FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 09 dec 2009, 19:01

TheManiacs je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:Šanse za obnovu Grbavice su 0,3%, ipak to nije isplativa investicija za "LOPOVE" okolo...
CIm si mjerio kolike su nam sanse ?
:roll:
Lenjirom! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 dec 2009, 19:04

bistrikboy je napisao/la:Dosta vise gluposti!!!

Djelimicno se slazem i sa piletom i sa seyom,Rukfas se sada nasladjuje na "tudje" muke a do jucer je pljuvao po drugima jer se oni naslađuju njegovim mukama,zalosno!

Zujo je odgovoran za veci dio dugova koje klub ima,ali ni njegove naslijednike nije nista sprijecavalo da ih vrate,pa ne smije ni njega,vrati dugove!

A vezano za obnovu doline,yebe mi se realno za to,ima mnogo precih stvari!

Europa ili razlaz!
Da sam ja na Farukovom mjestu ja bi se jos vise nasladjivao, kakva je sve sranja pretrpio...mada mislim da se nasladjuje zujinim izjavama a ne stanju u klubu...al necemo vise palamudit o njima...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 09 dec 2009, 19:07

BlueSharks je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:HAjmo dosta sa upravom nek' rade svoj poso

"Evropska fudbalska federacija (UEFA) najavila je da nece dozvoliti da se susreti kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012 godine igraju na Bilinom polju, jer kako su naglasili zenicki stadion ne ispunjava kriterije.
Logicnim se namece cinjenica da ce Olimpijski stadion i sada biti dom za nase reprezentativce. Medjutim Sport Centar saznaje kako postoji opcija da Zmajevi zaigraju i na Grbavici. Istina i Željin stadion je trenutno neuslovan pod okriljeme UEFA-e, ali kao sto je poznato odavno postoji incijativa za rekonstrukciju zapadne i gradnju istocne tribine, a projekat bi kostao oko 5 miliona KM.
Prosle sedmice na sastanku sa Munibom bili su predstavnici Želje, koji su razgovarali o eventualnoj pomoci drzavnog saveza u realizaciji ovog projekta, za sto su dobili pozitivan odgovor."

MOZDA NAM SE OBNOVI DOLINA ABD :)
Ne mogu da vjerujem očima šta si napisao, pa to je nešto ozbiljno izgleda dok su se već sastali.Haj Munibe napravi još Grbavicu pa put Zenice na zasluženi odmor.

Nemojte biti budale i zanositi se pričama... Nema od toga ništa i svi to znaju

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 dec 2009, 19:09

Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Dosta vise gluposti!!!

Djelimicno se slazem i sa piletom i sa seyom,Rukfas se sada nasladjuje na "tudje" muke a do jucer je pljuvao po drugima jer se oni naslađuju njegovim mukama,zalosno!

Zujo je odgovoran za veci dio dugova koje klub ima,ali ni njegove naslijednike nije nista sprijecavalo da ih vrate,pa ne smije ni njega,vrati dugove!

A vezano za obnovu doline,yebe mi se realno za to,ima mnogo precih stvari!

Europa ili razlaz!
Da sam ja na Farukovom mjestu ja bi se jos vise nasladjivao, kakva je sve sranja pretrpio...mada mislim da se nasladjuje zujinim izjavama a ne stanju u klubu...al necemo vise palamudit o njima...
Da izvines bolio ti je qurac tad Faruka on je fino ima LogoSft zaradjivao a jos se nasladjvio u Zelji! :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 dec 2009, 19:10

ne lupetaj nime!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 dec 2009, 19:12

Otkud to sad dojednom da branite Faruka bas me zanima :?
U cijelom njegovom mandatu smo tavorili u sredini a tonuli smo sve dublje..
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 09 dec 2009, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 dec 2009, 19:12

...i osta ziv!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 dec 2009, 19:15

nime_tm87 je napisao/la:Otkud to sad dojednom da branite Faruka bas me zanima :?
Zato sto nas placa!

Landzo je stabilan,i stanje mu se popravilo,nije sjajno ali doktori su zadovoljni!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 dec 2009, 19:19

bistrikboy je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Otkud to sad dojednom da branite Faruka bas me zanima :?
Zato sto nas placa!

Landzo je stabilan,i stanje mu se popravilo,nije sjajno ali doktori su zadovoljni!
Jel' redovna plata ,, mora da "jeste"! 8-) :ugeek:
ne lupetaj bistrik! :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 dec 2009, 19:20

nime_tm87 je napisao/la:
Zato sto nas placa!

ne lupetaj bistrik! :mrgreen:
Ne pisi o stvarima o kojima veze nemas!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 09 dec 2009, 19:22

LFC_LAVOV je napisao/la:Šanse za obnovu Grbavice su 0,3%, ipak to nije isplativa investicija za "LOPOVE" okolo...
Ima jedna sprava zove se Šubler ! :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 dec 2009, 19:25

Zato sto nas placa!

ne lupetaj bistrik! :mrgreen:Ne pisi o stvarima o kojima veze nemas!
[/quote]
Moderator si pa necu pojescu BANanu! :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 dec 2009, 19:28

LFC_LAVOV je napisao/la:
Ima jedna sprava zove se Šubler ! :mrgreen:
roler ruler ako se tako zvao :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 dec 2009, 19:31

@nime

U cemu je problem,ako pises o necemu moras to podkrijepiti necim,ti si samo bezveze lupnuo nesto i sad stavljas smajli bezveze spammas,mada nisi jedini,ako imas nesto da kazes spakuj to u neku smislenu recenicu,ako nemas citaj i uzivaj!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 dec 2009, 19:41

bistrikboy je napisao/la:@nime

U cemu je problem,ako pises o necemu moras to podkrijepiti necim,ti si samo bezveze lupnuo nesto i sad stavljas smajli bezveze spammas,mada nisi jedini,ako imas nesto da kazes spakuj to u neku smislenu recenicu,ako nemas citaj i uzivaj!
Brisi postove! 8-)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 dec 2009, 19:42

Offtopic pobrisan

Drzi te se stvari oko Želje,onih dobrih i onih losijih...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 09 dec 2009, 19:51

Nista me ne zanima hocemo u evropu ako ne odemo razlaz.Ja ne znam sta hoce ovi ljudi sto su na celu kluba da bude prvi,a ni marke nije dao u klub ako nemas para bjezi koji ces mi qrac.Ja mislim da je sve ovo da se navijacima pokaze da pravi pojacanja nece biti jer niko u klubu ne zeli da pare ulozi.
AMAR OSIM!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 dec 2009, 19:57

kalimero je napisao/la:Nista me ne zanima hocemo u evropu ako ne odemo razlaz.Ja ne znam sta hoce ovi ljudi sto su na celu kluba da bude prvi,a ni marke nije dao u klub ako nemas para bjezi koji ces mi qrac.Ja mislim da je sve ovo da se navijacima pokaze da pravi pojacanja nece biti jer niko u klubu ne zeli da pare ulozi.
Dio para za pojacanja je obezbjeđen!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 09 dec 2009, 19:59

kalimero je napisao/la:Nista me ne zanima hocemo u evropu ako ne odemo razlaz.Ja ne znam sta hoce ovi ljudi sto su na celu kluba da bude prvi,a ni marke nije dao u klub ako nemas para bjezi koji ces mi qrac.Ja mislim da je sve ovo da se navijacima pokaze da pravi pojacanja nece biti jer niko u klubu ne zeli da pare ulozi.
Dio para za pojacanja je obezbjeđen!

Nadam se da nece biti pojacanja tipa Popovica.
AMAR OSIM!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 09 dec 2009, 20:06

Joj vi svi hoćete Europu i samo to spominjete, ja sam siguran da ove godine izlazimo u Europu milom ili silom, preko kupa ili lige, sa ovim ili onim igračkim kadrom, ja se ne brinem oko Europe, jer ona je neupitna, bar po meni, a bogami i po mnogima.Mene samo brine da se ne naprave opet velika dugovanja, da dvije-tri godine bljesnemo i izađemo u Europu i klepimo koju titulu, a onda 5 godina sivila i tame, e bogami Žuji trebamo odmah dati do znanja da se neće izvući ko prošli put sa dugovima.Yebo i Europu i titule ako nam se one godine tame i sivila ponove :cry:

PS zna li iko to što je Brković najavio da će ići u Partizan i Dinamo po neke igrače, jel to istina i ako jeste koje su ti igrači kvalitete :roll:
Strauss Junior

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.