FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 30 maj 2012, 17:09

Sada ispade pravi joker iz rukava mali Zolotic. Dobro je pa se uspio uigrati u ovoj ekipi na vrijeme, da imamo adekvatnu zamjenu za Nyemu, koji ce po meni ipak puno nedostajati, ponajvise jer je jedini uz Bogija igrao duel igru. Neko je nedavno pisao, da nam fali igraca koji igraju taj stil igre i slazem se sa tim upotpunosti. Sto rece covjek iznad, izgleda da je Nyema ispao supak, ali ipak i od mene sretno i hvala mu za sve!

Sta je ovo? WTF :? :? :?

[youtube][/youtube]

"Baja_Zvjerka" - Veoma realan post! ;) Jbg, zal ostaje. jer ode dobar igra, a sarme probo nije :lol: :lol: :lol: Sala mala :D :D
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 30 maj 2012, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 maj 2012, 17:16

Ne kontam sto je ispao supak.. Imao je ugovor, ispostovao ga je, nije se stedio, ginuo je svaku utakmicu. Amar je mogao (ali nije jer znao da s njim cemo izgubiti 30% u defanzivi) poslati ga na tribine, i eto, onda idi u Zilinu (al' tada te ne bi ni Gosk htio) i to je njegova praksa inace, ali svi ti igraci sa kojima on to radi nisu neka klasa za razliku od Patricka. I sto bi on produzio da se oduzi Zelji, koji mu btw. znaci ko mali nokat, i da Zilina (ili neko peti, deseti) placa obestecenje, kad moze ovako djaba otici i vece su mu sanse da zaigra u boljem klubu 10 puta, nego da mi trazimo 500.000 eura, koliko bi i trazili... Svako normalan bi to uradio, ko bi bio na njegovom mjestu.. Eh druga je stvar kad igrac igra u Zelji 7,8 godina, i prosao je sve, onda ispadne supak... Ovako, hvala mu na DUPLOJ, i nek' mu je sa srecom...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2012, 17:17

za Zebu ce te dobiti 200.000eura od njegovog buduceg kluba (belgija il nesto tako)...i od Zebe ce te dobiti 50 milja da ga pustite da ide.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 maj 2012, 17:26

mma_hz je napisao/la:za Zebu ce te dobiti 200.000eura od njegovog buduceg kluba (belgija il nesto tako)...i od Zebe ce te dobiti 50 milja da ga pustite da ide.. :D
Pod prvo i prvo 200 hiljada za Zebu su male pare, drugo Zebi je dobro u Zelji sto potrvrdjuje i njegova izjava na prethodnoj stranici...a trece sumnjam da bi lik se odrek'o svojih 50 000 hiljada samo da ga puste... dalje znaci da je toobicna mahalska. Pozdrav

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 30 maj 2012, 17:30

Pa Zebu ne bi Željo dao ispod 1mil €...
🔵⚪

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2012, 17:31

nime_tm87 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:za Zebu ce te dobiti 200.000eura od njegovog buduceg kluba (belgija il nesto tako)...i od Zebe ce te dobiti 50 milja da ga pustite da ide.. :D
Pod prvo i prvo 200 hiljada za Zebu su male pare, drugo Zebi je dobro u Zelji sto potrvrdjuje i njegova izjava na prethodnoj stranici...a trece sumnjam da bi lik se odrek'o svojih 50 000 hiljada samo da ga puste... dalje znaci da je toobicna mahalska. Pozdrav
moze biti.. ;) al otom potom..vidjecemo..kad se Amar i Zajko pomire.. :lol: :D
kakav 1 mil..ljudi ,jestel pri sebi kad to pisete hahha..realnost vam nije jaca strana.. ;)
FK SARAJEVO.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 maj 2012, 17:32

mma_hz je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
kakav 1 mil..ljudi ,jestel pri sebi kad to pisete hahha..realnost vam nije jaca strana.. ;)
pitari sto ste ljubomorni sto mi imamo najboljeg igraca PLBIH ????

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 30 maj 2012, 17:33

mma_hz je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Zeba je vrijedniji od cijelog tima Sarajeva i znam da ti je krivo al tako je kako je :) možda tvoj unuk dočeka da i Sarajevo bude imalo takvog igrača
Zadnja izmjena: 0oo0, dana/u 30 maj 2012, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
🔵⚪

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2012, 17:34

da je najbolji jeste,da sam ljubomoran na njega,malo.. :D :D
al da lazem i izmisljam ..nikada.. ;) :D
FK SARAJEVO.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 30 maj 2012, 17:35

Zeba se ne moze prodati za milon eura. Zeba da ima 23 godine ne bi mogao ici za te pare a kamoli sa 29 . Ne kazem da on ne vredi toliko vec nasa liga nema taj rejting i ni jedan igra nije prodan za te pare i vjerujem da dugo godina i nece. Trebamo biti zadovoljni ako bi zeba otisa za 500 000 e i to je realno ocekivat. Po ovoj prici do sada i po natpisima u novinama on nece ici bar ovu godinu nigdje. Nek nam donese jos jednu titulu (za osvojeno prvo mjesto se dobija ja mislim 200 ili 300 hilajda svicarskih f od uefe) i nek ide dzaba :D.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 30 maj 2012, 18:01

Ovo tamo kod vas može kod nas ne to vaši koje kakvi menađeri ili ti bordo prijatelji uzimaju pinku nismo mi vi i nismo mi neozbiljan klub,kao prvo čovjeku se i ne ide iz Želje,a vrijeme će pokazati i ako se bude prodao koliko je to love,pa ćemo vidjeti da li je to tvojih 50 milja.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 maj 2012, 18:12

milion maraka bi bilo u guzicu da se udaramo. lik ima 29 godina, u evropi za glavu veći igrači imaju njegovu brzinu, a najjači klub u kojem je ikad igrao je maribor.

ma njemu je najbolje ovdje, u ozbiljnoj ligi se igra ne može vrtiti oko njega, a nema mentalitet da bude druga violina.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 30 maj 2012, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 30 maj 2012, 18:13

Meni ne bi bilo cudno da Amar pusti Zebu da ide za 200k ali cisto sumnjam da ce se to desiti ove godine.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2012, 18:15

ChWilla je napisao/la:milion maraka bi bilo u guzicu da se udaramo. lik ima 29 godina, u evropi za glavu veći igrači imaju njegovu brzinu, a najjači klub u kojem je ikad igrao je maribor.

ma njemu je najbolje ovdje, u ozbiljnoj ligi se igra ne može vrtiti oko njega, a nema mentalitet da bude druga violina.
ma maribor mu je samo bio odskocna daska za fine pare..
nista ti ne brini..uzeo je on u 2 ruskoj ligi dobre pare..uzimao je on tamo mjesecno oko 20 milja eura priajtelju..dosao ovdje u Sarajevo kupio 3 stana ...sve u svemu..zbog toga sto zeli da ide oni Amar trenutno i nisu u nekim odnosima ..
taj neki klub za njega daje 200 milja eura al Amar nece..a Zebi se ide.. ;)
FK SARAJEVO.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 maj 2012, 18:20

malo je 200.000 eura. al' milion eura isto nema veze s mozgom. jednostavno nema te reference, to neće dati niko.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 maj 2012, 18:20

mma_hz je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:milion maraka bi bilo u guzicu da se udaramo. lik ima 29 godina, u evropi za glavu veći igrači imaju njegovu brzinu, a najjači klub u kojem je ikad igrao je maribor.

nista ti ne brini..uzeo je on u 2 ruskoj ligi dobre pare..uzimao je on tamo mjesecno oko 20 milja eura priajtelju..dosao ovdje u Sarajevo kupio 3 stana ...sve u svemu..zbog toga sto zeli da ide oni Amar trenutno i nisu u nekim odnosima ..
Hajd ne kaki igrao se stoni tenis na dobrinji i sjedili na kafi i Amar i Zeba i Guso prije dva dana
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 30 maj 2012, 18:21

mma_hz je napisao/la:

Jel ti to Aldin rek'o :lol: Imaš još kakvih informacija iz prve ruke :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2012, 18:23

ChWilla je napisao/la:malo je 200.000 eura. al' milion eura isto nema veze s mozgom. jednostavno nema te reference, to neće dati niko.
jeste malo je 200 milja ,al ti nece da daju vise za tako starog igraca...i zbog toga kazem da je cak i Zajko spreman dati 50 milja da ga puste..ko je imalo blizak klubu i tim lljudima zna da ne valjam gluposti.. ;)
ja i @aldinn ..mi smo mrtve dojave..al rekao sam vidjecemo..sta ce biti..trenutno je takva situacija a mozda se i sta promjeni :D
FK SARAJEVO.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 30 maj 2012, 18:27

mma_hz je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:malo je 200.000 eura. al' milion eura isto nema veze s mozgom. jednostavno nema te reference, to neće dati niko.
jeste malo je 200 milja ,al ti nece da daju vise za tako starog igraca...i zbog toga kazem da je cak i Zajko spreman dati 50 milja da ga puste..ko je imalo blizak klubu i tim lljudima zna da ne valjam gluposti.. ;)
ja i @aldinn ..mi smo mrtve dojave..al rekao sam vidjecemo..sta ce biti..trenutno je takva situacija a mozda se i sta promjeni :D
Očito da vam ljudi bace neku šuplju, vi odma dotrčite da podijelite "informacije iz prve ruke", a oni vam se onda smiju :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 maj 2012, 18:28

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Očito da vam ljudi bace neku šuplju, vi odma dotrčite da podijelite "informacije iz prve ruke", a oni vam se onda smiju :lol:
:oops: :oops: :D :D
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 41 gost.