FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johnnyHZ » 08 apr 2010, 09:55

ma nemojte tako na slobodu,to je najdrazi klub svima u premier ligi....mozda su se posvadjali sa tom tv kucom ,nisu platili kafu,pa im nedaju snimak :roll:
ja sam odmah znao da lazu,jer sto bi neko lagao ??? al eto oni svi ponosni,BIT CE SNIMAK.....e pa sada se pokazuje KO OVDJE LAZE i mulja u ovoj ligi,hajd da smo se samo mi zalili,nego svako ko igra sa njima kaze da bukvalno TUKU na svom terenu.......s
bilo kako bilo DABOGDA ISPALI IZ LIGE LAZOVI ,MESARI.....radije bi vidio neki poluamaterski klub nego vas....toliko ste posteni da lazete cijeu sportsku javnost bh i pravite se zrtve "sarajevskih novinskih kuca" akrijete istinu
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 apr 2010, 10:11

D3n!$!Nh() je napisao/la:ja nisam zadovoljan varesanovicem al eto daj boze da bude dobro

usput pozdrav braco novi sam na forumu
dobro nam došao brate i nek ti je sretno živio nam! :lol:
Sarajevo ljubavi moja!

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 08 apr 2010, 12:34

Ne znam stvarno da li je Varesanovic pravi trener za nas !!! :|
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 08 apr 2010, 12:43

Lako je biti trener ako imas logistiku i upravu po meni ovo je ,samo bacanje prasine u oci.Niko iz uprave,nije podnio ostavku,a citam Suman samo usmeno,a ne i pismeno tako da je sve po starom osim Janjosa.Mislim da ce i Sumana kao izmoliti da povuce usmenu ostavku kao zbog boljitka za Sarajevo,a on zbog velike ljubavi prema klubu se ponovo vrati i ponovo sve isto.Lako je biti trener Barse kad imas sve; igrace ,upravu, moc,novac nekazem da je trener nebitan pa tako i Veresanovic,ali ako uprava ko u Sarajevu nema nikog u sudackoj i na ostalim mjestima u NS svoje ljude djaba ti sve ,pa i trener da ja Anceloti!Mislim da nama srece sa ovim ljudima u upravi i da treba sve poskidati od portira do Sumana! :oops:

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 08 apr 2010, 12:49

Pa *ebote dokle su ljudi cinicni i u srucnom stabu,a ne samo u upravi vidi se po ostavci Janjosa,pa valjda je red da kad glavni trener podnese ostavku,ili dobije otkaz i njegovi pomocnici odu sa njim u strucnom stabu Sarajeva to nije praksa,a Alihodjic vjecni pomocnik nebi otiso ni puskom da ga gonis.Kakvi su nam ljudi u upravi i strucnom stabu i kolko vole ovaj klub, a koliki su licni interesi u pitanju preudite sami. :x

buhlta
Kontakt:

Post Postao/la buhlta » 08 apr 2010, 13:14

Nema za nas boljih dana dok ne ode UPRAVA!!!!!!!!!!
hahah zovite me buhtla jbg pogrijesio sam pri pisanju :D
<3FKS<3 do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

Ratko Varda,Goran Ikonic,Lance Wiliams,Alen Skoro,Zvjezdan Misimovic!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 08 apr 2010, 13:23

buhlta je napisao/la:Nema za nas boljih dana dok ne ode UPRAVA!!!!!!!!!!
22. uprava CIAO 8-) ;) :mrgreen:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 08 apr 2010, 13:52

cena znas ko ce biti glavni sudac zeljo borac NIJAZ eto da ti kazem posto nema u avazu bit ce tek iduci petak dan prije tekme a vidim nisi upoznat .Covjeku dosadilo da delegira sudije pa odlucio da sam sudi,prema najavama ocekuje se da njegov1 pomocnik bude kulenovic takodzer iz takmicarske komisije ,dok bi drugi pomocnik trebao biti predsjednik apelacione komisije izvjesni navijac zelje iz tesnja ,uloga 4 suca pripast ce bakovicu velikom navijacu sarajeva poznatom po izvjestavanju za neke forume tipa izdzite do sutra sloboda sarajevo bit ce o-3 za nas ,jos je potrebno naglasiti da na ovu utkmicu nema se pravo zalbe kako god ona da se zavrsi jer ko ce se zaliti protiv NIJAZA BA 8-)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 apr 2010, 14:54

cena je napisao/la:Lako je biti trener ako imas logistiku i upravu po meni ovo je ,samo bacanje prasine u oci.Niko iz uprave,nije podnio ostavku,a citam Suman samo usmeno,a ne i pismeno tako da je sve po starom osim Janjosa.Mislim da ce i Sumana kao izmoliti da povuce usmenu ostavku kao zbog boljitka za Sarajevo,a on zbog velike ljubavi prema klubu se ponovo vrati i ponovo sve isto.Lako je biti trener Barse kad imas sve; igrace ,upravu, moc,novac nekazem da je trener nebitan pa tako i Veresanovic,ali ako uprava ko u Sarajevu nema nikog u sudackoj i na ostalim mjestima u NS svoje ljude djaba ti sve ,pa i trener da ja Anceloti!Mislim da nama srece sa ovim ljudima u upravi i da treba sve poskidati od portira do Sumana! :oops:
Nego, vidim da si počeo sam sa sobom da pričaš na temi o Borcu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bolest zvana Željo :lol: Šmrc, znaš da mi te je žao. Činiš mi se isfrustriran :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 apr 2010, 17:38

Udruženje navijača FK Sarajevo i Udruženje Bordo prijatelji 1946 zajednički organizuju akciju pod nazivom „SVI NA ISTOJ STRANI“! Pozivaju se svi navijači Sarajeva, sa svih tribina, da na utakmici protiv Leotara 10.04.2010 simbolično dođu na sjever. Naša strana nije ni istok, ni zapad, ni sjever, ni jug, mi stojimo na strani Fudbalskog Kluba Sarajevo! Pokažimo naše jedinstvo okupljanjem na jednoj strani rame uz rame za bolje sutra. Na ovoj utakmici će biti organizovano prikupljanje pomoći za teško oboljelog navijača Sarajeva. Molimo sve koji sa drugih tribina dođu na sjever razliku u cijeni karte uplate kao pomoć za našeg bolesnog prijatelja. Akcija „SVI NA ISTOJ STRANI“ će doživjeti svoj vrhunac okupljanjem na sjevernoj tribini 21.04.2010 na utakmici protiv Širokog Brijega. Pozivamo vas da dođete u što većem broju da i na taj način pokažemo navijačko jedinstvo i svu snagu bordo armije!

Jako je važno da u narednom periodu zbijemo svoje redove! Nadamo se da nikome pojedinačno ne treba objašnjavati o čemu se zapravo radi. U bordo armiji vlada stanje uzbune i visoke pripravnosti. Pokažimo svu našu snagu svi zajedno i...

SVI NA ISTOJ STRANI!

Protiv Leotara ne igraju:
Rizvanović
Torlak
Dzakmic
Maksumić
Ihtijarević
Hamzagić
Muminović

:| :roll:

Tekma je u 16 h ako ne bude izmjena :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 08 apr 2010, 17:48

sarajlija89 je napisao/la:Udruženje navijača FK Sarajevo i Udruženje Bordo prijatelji 1946 zajednički organizuju akciju pod nazivom „SVI NA ISTOJ STRANI“! Pozivaju se svi navijači Sarajeva, sa svih tribina, da na utakmici protiv Leotara 10.04.2010 simbolično dođu na sjever. Naša strana nije ni istok, ni zapad, ni sjever, ni jug, mi stojimo na strani Fudbalskog Kluba Sarajevo! Pokažimo naše jedinstvo okupljanjem na jednoj strani rame uz rame za bolje sutra. Na ovoj utakmici će biti organizovano prikupljanje pomoći za teško oboljelog navijača Sarajeva. Molimo sve koji sa drugih tribina dođu na sjever razliku u cijeni karte uplate kao pomoć za našeg bolesnog prijatelja. Akcija „SVI NA ISTOJ STRANI“ će doživjeti svoj vrhunac okupljanjem na sjevernoj tribini 21.04.2010 na utakmici protiv Širokog Brijega. Pozivamo vas da dođete u što većem broju da i na taj način pokažemo navijačko jedinstvo i svu snagu bordo armije!

Jako je važno da u narednom periodu zbijemo svoje redove! Nadamo se da nikome pojedinačno ne treba objašnjavati o čemu se zapravo radi. U bordo armiji vlada stanje uzbune i visoke pripravnosti. Pokažimo svu našu snagu svi zajedno i...

SVI NA ISTOJ STRANI!

Protiv Leotara ne igraju:
Rizvanović
Torlak
Dzakmic
Maksumić
Ihtijarević
Hamzagić
Muminović

:| :roll:

Tekma je u 16 h ako ne bude izmjena :lol:
Super :mrgreen: :mrgreen: , jel to znaci da niko nece bit na istoku i zapadu :?: :?: :?:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 apr 2010, 17:53

pa moze ici gdje ko zeli :D :D al ovo je poziv i apel da budemo svi zajedno na istoj tribini...al eto..ne moze se nikom odrediti ili zabraniti ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alibi

Post Postao/la alibi » 08 apr 2010, 19:32

sarajlija89 je napisao/la:pa moze ici gdje ko zeli :D :D al ovo je poziv i apel da budemo svi zajedno na istoj tribini...al eto..ne moze se nikom odrediti ili zabraniti ;)
Samo zajedno i slozno idemo ka EVROPSKOM putu.Braco svi na sjever i podrzati ovu akciju.FCS.

buhlta
Kontakt:

Post Postao/la buhlta » 08 apr 2010, 19:58

Braco draga,mila.. nema izgovora ako nista dodjite da sjedite na sjeveru al samo dodjite da ispostujemo dogovor ;)

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 08 apr 2010, 20:02

Lakse je piskarati nego otici na tekmu,zato svi na sjever!

buhlta
Kontakt:

Post Postao/la buhlta » 09 apr 2010, 00:02

hoce li karta biti skuplja?????

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 apr 2010, 10:24

Udruženje navijača FK Sarajevo i Udruženje Bordo prijatelji 1946 zajednički organizuju akciju pod nazivom „SVI NA ISTOJ STRANI“! Pozivaju se svi navijači Sarajeva, sa svih tribina, da na utakmici protiv Leotara 10.04.2010 simbolično dođu na sjever. Naša strana nije ni istok, ni zapad, ni sjever, ni jug, mi stojimo na strani Fudbalskog Kluba Sarajevo! Pokažimo naše jedinstvo okupljanjem na jednoj strani rame uz rame za bolje sutra. Na ovoj utakmici će biti organizovano prikupljanje pomoći za teško oboljelog navijača Sarajeva. Molimo sve koji sa drugih tribina dođu na sjever razliku u cijeni karte uplate kao pomoć za našeg bolesnog prijatelja. Akcija „SVI NA ISTOJ STRANI“ će doživjeti svoj vrhunac okupljanjem na sjevernoj tribini 21.04.2010 na utakmici protiv Širokog Brijega. Pozivamo vas da dođete u što većem broju da i na taj način pokažemo navijačko jedinstvo i svu snagu bordo armije!

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 09 apr 2010, 10:56

JURIS NA SJEVERRR
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

buhlta
Kontakt:

Post Postao/la buhlta » 09 apr 2010, 12:59

ljudi donirajte 1,2,3... kolko god mozete maraka za naseg brata Srdjana!!!

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 09 apr 2010, 14:24

Može li i neko napisati mogući sastav Sarajeva za sutra. Po meni to je ovako ali nisam siguran mogu li ovi igrati:
Alaim,golman
bekovi Belošević , Čomor
Zadnja dvojica Dudo, Anel Škoro
Zadnji vezni Džakmić
srednji red. Škoro i Hadžić,Handžić
Napad Avdić i Jahović

Koji je realniji sastav?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin, epidemija, maroon46, Vanja8 i 32 gosta.