SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
don_burza je napisao/la:pravo kolo na nivou Bih Pl iz 2004

Ekipa Ljute Krajine je jednom nogom u prvoj ligi, idemo momci odraditi ovo do kraja lagano

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Šampanjac se hladi... Još samo malo.

Gotovo je, gotovo je!
Pjetlovi su prvaci svijeta
Ovjerena pobjeda protiv Gongasha, Topnici i definitivno gube protiv Zadnje klupe također,... I kako vam ovo zvuči:"Ekipa Pjetlova je postala prvak SportSport.ba 1. lige, 8. sezone, po prvi put u historiji"
Pokorite se novim šampionima, jer još jedan velikan se aBd priključuje i približava najuspješnijim klubovima ovog simpatičnog "sporta".

Ovjerena pobjeda protiv Gongasha, Topnici i definitivno gube protiv Zadnje klupe također,... I kako vam ovo zvuči:"Ekipa Pjetlova je postala prvak SportSport.ba 1. lige, 8. sezone, po prvi put u historiji"

Pokorite se novim šampionima, jer još jedan velikan se aBd priključuje i približava najuspješnijim klubovima ovog simpatičnog "sporta".

Moji zlatni kompanjoni, ostaje nam još samo jedan cilj u amanet. Šampionski i trijumfalno završiti godinu i postati ekipa s najviše osvojenih bodova u regularnoj sezoni u historiji prve lige. Hvala Svevišnjem kad smo došli u poziciju da napadamo ovaj veličanstveni rekord.
Blue Train, čuvajte se...
Blue Train, čuvajte se...

Čestitam Goalgetter i LjumanM95 napokon prva liga
!

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Hvala brate, također čestitke tebi i @Goalgetteru. Posebno mi je drago zbog vas dvojice, ja sam ovdje ipak tek nepune 2 sezone. Moram reći zasluženo smo ušli, a tamo aBd prvu sezonu da se stabilizujemo pa onda ko zna.Padovan je napisao/la:Čestitam Goalgetter i LjumanM95 napokon prva liga!

Čestitke i Mislish Unitedu na ulasku.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- pintol_TM87
- Kontakt:
Spartanci izgubili HAHHAHA 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- the scouser
- Kontakt:
Šteta, nadao sam se da ćemo završiti sezonu bez gubljenja više bodova, ali nema veze. Ti i ja se malo opustili nakon titule, a KB nam povrijeđen (banovan)
. Baš se na par mečeva vidi da je falio još jedan pokušaj (Atalanta, Nurnberg...)

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Samke iz banovica samara , opstanak osiguran..
zadnje kolo cemo preskocit
zadnje kolo cemo preskocit

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Premier nerijeseno
Sad smo samo bod iza njih. Au kakvo nas zadnje kolo ocekuje 

SAMO ČELIK !
- Cautinho
- Kontakt:
Moja prva sezona i vec titula.Novu sezonu napadamo vrh cijele lige (Mislish United)
Keep walking.
to ste trebali prošlo kolopintol_TM87 je napisao/la:Spartanci izgubili HAHHAHA

baraž-sad ili nikad !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I tako Backspace je i sigurno u Cvajti
Cestitke saigracima Edinu i Marsalu i nadam se da cemo u istom sastavu slaviti ulazak u Prvu ligu a zasto ne i titulu

Cestitke saigracima Edinu i Marsalu i nadam se da cemo u istom sastavu slaviti ulazak u Prvu ligu a zasto ne i titulu

Thomas Müller - Fußballgott
Posto sam novi u ovoj ligi, ne znam bas kome da se zalim u vezi neregularnosti
Naime.. na utakmici izmedju NK Vukovi zla:Spamm izgleda ponisten mi je cist pogodat
Gol sam postigo preko utakmice Malaga - Grenada 4-0 ali izgleda delegat nije vidio..
Ovaj gol ne mjenja ishod utakmice ali eto nek bude sve posteno..
Kome da se zalim ?

Naime.. na utakmici izmedju NK Vukovi zla:Spamm izgleda ponisten mi je cist pogodat

Kome da se zalim ?
- pintol_TM87
- Kontakt:
steta vala..prodali smo ovo dobrothe scouser je napisao/la:Šteta, nadao sam se da ćemo završiti sezonu bez gubljenja više bodova, ali nema veze. Ti i ja se malo opustili nakon titule, a KB nam povrijeđen (banovan). Baš se na par mečeva vidi da je falio još jedan pokušaj (Atalanta, Nurnberg...)

kolko je on banovan?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Marsal
- Kontakt:
Kakva dominacija, prva 3 kola 3 poraza i onda ja dolazim na scenu i počinju dobre igre svih igrača. Bili smo dominantni. Mislim da smo u ovih 14 kola koliko sam ja igrao ubilježili 3 poraza, 2 remija i 9 pobjeda. Ne znam ni ja.don_burza je napisao/la:I tako Backspace je i sigurno u Cvajti![]()
Čestitke kapitenu, čestitke burzi. Iduce godine jurišamo odmah na prvo mjesto u Cvajti!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nemoj samo tuziti savez u skripci smoFliX je napisao/la:Posto sam novi u ovoj ligi, ne znam bas kome da se zalim u vezi neregularnosti![]()
Naime.. na utakmici izmedju NK Vukovi zla:Spamm izgleda ponisten mi je cist pogodatGol sam postigo preko utakmice Malaga - Grenada 4-0 ali izgleda delegat nije vidio..
Kome da se zalim ?

Ispravljeno je, ako jos neko uoci gresku neka prijavi...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma ok .. ljudski su propustiPadovan je napisao/la:Nemoj samo tuziti savez u skripci smoFliX je napisao/la:Posto sam novi u ovoj ligi, ne znam bas kome da se zalim u vezi neregularnosti![]()
Naime.. na utakmici izmedju NK Vukovi zla:Spamm izgleda ponisten mi je cist pogodatGol sam postigo preko utakmice Malaga - Grenada 4-0 ali izgleda delegat nije vidio..
Kome da se zalim ?![]()
Ispravljeno je, ako jos neko uoci gresku neka prijavi...

Cestitke obojici, dogodine da se prosetamo i kroz cvajtuMarsal je napisao/la:Kakva dominacija, prva 3 kola 3 poraza i onda ja dolazim na scenu i počinju dobre igre svih igrača. Bili smo dominantni. Mislim da smo u ovih 14 kola koliko sam ja igrao ubilježili 3 poraza, 2 remija i 9 pobjeda. Ne znam ni ja.don_burza je napisao/la:I tako Backspace je i sigurno u Cvajti![]()
Čestitke kapitenu, čestitke burzi. Iduce godine jurišamo odmah na prvo mjesto u Cvajti!

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.