Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma znam drug njemu i govorim XD
- Bayern@heart
- Kontakt:
a što smo uzeli u šake ovog amerikanca makednocima McCalebb 4 izgubljene
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...
- storm_raider
- Kontakt:
41-41, u drugom poluvremenu ocekujem Mirzinih 15 poena, ali i da Sinanovic zatvori reket. Idemo ovo dobiti.
Sport je lijek za tijelo i duh.
jojNEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...

NEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...
u nba igraju nekad bez top 3 igraca,pa pobjede

Meni je drago sto ne igra Antic, jer bih sada pisali

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 25 avg 2013, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
+1Belmin6 je napisao/la:jojNEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...Mi da igramo protiv Amerkinaca i da ih dobijemo, ljudi bi rekli, ma nije im igro Jordan, u ku*ac više.
nešto slično očekujem 6 i 10 septembra kad zgazimo Slovake u nogometu. Biće nije im Šktrel ili Hamšik u formi i te izjave
On im nece igrati ni na prvenstvu ja mislim, tako da im je ovo najjace u ovom trenutku.NEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...
ma igrace na prvenstvu...JHam je napisao/la:On im nece igrati ni na prvenstvu ja mislim, tako da im je ovo najjace u ovom trenutku.NEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...
danas je povrijedjen, jucer valjda dobio neki udarac pa zbog toga ne igra...
Ljudi igraju sa 7 igraca, nemaju klupe nikakoNEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- majestic24
- Kontakt:
Cek dok nas (Mirzu) sut krene
ocekujem nasu pobjedu oko 10 ak razlike
ocekujem nasu pobjedu oko 10 ak razlike
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
JHam je napisao/la:On im nece igrati ni na prvenstvu ja mislim, tako da im je ovo najjace u ovom trenutku.NEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...
igraće antić,što bi igrao na pripremama a ne na prvenstvu
Igrali smo i mi kvalifikacije sa 7 igraca pa pobjedjivali tako da nemojte srat makedonija nece bit za 200 % jaca sa anticem niko ustvari i ne garantuje da bi nas on danas unistio il nesto ko da je pero antic the dream
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svidja m i se st smo egal bez Mirze. Nemamo neku veliku pomoc od njega, to je dobro. Volio bih kad bi Mirza dao nekihg 10-tak ksoeva a mi pobjedili. To bi bio uspijeh. Ne treba da puno zavisimo od jednog igraca. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Napisao sam i jucer da ce sutra bit revijalna utakmica sa njima , kao da je neko glup da koristi svoj maksimum u prijateljskoj i da onda ljudi skontaju igru i jebu te na EB. Mirza igra garantujem sa 50 % snage i ja bi volio da da malo poena a da uzmemo ovo bilo bi odlicno ....Unofficialpage je napisao/la:Svidja m i se st smo egal bez Mirze. Nemamo neku veliku pomoc od njega, to je dobro. Volio bih kad bi Mirza dao nekihg 10-tak ksoeva a mi pobjedili. To bi bio uspijeh. Ne treba da puno zavisimo od jednog igraca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Polako...Sto se zalijeces sa komentarom!Ja to nisam napisao da im fali u ofanzivnom smislu(a i tamo im je jako bitan), vec sto je covjek na zadnjem EP ustopao Mirzu u odbrani,a nama se 90% napada vrti oko Mirze.To ko ne vidi ili je slijep ili se pravi slijepim...Zato naglasavam izostanak Antica!Belmin6 je napisao/la:jojNEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...Mi da igramo protiv Amerkinaca i da ih dobijemo, ljudi bi rekli, ma nije im igro Jordan, u ku*ac više.
Mislio sam zbog novog ugovora da nece, nisam im ni pratio pripreme...filip13 je napisao/la:JHam je napisao/la:On im nece igrati ni na prvenstvu ja mislim, tako da im je ovo najjace u ovom trenutku.NEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...
igraće antić,što bi igrao na pripremama a ne na prvenstvu
ima li neki link da se moze gledati utakmica??
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisu imali ni proslo EP pa dodjose do polufinala,a nas otresose u utakmici za prolaz,a pretproslo EP u onim turnirskim kvalifikacija isto nas dobise...Tako da....LloriS je napisao/la:Ljudi igraju sa 7 igraca, nemaju klupe nikakoNEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...
Pa upravo danas igramo bez mirze , i pokusavamo sve druge kombinacije osim njega...NEZALAGANJE je napisao/la:Polako...Sto se zalijeces sa komentarom!Ja to nisam napisao da im fali u ofanzivnom smislu(a i tamo im je jako bitan), vec sto je covjek na zadnjem EP ustopao Mirzu u odbrani,a nama se 90% napada vrti oko Mirze.To ko ne vidi ili je slijep ili se pravi slijepim...Zato naglasavam izostanak Antica!Belmin6 je napisao/la:jojNEZALAGANJE je napisao/la:Ljudi bez Antica,a egal utakmica...Doduse ni Aco ne forsira previse nase glavne igrace,ali to opet govori o snazi makedonaca...Mi da igramo protiv Amerkinaca i da ih dobijemo, ljudi bi rekli, ma nije im igro Jordan, u ku*ac više.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.