Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Da je 100% riješeno nije, navodno ga Sevilla neće pustit u Milan za manji iznos od 30milja eura.. Koliko iznosi njegova klauzula!! Al defintivno Talijani bliži nego Liverpool.EdoMajka je napisao/la:Koliko je to sigurno da Bacca ide u Milan ?
Mislim da bi Benteke mogao koštati slično kao i Firmino.Koji milion +-keno94 je napisao/la:Monchi je izjavio da bi volio da zadrzi Baccu. Ipak ako ga neko zeli dovesti mora platiti 30mil € koliko iznosi klauza. Liverpoolu je on alternativa za Bentekea. Belgijanac je prvi pik i nasi ne odustaju. Vjerujem da ce ga na kraju i dovesti. Ponuda je vec £25mil, ali Villa ne odustaje od £32,5mil. Vjerovatno ce se na kraju naci na sredini.
Pa zar nisi nikad igrao Pes ?keno94 je napisao/la:Can izgubio od Illorijevog Portugala 5:0
Illori je bio na klupi zbog povrede koju je zadobio u prosloj utakmici. Srecom nije ozbiljnija povreda, ali iz predostroznosti nije igrao.
Ne znam tacno kako se prevodi, na engleskom je fatigue. Tako su opisali ralog njegovog izlaska na prosloj utakmici.
Ma nema od tog ništa.MorenoATM je napisao/la:AS izjavljuje kako je Liverpool zainteresiran za dovođenje Chicharita.. Uz njega, zainteresirani su još Inter i Juve!! Bit će dostupan kao "free transfer"!!![]()
Najradije bih da i on i Firminho izađu te da Brazil ispadne. Mesarski mi djeluje Paragvajgaston je napisao/la:Sta radi ovaj Coutinho
Jest toOtelo je napisao/la:Najradije bih da i on i Firminho izađu te da Brazil ispadne. Mesarski mi djeluje Paragvajgaston je napisao/la:Sta radi ovaj Coutinho
Još uvijek je realna opcija.Liverpool have tabled a second offer for Real Madrid’s out-of-favour defensive midfielder Asier Illarramendi.
Reds boss Brendan Rodgers saw a £10.6million bid for the 25-year-old knocked back but **** close to Real say the club have now received an offer of £15m plus add-ons.
Ma igra sad za repku za prvenstvu mladih.Igrao i vcrs protiv Danske.Reds96 je napisao/la:Jel taj Šveđo barem za reprezentaciju nastupa pošto nikada nisam cuo za njega?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.