Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
bog te **** i tenis više i allah i parovi. prvo indijac pa sad bhupathi maray protiv mrtve brace zverev 10 3 u trecem **** ti boga usta
-
- Kontakt:
Šugavi Liverpool
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
imamex je napisao/la:bog te **** i tenis više i allah i parovi. prvo indijac pa sad bhupathi maray protiv mrtve brace zverev 10 3 u trecem **** ti boga usta
i mene su **** otresla na dnevnoj i to pravo dobro isla ee pa ubijaju ih 1.set i onda nakon toga potpuno druga slika nevjerovatno bgm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rocky1 je napisao/la:imamex je napisao/la:bog te **** i tenis više i allah i parovi. prvo indijac pa sad bhupathi maray protiv mrtve brace zverev 10 3 u trecem **** ti boga usta
i mene su **** otresla na dnevnoj i to pravo dobro isla ee pa ubijaju ih 1.set i onda nakon toga potpuno druga slika nevjerovatno bgm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bog te **** vise, i sinoc i danas indijci.. okrene atletiko, okrene gaske, okrenut ce troicki al okrenuli su i oni
imamex je napisao/la:Rocky1 je napisao/la:imamex je napisao/la:bog te **** i tenis više i allah i parovi. prvo indijac pa sad bhupathi maray protiv mrtve brace zverev 10 3 u trecem **** ti boga usta
bog te **** vise, i sinoc i danas indijci.. okrene atletiko, okrene gaske, okrenut ce troicki al okrenuli su i oni
ja pogodim danas matjua(tenis)2,atletico,tottenham,everton i **** me ohladise ev sad mi jos igrao bayern 2 houston 1 i GS 1 al jbg sad..hajde troicki sad (mec) evo bl..
bravo troicki jedva al proslo @imamex rekoh ti ja..nezz jel ti sad vazi sta..
Ma vazi karine haha, pisaj ga, popravljat se sta drugo.Rocky1 je napisao/la:bravo troicki jedva al proslo @imamex rekoh ti ja..nezz jel ti sad vazi sta..
Poslao sam poruku bhupathiu da mi refundira.
Sinoc posaljem Blake Mott par psovki na fb, kad ono pogresan frajer, isto ime, i onda mi je poslao svoju bandu koji su me cijelo jutro peglali i slali slike golih muskaraca
- Prometheus
- Kontakt:
nema ovi turci su sramota.juce fenerbahce danas gala..... nikad vise na moj listic
-
- Kontakt:
Prli listic liverpul drugi cini se galata ... Smecari samo taki
- Prometheus
- Kontakt:
zavezatavreca je napisao/la:Prli listic liverpul drugi cini se galata ... Smecari samo taki
Ma jebu nas druže. Samo pare kasiraju. Nije sneider džaba dole
imamex je napisao/la:Ma vazi karine haha, pisaj ga, popravljat se sta drugo.Rocky1 je napisao/la:bravo troicki jedva al proslo @imamex rekoh ti ja..nezz jel ti sad vazi sta..
Poslao sam poruku bhupathiu da mi refundira.
Sinoc posaljem Blake Mott par psovki na fb, kad ono pogresan frajer, isto ime, i onda mi je poslao svoju bandu koji su me cijelo jutro peglali i slali slike golih muskaraca
hahahahaah bgm si nagrebusio hahahah a jbg cupaj se na drugim parovima...SRETNO

Gdje je onaj zgmiky ostao mi duzan 5e i ispalio s foruma, o jaaaadaa od covjeka
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sve mi ide dobro, osim fudbala, osiiim fudbalaaaaaa.... 

o **** te boze vise i tenis hocel ikad ici meni u korist **** ti munare sve, i gonzaleza, cuj volandri te uzima
lazio 2 za 400 kermica al tesko ...
Arsenal All The Way !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koji je ovo qurac veceras

**** te allah u usta i ko izmisli ovu kladionicu dabogda se sve zapalile iz temelja
http://www.****/utakmica/4ApzUvCE/#detalji
Nije za tebe druze ni kladionica ni forum.. ucini nam svima uslugu i nemoj se pojavljivati ovdje a onda ucini sebi uslugu i nemoj vise nikad uci u kladionicu.imamex je napisao/la:**** te allah u usta i ko izmisli ovu kladionicu dabogda se sve zapalile iz temelja
This time next year we'll be millionaires.
Momciluk je napisao/la:Nije za tebe druze ni kladionica ni forum.. ucini nam svima uslugu i nemoj se pojavljivati ovdje a onda ucini sebi uslugu i nemoj vise nikad uci u kladionicu.imamex je napisao/la:**** te allah u usta i ko izmisli ovu kladionicu dabogda se sve zapalile iz temelja
slažem se
Nek psuje ako mu je lakse, sta si navalio na covjeka?!Momciluk je napisao/la:Nije za tebe druze ni kladionica ni forum.. ucini nam svima uslugu i nemoj se pojavljivati ovdje a onda ucini sebi uslugu i nemoj vise nikad uci u kladionicu.imamex je napisao/la:**** te allah u usta i ko izmisli ovu kladionicu dabogda se sve zapalile iz temelja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.