pozitivna 0mauricius je napisao/la:Koliko je bilo Fukara na Grbavici?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Za zivot cijeli!
Otkud ti to da se mi lizemo sa nekom drugom skupinom ? de mi samo malo objasni tomangupp je napisao/la:cestitam na zasluzenoj pobjedi danas... samo mi je krivo sto se lizete sa cetnicima, imam osjecaj da vam je draze da Borac osvoji nego Zeljo ili Sarajevo

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Stvarno klokani ste dosadni , u P.M da ste vi dobili , ne bi ni pola rijeci bilo ovih na Slobodinoj temi , odnosno pola ovih smarackih postovaa...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja ne mogu biti pametan nikako
.... ne valjas ljudima kada se povuces i ne napadas i nisi zainteresovan da dodjes do pobjede na gostovanju, a zatim budes jos mesar i sad pobjedis nekoga i odigras dosta dobro na gostovanju i opet nisi dobar narodu
...ebiga stvarno ni mi ne mozemo udovoljiti nikome kakva steta
...i protiv Sarajeva smo odigrali dobru utkamicu, ali ebiga nismo iskoristili svoje sanse i Sarajevo je uzelo bod zasluzeno i niko se ne buni..i zelji smo jendom dali bodove u Tuzli kada su se borili za titulu i to kada su nas dobili 5:3 ja se ne mogu sjetiti koja je godina bila to, a znalo se prije utkamice da ce nas Zeljo uzet....ma mi nikad nikome nismo bili dobri ebiga, a prosle godine su nama ovdje zahvaljivalo se kada smo dobili Borca,a sad smo sve i svasta, samo insani nismo
....cast izuzetcima koji su dosli i cestitali na pobjedi Slobode...naravno srento Zelji, jer iskreno volio bi da uzmu titulu i prestavljaju nasu zemlju u evropi

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Danas je Liverpool pobijedio jos i Sloboda nema nista ljepse , kakav lijep osjecajvolimliverpool je napisao/la:Kakva pobjeda..

hvala na odgovoru sta reci vise nego brukaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pozitivna 0mauricius je napisao/la:Koliko je bilo Fukara na Grbavici?
fukara87 je napisao/la:Otkud ti to da se mi lizemo sa nekom drugom skupinom ? de mi samo malo objasni tomangupp je napisao/la:cestitam na zasluzenoj pobjedi danas... samo mi je krivo sto se lizete sa cetnicima, imam osjecaj da vam je draze da Borac osvoji nego Zeljo ili Sarajevo
-
- Kontakt:
Sve cestitke na zasluzenoj pobjedi razmontirali ste ih
pozzzz

-
- Kontakt:
Hajde lizu se ne lizu a da ja tebe pitam jeli titula samo za glavni grad rezervisana Zenica Tuzla nula bodova koliko bi ti volio titulu u Ze ili Tu toliko bi ja vama vise nego Borcumangupp je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Otkud ti to da se mi lizemo sa nekom drugom skupinom ? de mi samo malo objasni tomangupp je napisao/la:cestitam na zasluzenoj pobjedi danas... samo mi je krivo sto se lizete sa cetnicima, imam osjecaj da vam je draze da Borac osvoji nego Zeljo ili Sarajevo

Ako vam nesto znaci dobili ste aplauz na kraju tekme.Takva gesta kod vas je strani pojam,realno 

1921-2011
Hajde lizu se ne lizu a da ja tebe pitam jeli titula samo za glavni grad rezervisana Zenica Tuzla nula bodova koliko bi ti volio titulu u Ze ili Tu toliko bi ja vama vise nego Borcu
[/quote]
ja bih volio da svake godine titula ide u Sarajevo, Tuzlu, Zenicu ili Istocni Mostar, a ne tamo nekima koji i ne priznaju ovu drzavu... jel sad kontas o cemu pricam ?

ja bih volio da svake godine titula ide u Sarajevo, Tuzlu, Zenicu ili Istocni Mostar, a ne tamo nekima koji i ne priznaju ovu drzavu... jel sad kontas o cemu pricam ?
Kad nas pobijedite na Tusnju posteno mi cemo vam aplaudiratiEsii TM87 je napisao/la:Ako vam nesto znaci dobili ste aplauz na kraju tekme.Takva gesta kod vas je strani pojam,realno

-
- Kontakt:
ja bih volio da svake godine titula ide u Sarajevo, Tuzlu, Zenicu ili Istocni Mostar, a ne tamo nekima koji i ne priznaju ovu drzavu... jel sad kontas o cemu pricam ?[/quote]mangupp je napisao/la:Hajde lizu se ne lizu a da ja tebe pitam jeli titula samo za glavni grad rezervisana Zenica Tuzla nula bodova koliko bi ti volio titulu u Ze ili Tu toliko bi ja vama vise nego Borcu
Posteno samo nas j.be sto se ne mozemo oko toga dogovoriti jer iskreno nisu sve dobre stvari u Sa treba malo sire gledati najbolje skupa se drzati i posteno podijeliti

ja bih volio da svake godine titula ide u Sarajevo, Tuzlu, Zenicu ili Istocni Mostar, a ne tamo nekima koji i ne priznaju ovu drzavu... jel sad kontas o cemu pricam ?[/quote]
Posteno samo nas j.be sto se ne mozemo oko toga dogovoriti jer iskreno nisu sve dobre stvari u Sa treba malo sire gledati najbolje skupa se drzati i posteno podijeliti
[/quote]
dovoljno da ti kazem da u slucaju kada bi se Sloboda ili Celik borili za titulu sa Borcem, ja bih bio za njih svim srcem

dovoljno da ti kazem da u slucaju kada bi se Sloboda ili Celik borili za titulu sa Borcem, ja bih bio za njih svim srcem
-
- Kontakt:
Posteno samo nas j.be sto se ne mozemo oko toga dogovoriti jer iskreno nisu sve dobre stvari u Sa treba malo sire gledati najbolje skupa se drzati i posteno podijelitimangupp je napisao/la:ja bih volio da svake godine titula ide u Sarajevo, Tuzlu, Zenicu ili Istocni Mostar, a ne tamo nekima koji i ne priznaju ovu drzavu... jel sad kontas o cemu pricam ?

dovoljno da ti kazem da u slucaju kada bi se Sloboda ili Celik borili za titulu sa Borcem, ja bih bio za njih svim srcem[/quote]
Ja bi isto prije sam i mrzio Sa a zelju gotivio al su mi se oni pocigancili u zadnje vrijeme tako da je sada obrnuto

Što se tice Slobode kao kluba, igraca, vecerašnje tekme - zasluženo pobjedili jer su se znalacki branili i zabili iz kontre i svaka cast ljudima....pa na koncu, i sam Osim im je sportski cestitao na pobjedi... Aplauz koji su dobili od publike poslije tekme dovoljno govori o tome
ali ono što sam ja pisao nema veze sa FK Slobodom, niti sa njenim igracima, niti sa strucnim štabom vec sa likovima sa ovog foruma tj. navijacima koji se slave "izbijanje Želji titule" a ne pobjedu svog kluba, kojiima je draže da titula ode onima koji uopšte ne podržavaju zemlju u kojoj žive, koji se dodvoravaju i ulizuju takvim likovima i slicno....o toga mi je muka više.

-
- Kontakt:
drug samo cu te malo citirati to stoji sto pises al ne zaboravi bilo je i manijaka koji su pisali na temi Celika da navijaju za borac i cekaju da nas dobije SAMI SMO SEBI KRIVIizzo je napisao/la:Što se tice Slobode kao kluba, igraca, vecerašnje tekme - zasluženo pobjedili jer su se znalacki branili i zabili iz kontre i svaka cast ljudima....pa na koncu, i sam Osim im je sportski cestitao na pobjedi... Aplauz koji su dobili od publike poslije tekme dovoljno govori o tomeali ono što sam ja pisao nema veze sa FK Slobodom, niti sa njenim igracima, niti sa strucnim štabom vec sa likovima sa ovog foruma tj. navijacima koji se slave "izbijanje Želji titule" a ne pobjedu svog kluba, kojiima je draže da titula ode onima koji uopšte ne podržavaju zemlju u kojoj žive, koji se dodvoravaju i ulizuju takvim likovima i slicno....o toga mi je muka više.
izzo je napisao/la:Što se tice Slobode kao kluba, igraca, vecerašnje tekme - zasluženo pobjedili jer su se znalacki branili i zabili iz kontre i svaka cast ljudima....pa na koncu, i sam Osim im je sportski cestitao na pobjedi... Aplauz koji su dobili od publike poslije tekme dovoljno govori o tomeali ono što sam ja pisao nema veze sa FK Slobodom, niti sa njenim igracima, niti sa strucnim štabom vec sa likovima sa ovog foruma tj. navijacima koji se slave "izbijanje Želji titule" a ne pobjedu svog kluba, kojiima je draže da titula ode onima koji uopšte ne podržavaju zemlju u kojoj žive, koji se dodvoravaju i ulizuju takvim likovima i slicno....o toga mi je muka više.
Evo ja prvi nisam takav PRobisvijet nije takav Frutek nije takav Ultra nije takav sta cemo sada ?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma niko ovdje nije zelio da Zelji uzme titulu i ko bi to vise volio da Borac bude prvak?...ma cisto sumnjam, ali svima je drago naravo pobjediti, a posebno na gostovanju Zelju koji nam je stari sportski rival...ja sam napisao moj predhodni komentar i stojim iza toga...nismo prosle godine ni Borcu dozvolili da nas pobjedi, to dovoljno govori koliko nas klub i igraci zele da oni uzmu titulu....ebiga cestitali ste nam prosle godine na pobjedi protiv Borca jeli tako care?...ebiga objektivno i da ste nas dobili, ja cisto sumnjam da bi mogli stici Borca, jer oni nekako igraju sigurno tako da i pobjedom tesko da bi ih stigli
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.