Pa usput covjeku, a i vjerovatno je tako i namjerno uradio spojio i odmor i tekmu, jbg ne pisa u rezervoar.......mirzatele je napisao/la:ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na moreMrWhite je napisao/la:Ma pustite ga, vrlo mu je tesko shvatiti da Sarajevo ima navijaca i izvan Sarajeva.....
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: MrWhite, dana/u 14 avg 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sreca pa je Ojler mlad umro...
ti si davno pokazao kakav si kompleksas tako daGameFKS je napisao/la:Dobro ba peglaš, šta te briga za nekog. Gledaj sebe i nije tvoja stvar jel laže ili ne, pusti momka. **** te tema gluposti same.mirzatele je napisao/la:ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na moreMrWhite je napisao/la:Ma pustite ga, vrlo mu je tesko shvatiti da Sarajevo ima navijaca i izvan Sarajeva.....

Hajmo sad malo o Veležu ..

pa ne mogu prihvatiti jer sam ja nedavno na temi PL Bih napisao da ima ljudi iz tuzle koji navijaju za sarajevo i napali mei smiju se
e sad kad su vidjeli sad bi jos i licne da im mjenjaju 

Joj Abdulaše šta nam radiš...simon je napisao/la:[youtube][/youtube]

@orbit
Ne pokušavaj ne ide, svi hoćemo da pričamo o suboti međutim Švabe se same "naturaju"

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 14 avg 2014, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
i opet ne pratisMrWhite je napisao/la:Pa usput covjeku, a i vjerovatno je tako i namjerno uradio spojio i odmor i tekmu, jbg ne pisa u rezervoar.......mirzatele je napisao/la:ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na moreMrWhite je napisao/la:Ma pustite ga, vrlo mu je tesko shvatiti da Sarajevo ima navijaca i izvan Sarajeva.....
"a problem mi je jer idem na more prekosutra, tako da cu iz Makarske morati doci na tekmu pa poslije tekme opet nazad u Makarsku, znaci maksuz dolazim s mora"
Neka nema veze, ajmo o Velezu, pitao sam za kartu jer mi je komplikovano zbog tog **** mora, i odma hoce svi da me ubiju osim par momaka, Sarajevo - Velez 2:1, Duljevic i Stojcev.rammstein je napisao/la:pa ne mogu prihvatiti jer sam ja nedavno na temi PL Bih napisao da ima ljudi iz tuzle koji navijaju za sarajevo i napali mei smiju see sad kad su vidjeli sad bi jos i licne da im mjenjaju

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
- Evolution87
- Kontakt:
ma @mirza stipu ba, novopeceni navijac pokusava da pokaze svoju silnu ljubav prema nasem klubu.
Protiv Veleza nam nimalo nece biti lahko, ne bi me iznenadilo i da ''prospemo'' bodove.
Protiv Veleza nam nimalo nece biti lahko, ne bi me iznenadilo i da ''prospemo'' bodove.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
navijaca sigurno nema...simpatizera vjerovatno nekoliko i neznam sta je tu za smijanje...pa ima simpatizera sarajeva i u becu,cikagu,holandijirammstein je napisao/la:pa ne mogu prihvatiti jer sam ja nedavno na temi PL Bih napisao da ima ljudi iz tuzle koji navijaju za sarajevo i napali mei smiju see sad kad su vidjeli sad bi jos i licne da im mjenjaju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kad dodjes u Sarajevo javi se da popijemo kafu.mirzatele je napisao/la:ti si davno pokazao kakav si kompleksas tako daGameFKS je napisao/la:Dobro ba peglaš, šta te briga za nekog. Gledaj sebe i nije tvoja stvar jel laže ili ne, pusti momka. **** te tema gluposti same.mirzatele je napisao/la: ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na more
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Velez ce najvjerovatnije izgubiti od Sarajeva. Ocekujem puno golova na utakmici i oko 7.000 navijaca Bordo tima.orbit je napisao/la:Hajmo sad malo o Veležu ..![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 avg 2014, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
ma nerviraju me ovi sto dodju na forum i odma prvi post neka bajka za djecu i onda do pedesetog posta popiju banEvolution87 je napisao/la:ma @mirza stipu ba, novopeceni navijac pokusava da pokaze svoju silnu ljubav prema nasem klubu.
@GameFKS
drago mi je sto te ne moram ja provaljivati,sam to uradis,dobar si momak
O čemu ti pričaš ? Peglaš sa likom jel laže il ne laže i onda ti meni kažeš da sam kompleksaš onako iz vedra neba.mirzatele je napisao/la:ma nerviraju me ovi sto dodju na forum i odma prvi post neka bajka za djecu i onda do pedesetog posta popiju banEvolution87 je napisao/la:ma @mirza stipu ba, novopeceni navijac pokusava da pokaze svoju silnu ljubav prema nasem klubu.
@GameFKS
drago mi je sto te ne moram ja provaljivati,sam to uradis,dobar si momak
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Pa usput covjeku, a i vjerovatno je tako i namjerno uradio spojio i odmor i tekmu, jbg ne pisa u rezervoar.......[/quote]mirzatele je napisao/la: ne pratis..prvo i ja sam navijac Sarajeva a drugo nije mi tesko u to povjerovati jer sam i sam izvan Sarajeva ali mi je tesko povjerovati da neko ode 300km van BIH pa ce se vratiti samo zbog tekme pa onda opet na more
i opet ne pratis
"a problem mi je jer idem na more prekosutra, tako da cu iz Makarske morati doci na tekmu pa poslije tekme opet nazad u Makarsku, znaci maksuz dolazim s mora"[/quote]
Ma nisam ovo ni vidio da je napisao, ako je zaista tako svaka njemu cast....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Inspektor Murga 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa nije ni cudo sto ostale u Bosni podcjenjujete...vi jedni drugima pisete da su kompleksasi

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ne iz vedra neba..nego zbog prethodnih postova na temi Reala i jos nekim,nisi bitan,necu da se raspravljam s tobom..Iznervirao me frajer koji je tek dosao na forum i njegov peti post je da ce zbog velike ljubavi prema Sarajevu preci 700 kilometara,a ti se javljas drsko odgovaras,a niko te nije ni prozvao ni spomenuo..Ziv mi bio 
@VanBasten

@VanBasten

Laz, itekako Sarajevo ima naviajca u Tuzlanskom kantonu.staragarda je napisao/la:navijaca sigurno nema...simpatizera vjerovatno nekoliko i neznam sta je tu za smijanje...pa ima simpatizera sarajeva i u becu,cikagu,holandijirammstein je napisao/la:pa ne mogu prihvatiti jer sam ja nedavno na temi PL Bih napisao da ima ljudi iz tuzle koji navijaju za sarajevo i napali mei smiju see sad kad su vidjeli sad bi jos i licne da im mjenjaju
1946
Hajde da malo prekinemo ovu pricu o navijacima i ko je odakle...evo jedne od rijetkih tekmi sa Velezom u kojoj smo ih izdominirali u svakom pogledu i lagano dobili tekmu, pa se iskreno nadam da ce se ovako nesto ponoviti u subotu, cisto iz razloga da se ne nerviramo pred duel sa Svabima 

Pyro is not a crime !
Naš Murga nije običan drot ..VanBasten je napisao/la:Inspektor Murga