Lenjirom!TheManiacs je napisao/la:CIm si mjerio kolike su nam sanse ?LFC_LAVOV je napisao/la:Šanse za obnovu Grbavice su 0,3%, ipak to nije isplativa investicija za "LOPOVE" okolo...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lenjirom!TheManiacs je napisao/la:CIm si mjerio kolike su nam sanse ?LFC_LAVOV je napisao/la:Šanse za obnovu Grbavice su 0,3%, ipak to nije isplativa investicija za "LOPOVE" okolo...
Da sam ja na Farukovom mjestu ja bi se jos vise nasladjivao, kakva je sve sranja pretrpio...mada mislim da se nasladjuje zujinim izjavama a ne stanju u klubu...al necemo vise palamudit o njima...bistrikboy je napisao/la:Dosta vise gluposti!!!
Djelimicno se slazem i sa piletom i sa seyom,Rukfas se sada nasladjuje na "tudje" muke a do jucer je pljuvao po drugima jer se oni naslađuju njegovim mukama,zalosno!
Zujo je odgovoran za veci dio dugova koje klub ima,ali ni njegove naslijednike nije nista sprijecavalo da ih vrate,pa ne smije ni njega,vrati dugove!
A vezano za obnovu doline,yebe mi se realno za to,ima mnogo precih stvari!
Europa ili razlaz!
BlueSharks je napisao/la:Ne mogu da vjerujem očima šta si napisao, pa to je nešto ozbiljno izgleda dok su se već sastali.Haj Munibe napravi još Grbavicu pa put Zenice na zasluženi odmor.nime_tm87 je napisao/la:HAjmo dosta sa upravom nek' rade svoj poso
"Evropska fudbalska federacija (UEFA) najavila je da nece dozvoliti da se susreti kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012 godine igraju na Bilinom polju, jer kako su naglasili zenicki stadion ne ispunjava kriterije.
Logicnim se namece cinjenica da ce Olimpijski stadion i sada biti dom za nase reprezentativce. Medjutim Sport Centar saznaje kako postoji opcija da Zmajevi zaigraju i na Grbavici. Istina i Željin stadion je trenutno neuslovan pod okriljeme UEFA-e, ali kao sto je poznato odavno postoji incijativa za rekonstrukciju zapadne i gradnju istocne tribine, a projekat bi kostao oko 5 miliona KM.
Prosle sedmice na sastanku sa Munibom bili su predstavnici Želje, koji su razgovarali o eventualnoj pomoci drzavnog saveza u realizaciji ovog projekta, za sto su dobili pozitivan odgovor."
MOZDA NAM SE OBNOVI DOLINA ABD
Da izvines bolio ti je qurac tad Faruka on je fino ima LogoSft zaradjivao a jos se nasladjvio u Zelji!Seyo_TM je napisao/la:Da sam ja na Farukovom mjestu ja bi se jos vise nasladjivao, kakva je sve sranja pretrpio...mada mislim da se nasladjuje zujinim izjavama a ne stanju u klubu...al necemo vise palamudit o njima...bistrikboy je napisao/la:Dosta vise gluposti!!!
Djelimicno se slazem i sa piletom i sa seyom,Rukfas se sada nasladjuje na "tudje" muke a do jucer je pljuvao po drugima jer se oni naslađuju njegovim mukama,zalosno!
Zujo je odgovoran za veci dio dugova koje klub ima,ali ni njegove naslijednike nije nista sprijecavalo da ih vrate,pa ne smije ni njega,vrati dugove!
A vezano za obnovu doline,yebe mi se realno za to,ima mnogo precih stvari!
Europa ili razlaz!
Zato sto nas placa!nime_tm87 je napisao/la:Otkud to sad dojednom da branite Faruka bas me zanima
U cijelom njegovom mandatu smo tavorili u sredini a tonuli smo sve dublje..
Jel' redovna plata ,, mora da "jeste"!bistrikboy je napisao/la:Zato sto nas placa!nime_tm87 je napisao/la:Otkud to sad dojednom da branite Faruka bas me zanima
Landzo je stabilan,i stanje mu se popravilo,nije sjajno ali doktori su zadovoljni!
Ne pisi o stvarima o kojima veze nemas!nime_tm87 je napisao/la:Jel' redovna plata ,, mora da "jeste"!bistrikboy je napisao/la:Zato sto nas placa!nime_tm87 je napisao/la:Otkud to sad dojednom da branite Faruka bas me zanima
Landzo je stabilan,i stanje mu se popravilo,nije sjajno ali doktori su zadovoljni!:ugeek:
ne lupetaj bistrik!
Ima jedna sprava zove se Šubler !TheManiacs je napisao/la:CIm si mjerio kolike su nam sanse ?LFC_LAVOV je napisao/la:Šanse za obnovu Grbavice su 0,3%, ipak to nije isplativa investicija za "LOPOVE" okolo...
[/quote]bistrikboy je napisao/la:Jel' redovna plata ,, mora da "jeste"!bistrikboy je napisao/la:Zato sto nas placa!nime_tm87 je napisao/la:Otkud to sad dojednom da branite Faruka bas me zanima
Landzo je stabilan,i stanje mu se popravilo,nije sjajno ali doktori su zadovoljni!:ugeek:
ne lupetaj bistrik! :mrgreen:Ne pisi o stvarima o kojima veze nemas!
roler ruler ako se tako zvaoLFC_LAVOV je napisao/la:Ima jedna sprava zove se Šubler !TheManiacs je napisao/la:CIm si mjerio kolike su nam sanse ?LFC_LAVOV je napisao/la:Šanse za obnovu Grbavice su 0,3%, ipak to nije isplativa investicija za "LOPOVE" okolo...
Brisi postove!bistrikboy je napisao/la:@nime
U cemu je problem,ako pises o necemu moras to podkrijepiti necim,ti si samo bezveze lupnuo nesto i sad stavljas smajli bezveze spammas,mada nisi jedini,ako imas nesto da kazes spakuj to u neku smislenu recenicu,ako nemas citaj i uzivaj!
Dio para za pojacanja je obezbjeđen!kalimero je napisao/la:Nista me ne zanima hocemo u evropu ako ne odemo razlaz.Ja ne znam sta hoce ovi ljudi sto su na celu kluba da bude prvi,a ni marke nije dao u klub ako nemas para bjezi koji ces mi qrac.Ja mislim da je sve ovo da se navijacima pokaze da pravi pojacanja nece biti jer niko u klubu ne zeli da pare ulozi.
bistrikboy je napisao/la:Dio para za pojacanja je obezbjeđen!kalimero je napisao/la:Nista me ne zanima hocemo u evropu ako ne odemo razlaz.Ja ne znam sta hoce ovi ljudi sto su na celu kluba da bude prvi,a ni marke nije dao u klub ako nemas para bjezi koji ces mi qrac.Ja mislim da je sve ovo da se navijacima pokaze da pravi pojacanja nece biti jer niko u klubu ne zeli da pare ulozi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.