MA nemoj da adila talimo,kad je amar od svrake napravio igraca,adil ce da bude ko van nistelroy za godinu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
koliko ja znam ta cifra je 3%,a to je 750000E od 25mil EBlueBoy1921 je napisao/la:Nama ide tačno 875.000 evrića iliti 1.750.000 KM Bravo Džeko majstore
Pa drzavne institucije ne objavljuju potrosnju a UG kao to da uradi,de ba budite realni,pare ce opet u ratama stici plus lova od uefe mozemo znaci jednog manje prodati.Nek' se Edin proda pa onda lagano,bas nam je nafakali nije ko onaj Stila malerkenan_tm87 je napisao/la:Ako je istina ovo za Dzeku.. Klub MORA odmah izaci sa saopstenjem, jer bi pare ionako sa neba pale i na njih niko nije racunao, da se 800.000 KM (toliko smo ja mislim duzni bez kamata) odmah daje za otpis svih dugova prema drzavi na ime poreza... I tako bi odmah napravili podlogu i prednost u odnosu na sve ostale klubove u ligi (osim Sirokog)...
Ma šuplje bacaju, a ovi se samo nalože beze. Več pare potošili niđe veze..zeljocity je napisao/la:Evo Redzo demantuje.
Glas razumaaleksandar_veliki je napisao/la:Gledam ovaj spisak mlade reprezentacije i doista kada ga vidim shvatim da za nas fudbal jednostavno nema nade. Pa na osnovu cega je Bukvic na popisu, fakat ne kontam. Covjek sve suti, veli proci ce, ali ljudi, pa decko ne brani nigdje, i on na spislu, da li smo mi svi ludi? Off je, ali eto Zeljin je igrac.
Ma tesko da ce za ove pare koje Bayern nudi. Dosao je koliko se ja sjecam za cifru preko 30 mil €, i ima ugovor na 5 god. Bilo bi smijesno da Man.City pusti Dzeku za ovi 25 mil € sto Bayern nudi. Mislim da je njima ipak primoranje da se rijese Teveza, pa mozda i Balotelija, a ne Dzeke. Vidjet cemo, ovu su tek prve punude, i misljenja sam da preko 35 mil € nigdje one ne ide!zlatandr je napisao/la:Mustuluk raja evo nam opet love od Džeksona![]()
ja dok ne vidim slike gdje potpisuje ugovor i zadužuje broj, ne vjerujem višeAldinn1 je napisao/la:Ma šuplje bacaju, a ovi se samo nalože beze. Več pare potošili niđe veze..zeljocity je napisao/la:Evo Redzo demantuje.
Imamo samo jednog golmana koji je standardan i brani u najvišem rangu, a to je Fejzić iz Travnika, i on nije pozvan.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, cudilo bi te da je reza Sirokog u reprezentaciji. Sramota, i onda svi zajedno pricamo o ozdravljenju bh. fudbala.domorocki je napisao/la:Pa vala kad vidim ko je tu još od golmana i ne čudi me.aleksandar_veliki je napisao/la:Gledam ovaj spisak mlade reprezentacije i doista kada ga vidim shvatim da za nas fudbal jednostavno nema nade. Pa na osnovu cega je Bukvic na popisu, fakat ne kontam. Covjek sve suti, veli proci ce, ali ljudi, pa decko ne brani nigdje, i on na spislu, da li smo mi svi ludi? Off je, ali eto Zeljin je igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.