MA nemoj da adila talimo,kad je amar od svrake napravio igraca,adil ce da bude ko van nistelroy za godinu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SarajlijaTM
Re: FK Željezničar
Ako je ovo istina,eto nama kesa i tacno sto neko davno rece,treba na dresovima napisati Edin Džeko umjesto CODE,on nam je jaci sponzor
MA nemoj da adila talimo,kad je amar od svrake napravio igraca,adil ce da bude ko van nistelroy za godinu

-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Nama ide tačno 875.000 evrića iliti 1.750.000 KM Bravo Džeko majstore
-
old school
- Kontakt:
samim transferom DZeke nama se otvaraju nove mogucnosti,mislim da jos ni pare od Sehica nisu legle,znaci imamo sad par opcija u kojima mozemo i dovesti malo kvalitetnije igrace uz koju prodaju jos..pa Dzekson finansira klub evo vec 2-3 godine

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Džeko nam dođe k'o oni šeici Manchester Cityu 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- SarajlijaTM
koliko ja znam ta cifra je 3%,a to je 750000E od 25mil EBlueBoy1921 je napisao/la:Nama ide tačno 875.000 evrića iliti 1.750.000 KM Bravo Džeko majstore
Sumnjam da ce se ove pare potrositi odmah sigurno ce se stedjeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- inacefindecko
- Kontakt:
Edine, na polusezoni, mislim da je red da odeš u Milan
pa onda poslije, posjeti malo i PSG, pa idi u Chelsea, al otprilike za iste cifre
pa onda poslije, posjeti malo i PSG, pa idi u Chelsea, al otprilike za iste cifre
potrebljivat taj novac za dug
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ako je istina ovo za Dzeku.. Klub MORA odmah izaci sa saopstenjem, jer bi pare ionako sa neba pale i na njih niko nije racunao, da se 800.000 KM (toliko smo ja mislim duzni bez kamata) odmah daje za otpis svih dugova prema drzavi na ime poreza... I tako bi odmah napravili podlogu i prednost u odnosu na sve ostale klubove u ligi (osim Sirokog)...
FORZA ZELJO
Evo Redzo demantuje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa drzavne institucije ne objavljuju potrosnju a UG kao to da uradi,de ba budite realni,pare ce opet u ratama stici plus lova od uefe mozemo znaci jednog manje prodati.Nek' se Edin proda pa onda lagano,bas nam je nafakali nije ko onaj Stila malerkenan_tm87 je napisao/la:Ako je istina ovo za Dzeku.. Klub MORA odmah izaci sa saopstenjem, jer bi pare ionako sa neba pale i na njih niko nije racunao, da se 800.000 KM (toliko smo ja mislim duzni bez kamata) odmah daje za otpis svih dugova prema drzavi na ime poreza... I tako bi odmah napravili podlogu i prednost u odnosu na sve ostale klubove u ligi (osim Sirokog)...
Aco ako ti je samo Bukvic los odabir na spisku U21 onda ti nisi ni pogledao spisak do kraja a tek ovi juniori U19 jadna nam majka
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma šuplje bacaju, a ovi se samo nalože beze. Več pare potošili niđe veze..zeljocity je napisao/la:Evo Redzo demantuje.
Potpis!
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
Glas razumaaleksandar_veliki je napisao/la:Gledam ovaj spisak mlade reprezentacije i doista kada ga vidim shvatim da za nas fudbal jednostavno nema nade. Pa na osnovu cega je Bukvic na popisu, fakat ne kontam. Covjek sve suti, veli proci ce, ali ljudi, pa decko ne brani nigdje, i on na spislu, da li smo mi svi ludi? Off je, ali eto Zeljin je igrac.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Ma tesko da ce za ove pare koje Bayern nudi. Dosao je koliko se ja sjecam za cifru preko 30 mil €, i ima ugovor na 5 god. Bilo bi smijesno da Man.City pusti Dzeku za ovi 25 mil € sto Bayern nudi. Mislim da je njima ipak primoranje da se rijese Teveza, pa mozda i Balotelija, a ne Dzeke. Vidjet cemo, ovu su tek prve punude, i misljenja sam da preko 35 mil € nigdje one ne ide!zlatandr je napisao/la:Mustuluk raja evo nam opet love od Džeksona![]()
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 29 maj 2012, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- MinjonKocka
- Kontakt:
ja dok ne vidim slike gdje potpisuje ugovor i zadužuje broj, ne vjerujem višeAldinn1 je napisao/la:Ma šuplje bacaju, a ovi se samo nalože beze. Več pare potošili niđe veze..zeljocity je napisao/la:Evo Redzo demantuje.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- inacefindecko
- Kontakt:
Ja ne vjerujem Redžepagiću nimalo. Frajer nikad ništa nije potvrdio, demantovao je da će Džeko u City, frajer im već na treningu bio 

Imamo samo jednog golmana koji je standardan i brani u najvišem rangu, a to je Fejzić iz Travnika, i on nije pozvan.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, cudilo bi te da je reza Sirokog u reprezentaciji. Sramota, i onda svi zajedno pricamo o ozdravljenju bh. fudbala.domorocki je napisao/la:Pa vala kad vidim ko je tu još od golmana i ne čudi me.aleksandar_veliki je napisao/la:Gledam ovaj spisak mlade reprezentacije i doista kada ga vidim shvatim da za nas fudbal jednostavno nema nade. Pa na osnovu cega je Bukvic na popisu, fakat ne kontam. Covjek sve suti, veli proci ce, ali ljudi, pa decko ne brani nigdje, i on na spislu, da li smo mi svi ludi? Off je, ali eto Zeljin je igrac.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zukanov ... bach/81370" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo nama još šuški
Evo nama još šuški
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
To Dzeko, svake godine po jedan transfer napravi, mi dobri 
Nisam upratio ovog Brkovića mada sam gledao par tekmi Veleža. Možda zato što ga nisam smatrao interesantnim. Meni se u Veležu nekako najviše svidio onaj Zvonić, ali vidim niko ga nigdje ne spominje. Doduše, par tekmi nisu nikakvo mjerilo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.