Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kakva borba, oni će najaviti osvajanje titule bez ikakve borbe, dominaciju, ovo, onovoltron30 je napisao/la:Pita nije nigdje bilo dok su strepili za licencu, sada kada su odahnuli malo, pa još uz to vraća im se Messieto ih odmah ovamo. U narednim danima očekujem prvog koji će najaviti borbu za titulu.
Dok navijači Veleža ne potvrde da je potpisao, on nije potpisao, pa makar i počeo igrat za nas, davat golove, ali ga našim igračem možemo prozvat tek kad oni daju zeleno svjetlo. Do tad, šuška se nešto o dolasku nekog Brkovića iz Veleža.Blagoje Bratić je napisao/la:Možete odahnuti Brković potpisan na 2 godine iz njegovih usta izjava na TVSA ako je ko gledao.
Ide nam 3%Grbavica moj zivot je napisao/la:Kolko nam sad ide od Dzeksona.Nema problema ja bi bio najsretniji da se on ovako svake godine prodaje.
Cifra u rasponu od 750 000 € do 850 000 € pa cemo da vidimo ako Bog da ja se nadam najboljem,a to je da se Dzeko prodaGrbavica moj zivot je napisao/la:Kolko nam sad ide od Dzeksona.Nema problema ja bi bio najsretniji da se on ovako svake godine prodaje.
drug a ako ode za 35 mil. jer mislim da ga siti ispod nece dati nama opet milojonce evrica stize heheeenime_tm87 je napisao/la:Cifra u rasponu od 750 000 € do 850 000 € pa cemo da vidimo ako Bog da ja se nadam najboljem,a to je da se Dzeko prodaGrbavica moj zivot je napisao/la:Kolko nam sad ide od Dzeksona.Nema problema ja bi bio najsretniji da se on ovako svake godine prodaje.
Ne smanjuje se nego ti 0.25 sto te zbunjuje to je ne sto stoje bilo po ugovoru .Buu je napisao/la:Jeli se taj postotak smanjuje ? Zar nije bilo 3,25 % ?
Pitpisao je na maramici u restoranu "Zdrava Voda" . Daleko od ociju kamere , uz prisutsvo Osima, uze familije i dva konobara. Poslije se slikao u Zeljinom dresu kraj utihnulih jaganjaca. A svak zna ono sto se zavrsi uz jagnjetinu to je tapija !exbabilon je napisao/la:Dok navijači Veleža ne potvrde da je potpisao, on nije potpisao, pa makar i počeo igrat za nas, davat golove, ali ga našim igračem možemo prozvat tek kad oni daju zeleno svjetlo. Do tad, šuška se nešto o dolasku nekog Brkovića iz Veleža.Blagoje Bratić je napisao/la:Možete odahnuti Brković potpisan na 2 godine iz njegovih usta izjava na TVSA ako je ko gledao.
ZahvaljujemZELJO MOJA je napisao/la:Ne smanjuje se nego ti 0.25 sto te zbunjuje to je nesto stoje bilo po ugovoru .Buu je napisao/la:Jeli se taj postotak smanjuje ? Zar nije bilo 3,25 % ?
Mi imamo pravo na 0.5% za svaku sezonu sto je Džeko proveo kod nas
Znaci prvi je vec stigao al jos smo u minusu dvojica su otisla heheeeBlagoje Bratić je napisao/la:Evo potvrda iod Veležovih navijača da je potpisao možemo početi slaviti i oni su sebe Ubijedili da je za njih izgubljen.
Oni bolje upuceni Rodjeni su pisali da je on Zeljin prije svih.Blagoje Bratić je napisao/la:Evo potvrda iod Veležovih navijača da je potpisao možemo početi slaviti i oni su sebe Ubijedili da je za njih izgubljen.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, SamoDaKazeem, samoFKS i 22 gosta.