FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

franklampard8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la franklampard8 » 15 avg 2014, 13:07

Aragon je napisao/la:Pojave li se preprodavaci ulaznica za ovu tekmu, znamo sta nam je ciniti :lolno:

Ne treba dopustiti situaciju kao kad reprezentacija igra da se pojedini sumnjivi likovi bogate na racun onih koji vole klub.
Ako policija ne zeli to regulisati, onda stvar uzeti u svoje ruke ;)
:thumbup:
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 avg 2014, 13:16

[youtube][/youtube]

:salut: :salut:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 15 avg 2014, 13:30

I nikako drugačije.Evo da nešto zaradi na kartama,to je ok,ali bubaju bezobrazne cifre.Tako su ispred Poljuda iscipelarili lika koji je karte prodavao za 200 eura.
Eto toliko,vidimo se sutra :bih:
I u četvrtak.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 15 avg 2014, 13:30

Samo da sutra bude lijepo vrijeme a raje ce bit bar jedno 7000 ocekujem :mrgreen:
04.10.2009 !!

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 15 avg 2014, 13:41

slika

Jesu ovi na kupikartu.ba normalni?

Neki dan sam pokušao jednom (sa jedne kartice) da uzmem kartu - pisalo mi je TRANSAKCIJA NIJE USPJELA (banka odbila karticu)
Pokušam još par puta (vidi se na slici 3x) sa drugom karticom i sva 3 puta mi je došla ista notifikacija - TRANSAKCIJA NIJE USPJELA (banka odbila karticu). :crazy:

Jel sad oni od mene očekuju da ja uzmem sve ove karte ili .. ? Klošarska posla :think:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 15 avg 2014, 13:43

Sedam karata si kupio :rol: :rol:
Šalji im mejl pokušaj otkazat ako može ikako ;)

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 15 avg 2014, 13:46

orbit je napisao/la:slika

Jesu ovi na kupikartu.ba normalni?

Neki dan sam pokušao jednom (sa jedne kartice) da uzmem kartu - pisalo mi je TRANSAKCIJA NIJE USPJELA (banka odbila karticu)
Pokušam još par puta (vidi se na slici 3x) sa drugom karticom i sva 3 puta mi je došla ista notifikacija - TRANSAKCIJA NIJE USPJELA (banka odbila karticu). :crazy:

Jel sad oni od mene očekuju da ja uzmem sve ove karte ili .. ? Klošarska posla :think:
znaci ti si taj tapkaroš hehe sad lafo banka kriva :P :P :P

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 15 avg 2014, 13:46

Poslao sam mail čim sam ušao i vidio 5 mailova od njih. Sa istim ovim porukama, nisam mogao da vjerujem šta čitam. :shock:

Ima 2 dana kako sam poslao mail, još uvijek se nisu oglasili povodom problema. :facepalm:

@ledesma10

Nisam nikakav tapkaroš, dogovorio sam se sa momkom da uzme 2 karte kod mene (ako ih na kraju budem morao sve kupiti) po istoj cijeni kao da je uzeo u Klubu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: orbit, dana/u 15 avg 2014, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2014, 13:47

ma hajde prodat ces ih nekom ,od viska glava ne boli :rol:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 15 avg 2014, 13:47

Nista prodaj raji karte koji nisu kupili ;)

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 15 avg 2014, 13:53

Ma nije to toliko ni do para nego do klošarluka kojim se služe. I onda me neko pita "što se žalite na kupikartu.ba"

E svašta.. :damn:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 avg 2014, 14:00

orbit je napisao/la:Ma nije to toliko ni do para nego do klošarluka kojim se služe. I onda me neko pita "što se žalite na kupikartu.ba"

Cuvaj karte do cetvrka,za Istok i Sjever ces cak moci i zaraditi.Pazi sta sam ti rekao,nemoj zuriti. ;)

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 15 avg 2014, 14:05

orbit je napisao/la:Ma nije to toliko ni do para nego do klošarluka kojim se služe. I onda me neko pita "što se žalite na kupikartu.ba"

Vidi brate orbit... nisu te htjeli zajebat nego je vjerovatno do softvera... zalit se njima, karte ostavi :mrgreen: nemoj se sikirat, prodat ces ostale bez problema cak i da neodvaljujes ljude po usima te mozes i zaraditi petobu za svoj trud :mrgreen:

Blizu 10 milja karata za svabe prodano (70% od toga istok i sjever). Prema nekoj procjeni istoka i sjevera ce do utorka nestati. Ovo za raju koja je redovna na tim tribinama.. nemojte cekati..

Dobar vam Tan!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 avg 2014, 14:09

EXIT je napisao/la:

Vidi brate orbit... nisu te htjeli zajebat nego je vjerovatno do softvera... zalit se njima, karte ostavi :mrgreen: nemoj se sikirat, prodat ces ostale bez problema cak i da neodvaljujes ljude po usima te mozes i zaraditi petobu za svoj trud :mrgreen:

Blizu 10 milja karata za svabe prodano (70% od toga istok i sjever). Prema nekoj procjeni istoka i sjevera ce do utorka nestati. Ovo za raju koja je redovna na tim tribinama.. nemojte cekati..

Dobar vam Tan!

Super je prosao,Istok ce pocetkom sedmice,biti najtrazenije roba u gradu. ;) Vidjeces u cetvrtak na dan utakmice,koliko ce kod tapkarosa biti cijena za tu tribinu. :oops:Ko ima para,a moze se zajebavati sa murijom moze na kartama dobro zaraditi.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 15 avg 2014, 14:16

amy svercer stari :njanjanja:

Ko se jos zajebe ovako i uzme viska karata saljite amyju pp, sve ce da vam objasni kako, gdje, sta za sitnu proviziju :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 avg 2014, 14:17

Tapkarosi ce proci k'o i onda protiv Levskog, trazi haman duplu cijenu za istok, zaleti se 20 momaka, uzese mu karte i podjelise raji, na kraju dobili djaba kartu. :urnebes:
1946

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 15 avg 2014, 14:35

mirzatele je napisao/la:ne iz vedra neba..nego zbog prethodnih postova na temi Reala i jos nekim,nisi bitan,necu da se raspravljam s tobom..Iznervirao me frajer koji je tek dosao na forum i njegov peti post je da ce zbog velike ljubavi prema Sarajevu preci 700 kilometara,a ti se javljas drsko odgovaras,a niko te nije ni prozvao ni spomenuo..Ziv mi bio :salut:

@VanBasten :D :D :D :thumbup:
Pa šta ako je to napisao, uvrijedio je tebe kao "starog" navijača, pa si ti to morao da analiziraš i usereš temu ?
Ne razumijem kako ne možete da iskulirate nešto što je realno nebitno ? Pošalji mu PM, istražuj govori li istinu ili šta već...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 avg 2014, 14:48

Što se tiče one priče odakle ima sve navijača, prošla sezona utakmica sa Travnikom u Travniku, poznato je da tu bude dosta nas iz SBK i sad onako priča ko je odakle kad javiše se dvojica momaka kao oni iz Zenice, izvadiše likovi lične da dokažu da su iz Zenice :mrgreen:

Ima bruku raje van Sarajeva samo što malo ko ima para i vremena da ide na svaku tekmu ali ima luđaka :D
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 avg 2014, 15:01

EXIT je napisao/la:amy svercer stari :njanjanja:

Ko se jos zajebe ovako i uzme viska karata saljite amyju pp, sve ce da vam objasni kako, gdje, sta za sitnu proviziju :mrgreen:

Ma jok kakav je tapkaroš. :mrgreen:
Nego imam jarana radi u Ferhadiji u centrotransu,a oni prodaju karte za repku i klubova kad igraju neke evropske tekme.I uvijek od kluba dobije par karti gratisa,koje podjeli raji u mahali,onim sa plicim dzepom.Sad od gratis karti nema nista,kaze prava ludnica za ulaznicima,i da ga sve podsjeca kao da igra repka.On iz iskustva kaze da se ne sjeca ovakve potraznje za ulaznicom, i da ce tapkarosi imati posla,ali opet sve zavisi kako ce ici zapad.Bilo kako bilo, Kosevo ce biti puno ko šibica.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 15 avg 2014, 15:05

ma ovo je ludillo :D
nadam se da ce se to prenijeti i sutra na utakmicu pa da bude sto vise gledalaaca i sutra

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.