti veliki klub. Kad to presuši,City će postat ono što je oduvijek bio.
Čuj "ako nastave nizat trofeje"..pa jesi svjestan da taj klub svake sekunde može iščeznut??? Veliki klub se stvara kroz povijest i to SVOJIM RADOM I ZALAGANJEM,a ne radom Arapa!
Sve što postoji u City-u ovisi o Arapima,a vi tu pričate o nekoj veličini kluba!!
Čuj "ako nastave nizat trofeje"..pa jesi svjestan da taj klub svake sekunde može iščeznut??? Veliki klub se stvara kroz povijest i to SVOJIM RADOM I ZALAGANJEM,a ne radom Arapa!
Sve što postoji u City-u ovisi o Arapima,a vi tu pričate o nekoj veličini kluba!!
A.F.C. Bournemouth!
- JoseMourinho
- Kontakt:
A čekaj city ne zaradjuje ni marke sam?? Ako arapi pametni budu a pokazali su velike naznake toga (akademija, umjereno trošenje, stabilizacija kluba), sto city nebi mnogo bez njih??
Koje ba umjereno trošenje?? Šta pričaš??
A kad smo kod akadamije,troškovi održavanja njihovih trening centara su nestvarni!! Naravno i to Arapi finansiraju!!
Opet ponavljam! Ta ekipa se može raspast na djeliće u sekundi,pa je suludo pričat o nekoj "veličini kluba"!!
A kad smo kod akadamije,troškovi održavanja njihovih trening centara su nestvarni!! Naravno i to Arapi finansiraju!!
Opet ponavljam! Ta ekipa se može raspast na djeliće u sekundi,pa je suludo pričat o nekoj "veličini kluba"!!
A.F.C. Bournemouth!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Smanjuju potrošnju a i ne treba im realno vise nijedan igrač, kako sam o
čito izgradili su akademiju vrhunsku (a po čemu su troškovi sad veći nego kod ostalih??), ja kažem ako nastave u pravom smjeru a to nakon pocetnih godina se čini da ide u tom smjeru sto ne bi mogli biti veliki tim i sami sebe finansirat??
Problem bi im jedino mogle prrdstavljat plate al uz to da postanu zapaženi učesnici LP neznam sto bi bilo nemoguće?
To sranje oko velikog kluba je bas sranje nijedan tim nije nasto ko veliki nit je posto veliki bez ulaganja
čito izgradili su akademiju vrhunsku (a po čemu su troškovi sad veći nego kod ostalih??), ja kažem ako nastave u pravom smjeru a to nakon pocetnih godina se čini da ide u tom smjeru sto ne bi mogli biti veliki tim i sami sebe finansirat??
Problem bi im jedino mogle prrdstavljat plate al uz to da postanu zapaženi učesnici LP neznam sto bi bilo nemoguće?
To sranje oko velikog kluba je bas sranje nijedan tim nije nasto ko veliki nit je posto veliki bez ulaganja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.