Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
konacno i ovaj Saric da procepi, 8 poena u prvom i suša u nastavku ali ajde eto vezao je 4 poena
Samo kad imam over koseva na tekmu, cetvrtina zavrsi u rekordnom roku.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ajde kartoni gladbah, malaga i andrlect pobjeda...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
ajde evian još dva gola bilo ko ebo vas pape sušić 

nema potpisa
- Prometheus
- Kontakt:
Nema više ŠušićaAdmir_Sa je napisao/la:ajde evian još dva gola bilo ko ebo vas pape sušić
ma znam , nako ga spominjem. da on vodi sada bi ovde golijada bilaPrometheus je napisao/la:Nema više ŠušićaAdmir_Sa je napisao/la:ajde evian još dva gola bilo ko ebo vas pape sušić
nema potpisa
cuj penal bez zutog, fuj sudija...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
a mater vam yebem retardiranu špansku šugavu kako ne ispadoste do sad yebem vam djecu retardiranu
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Tenis ispoštovao jučer i danas

Ali ko' da gledam, sutra ću sve ostaviti na Englezima

Ali ko' da gledam, sutra ću sve ostaviti na Englezima

Oborio me Fener x2 1.18 za 20 KM

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- muhamed121
- Kontakt:
Igraj za nedjelju 1 na real sigurica 1000% prolaziLjumanM95 je napisao/la:a mater vam yebem retardiranu špansku šugavu kako ne ispadoste do sad yebem vam djecu retardiranu

zar ti nisi banovan???muhamed121 je napisao/la:Igraj za nedjelju 1 na real sigurica 1000% prolaziLjumanM95 je napisao/la:a mater vam yebem retardiranu špansku šugavu kako ne ispadoste do sad yebem vam djecu retardiranu![]()

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- muhamed121
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:zar ti nisi banovan???muhamed121 je napisao/la:Igraj za nedjelju 1 na real sigurica 1000% prolaziLjumanM95 je napisao/la:a mater vam yebem retardiranu špansku šugavu kako ne ispadoste do sad yebem vam djecu retardiranu![]()
Polozila gara za vozaca ne ispusta iz ruku mjenjaca ko mene smije banovat eto raspo se forum tako da i ban dodje ko pozdrav cast pojedincima na ovom forum al ima i djubradi teskih bolje i ne ulazit nikako nit imat bilo sta sa njima
hahahaahahah nemmoj tako brate plata more bit bidne a more bit ne bidne
ko ih yebe i njih i njihovih par eura, ha ya gubit obraz za to nema logike 

- muhamed121
- Kontakt:
Ima ih lijepa cifra po tih par eura ebes sirotinju halal imLjumanM95 je napisao/la:hahahaahahah nemmoj tako brate plata more bit bidne a more bit ne bidne![]()
ko ih yebe i njih i njihovih par eura, ha ya gubit obraz za to nema logike

mah brate šta da ti kažem, nemam tih loših iskustava al eto u svakom žitu iima kukolja
a kukolj nek nam se qrca napuši zajednom sa cijelim madridom 

- muhamed121
- Kontakt:
Nek se jave imaju jos kolko imaju duga odma saljemLjumanM95 je napisao/la:mah brate šta da ti kažem, nemam tih loših iskustava al eto u svakom žitu iima kukoljaa kukolj nek nam se qrca napuši zajednom sa cijelim madridom

-
- Kontakt:
Ko je od one dvojice što su napustili forum ? 

- muhamed121
- Kontakt:
Nisu nisu miky i gonzales napustilo je njih dosta moglo bi se do sutra nabrajat al et necu govorit ko je skontajte ko je bio tu sad ga nema pa cete sami skontat ko su momci bez obrazaConvicts1988 je napisao/la:Ko je od one dvojice što su napustili forum ?
miky i brzi su ljudine da ne bude kakve zabune
al eto haman da ima svakakve raje, njima na čast 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.