James 25,5 više
Lowry 16,5 manje nekakva kriza Lowrya + veceras igra protiv Paula, Lowry u zadnjih 5 tekmi samo jednom presao ovu granicu dok je Paul u zadnjih 5 tekmi sve svoje protivnike ostavio daleko ispod ove granice
Pekovic 12,5 manje minutaza mu je oko 25min, cini mi se da ju djeli sa Diengom i mislim da veceras nece nesto forsirati protiv Memphisa za koje se zna koliko su dobri u reketu
Ibaka 13,5 manje veceras bi Durant trebao igrati pa ne vidim kako ce Ibaka pored Kevina i Wessa ubaciti 14

Davis 24,5 više ne znam sto bi tu napisao, prije dva dana protiv OKC 23 poena uz jako los cut 9/21,glavni igrac NO i ako veceras misle nesto napraviti treba im onaj pravi Davis na 25-30 poena + vode direktnu borbu sa OKC za playoff
Deng 15,5 manje ide na vjerojatno najboljeg defanzivnog sf igraca Leonarda + moguc je BO jer je Miami bez Wade-a i po mom misljenju tesko da moze ista Spursima
Favors 15,5 više u prosjeku igra 30min i na prosjeku je od 15,7 poeona. Phoenix jako lose brani poziciju centra a ove sezone Phoenix vs Utah Favors je ubacio 32 poena za 30min sto mu je, cini mi se i najbolji ucinak sezone
Mozda kasnije bude jos nesto a za Jamesa mi se neda nista pisati. Nadam se da sam dobre izabrao

Ceka se tekma sezone, Golden State vs Atlanta, prva momcad zapada protiv prve momcadi istoka