FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MrWhite
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MrWhite » 14 avg 2014, 22:22

mirzatele je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:Ma pustite ga, vrlo mu je tesko shvatiti da Sarajevo ima navijaca i izvan Sarajeva.....
ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na more
Pa usput covjeku, a i vjerovatno je tako i namjerno uradio spojio i odmor i tekmu, jbg ne pisa u rezervoar.......
Zadnja izmjena: MrWhite, dana/u 14 avg 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sreca pa je Ojler mlad umro...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 avg 2014, 22:22

GameFKS je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
MrWhite je napisao/la:Ma pustite ga, vrlo mu je tesko shvatiti da Sarajevo ima navijaca i izvan Sarajeva.....
ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na more
Dobro ba peglaš, šta te briga za nekog. Gledaj sebe i nije tvoja stvar jel laže ili ne, pusti momka. **** te tema gluposti same.
ti si davno pokazao kakav si kompleksas tako da :shh:

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 14 avg 2014, 22:22

Hajmo sad malo o Veležu .. :think: :crazy:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 avg 2014, 22:23

pa ne mogu prihvatiti jer sam ja nedavno na temi PL Bih napisao da ima ljudi iz tuzle koji navijaju za sarajevo i napali mei smiju se :mrgreen: e sad kad su vidjeli sad bi jos i licne da im mjenjaju :angel:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 avg 2014, 22:24

simon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Joj Abdulaše šta nam radiš... :cool: :cool: :cool:

@orbit
Ne pokušavaj ne ide, svi hoćemo da pričamo o suboti međutim Švabe se same "naturaju" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 14 avg 2014, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 avg 2014, 22:24

MrWhite je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
Pa usput covjeku, a i vjerovatno je tako i namjerno uradio spojio i odmor i tekmu, jbg ne pisa u rezervoar.......
i opet ne pratis
"a problem mi je jer idem na more prekosutra, tako da cu iz Makarske morati doci na tekmu pa poslije tekme opet nazad u Makarsku, znaci maksuz dolazim s mora"

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 14 avg 2014, 22:25

rammstein je napisao/la:pa ne mogu prihvatiti jer sam ja nedavno na temi PL Bih napisao da ima ljudi iz tuzle koji navijaju za sarajevo i napali mei smiju se :mrgreen: e sad kad su vidjeli sad bi jos i licne da im mjenjaju :angel:
Neka nema veze, ajmo o Velezu, pitao sam za kartu jer mi je komplikovano zbog tog **** mora, i odma hoce svi da me ubiju osim par momaka, Sarajevo - Velez 2:1, Duljevic i Stojcev. :D
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 avg 2014, 22:29

ma @mirza stipu ba, novopeceni navijac pokusava da pokaze svoju silnu ljubav prema nasem klubu.

Protiv Veleza nam nimalo nece biti lahko, ne bi me iznenadilo i da ''prospemo'' bodove.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 avg 2014, 22:30

rammstein je napisao/la:pa ne mogu prihvatiti jer sam ja nedavno na temi PL Bih napisao da ima ljudi iz tuzle koji navijaju za sarajevo i napali mei smiju se :mrgreen: e sad kad su vidjeli sad bi jos i licne da im mjenjaju :angel:
navijaca sigurno nema...simpatizera vjerovatno nekoliko i neznam sta je tu za smijanje...pa ima simpatizera sarajeva i u becu,cikagu,holandiji
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 14 avg 2014, 22:32

mirzatele je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:
mirzatele je napisao/la: ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na more
Dobro ba peglaš, šta te briga za nekog. Gledaj sebe i nije tvoja stvar jel laže ili ne, pusti momka. **** te tema gluposti same.
ti si davno pokazao kakav si kompleksas tako da :shh:
Kad dodjes u Sarajevo javi se da popijemo kafu.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 avg 2014, 22:32

orbit je napisao/la:Hajmo sad malo o Veležu .. :think: :crazy:
Velez ce najvjerovatnije izgubiti od Sarajeva. Ocekujem puno golova na utakmici i oko 7.000 navijaca Bordo tima.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 avg 2014, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 avg 2014, 22:32

Evolution87 je napisao/la:ma @mirza stipu ba, novopeceni navijac pokusava da pokaze svoju silnu ljubav prema nasem klubu.

Protiv Veleza nam nimalo nece biti lahko, ne bi me iznenadilo i da ''prospemo'' bodove.
ma nerviraju me ovi sto dodju na forum i odma prvi post neka bajka za djecu i onda do pedesetog posta popiju ban

@GameFKS

drago mi je sto te ne moram ja provaljivati,sam to uradis,dobar si momak

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 14 avg 2014, 22:34

mirzatele je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:ma @mirza stipu ba, novopeceni navijac pokusava da pokaze svoju silnu ljubav prema nasem klubu.

ma nerviraju me ovi sto dodju na forum i odma prvi post neka bajka za djecu i onda do pedesetog posta popiju ban

@GameFKS

drago mi je sto te ne moram ja provaljivati,sam to uradis,dobar si momak
O čemu ti pričaš ? Peglaš sa likom jel laže il ne laže i onda ti meni kažeš da sam kompleksaš onako iz vedra neba.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 14 avg 2014, 22:36

mirzatele je napisao/la: ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na more
Pa usput covjeku, a i vjerovatno je tako i namjerno uradio spojio i odmor i tekmu, jbg ne pisa u rezervoar.......[/quote]
i opet ne pratis
"a problem mi je jer idem na more prekosutra, tako da cu iz Makarske morati doci na tekmu pa poslije tekme opet nazad u Makarsku, znaci maksuz dolazim s mora"[/quote]
Ma nisam ovo ni vidio da je napisao, ako je zaista tako svaka njemu cast....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 avg 2014, 22:36

Inspektor Murga :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 avg 2014, 22:37

pa nije ni cudo sto ostale u Bosni podcjenjujete...vi jedni drugima pisete da su kompleksasi :facepalm: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 avg 2014, 22:37

ne iz vedra neba..nego zbog prethodnih postova na temi Reala i jos nekim,nisi bitan,necu da se raspravljam s tobom..Iznervirao me frajer koji je tek dosao na forum i njegov peti post je da ce zbog velike ljubavi prema Sarajevu preci 700 kilometara,a ti se javljas drsko odgovaras,a niko te nije ni prozvao ni spomenuo..Ziv mi bio :salut:

@VanBasten :D :D :D :thumbup:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 avg 2014, 22:37

staragarda je napisao/la:
navijaca sigurno nema...simpatizera vjerovatno nekoliko i neznam sta je tu za smijanje...pa ima simpatizera sarajeva i u becu,cikagu,holandiji
Laz, itekako Sarajevo ima naviajca u Tuzlanskom kantonu.
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 avg 2014, 22:38

Hajde da malo prekinemo ovu pricu o navijacima i ko je odakle...evo jedne od rijetkih tekmi sa Velezom u kojoj smo ih izdominirali u svakom pogledu i lagano dobili tekmu, pa se iskreno nadam da ce se ovako nesto ponoviti u subotu, cisto iz razloga da se ne nerviramo pred duel sa Svabima :D

Pyro is not a crime !

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 14 avg 2014, 22:40

VanBasten je napisao/la:Inspektor Murga :mrgreen:
Naš Murga nije običan drot .. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 30 gostiju.