27-28old school je napisao/la:koliko ima godina?Buu je napisao/la:Prestar je Merzic
Znaci ipak ce prinova biti iz Slavije

@Iskreni guraj ga gore pitarima, nama ne treba
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
27-28old school je napisao/la:koliko ima godina?Buu je napisao/la:Prestar je Merzic
fino si ti rekao prinova...Buu je napisao/la:27-28old school je napisao/la:koliko ima godina?Buu je napisao/la:Prestar je Merzic
Znaci ipak ce prinova biti iz Slavije
@Iskreni guraj ga gore pitarima, nama ne treba
Mnogo dobar video,nego gdje ga sad nadje postaviti kad zavrsi sezona.Odma me povuce neka euforija prema dolini cupova da skacemčamac je napisao/la:Što je neko fino sabr'o:
[youtube][/youtube]
zna li iko sto su reflektori bili ukljuceni?SarajlijaTM je napisao/la:Mnogo dobar video,nego gdje ga sad nadje postaviti kad zavrsi sezona.Odma me povuce neka euforija prema dolini cupova da skacemčamac je napisao/la:Što je neko fino sabr'o:
[youtube][/youtube]
To sto je zabio go buducnosti u zadnjem kolu kad ni jednim ni drugim nije trebalo ne znaci nistainacefindecko je napisao/la:Željino dijete Nedo Turković zabio u Podgorici za pobjedu Lovćena nad Budućnosti. Mislim da mu je ovo treća ili četvrta utakmica da zabija zaredom. Igrao je i za SAŠK i za Travnik, ali sjećam ga se po onim malonogometnim turnirima, bio najbolji strijelac. Frajer je visok i jak, mislim da on ne bi bio loš Želji..
Vjerovatno je mlada repka imala trening pa zbog toga su ukljuceni, a oni igraju u petak sa bjelorusima na Grbavici.CARSON je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:
zna li iko sto su reflektori bili ukljuceni?
samo nas jos olimpic **** sa transferima jer i oni po mom misljenju dobre igrace uzimaju mali Harba a sad i ovaj mali Karic iz Gosk-a je dobar
Igro sam ja nead termine s njim. Dobar je on ali nije kalibar za zelju vjeruj mi.inacefindecko je napisao/la:Željino dijete Nedo Turković zabio u Podgorici za pobjedu Lovćena nad Budućnosti. Mislim da mu je ovo treća ili četvrta utakmica da zabija zaredom. Igrao je i za SAŠK i za Travnik, ali sjećam ga se po onim malonogometnim turnirima, bio najbolji strijelac. Frajer je visok i jak, mislim da on ne bi bio loš Želji..
Ovo treba naglasati, ima onih koji sigurno ne znaju i nisu vidjeli plakate:tm8782 je napisao/la: Vjerovatno je mlada repka imala trening pa zbog toga su ukljuceni, a oni igraju u petak sa bjelorusima na Grbavici.
Devil je napisao/la:Jbt nisam znao da je sin od Refika Sabanadzovica u mladjim selekcijama Zelje do veceras.![]()
Kakav je,je li ga neko gledao ?
Zato je znacilo trecem - meni. Sje*a mi samo takav tiket, sunce mu ljubim njegovoTeaM87 je napisao/la:To sto je zabio go buducnosti u zadnjem kolu kad ni jednim ni drugim nije trebalo ne znaci nistainacefindecko je napisao/la:Željino dijete Nedo Turković zabio u Podgorici za pobjedu Lovćena nad Budućnosti. Mislim da mu je ovo treća ili četvrta utakmica da zabija zaredom. Igrao je i za SAŠK i za Travnik, ali sjećam ga se po onim malonogometnim turnirima, bio najbolji strijelac. Frajer je visok i jak, mislim da on ne bi bio loš Želji..
Gdje si ti bio ovih danaSamoZeljo je napisao/la:Dzeko izgleda ode u Bayern.
Nek mu je sretno..... a nama opet fina cifra.![]()
P.S. Nadajmo se za godinu dvije novom transferu.
To ti mislsi zato sto su Dzeko i Redzepagic demantovali?Ado1921 je napisao/la:Gdje si ti bio ovih danaSamoZeljo je napisao/la:Dzeko izgleda ode u Bayern.
P.S. Nadajmo se za godinu dvije novom transferu.nema nista od tog dzaba se ponadali
Ne može to proći bez Real MadridaSamoZeljo je napisao/la:Dzeko izgleda ode u Bayern.
P.S. Nadajmo se za godinu dvije novom transferu.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Blackwargreymon, bvsic i 48 gostiju.