Ima samo 18 godina i svemir budućnosti i vremena ispred sebe. Bit će i za njega minuta vjerujem ove sezone, pogotovo na proljeće, ali trenutno su Ćorić i Rog ispred njega. Nadam se da će Hodžić ući u drugom poluvremenu, zajedno sa Fernandesom.bistrikboy je napisao/la:Gojak vidim nije vise nikakva opcija ove sezone!razlog?
GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Rezultat puno bolji od igre, pogotovu u obrani. Eduardo jedini zadovoljio odostraga makar je mogao i on bolje reagirati kod gola.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Hahahahhahahahahahhahahahahahhaha
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dan te yebo takva je utk da me nebi cudilo da Dinamo ispadne i Cosica prekine
Kakav je bio drugi gol Norvezana nisam bio tu kad je pao gol ?
penalarelinho je napisao/la:Kakav je bio drugi gol Norvezana nisam bio tu kad je pao gol ?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Infarktna utakmica i užasno drugo poluvrijeme Dinama (a i zadnjih 15 minuta prvog), kao da im se noge oduzmu i zaborave igrat nogomet. Obrana opet očajna, ne toliko individualno koliko timski, što je već postalo sinonim za Dinamo. Zoran Mamić je već dvije godine na čelu a nije uspio svladat neke osnovne šeme postavljanja obrane ili motivacije igrača.
Ne može se vadit ni na neiskustvo, ni na loše igrače, umor, neuigranost, ozljede već isključivo na svoju nesposobnost i nepoznavanje osnovnih principa nogometne igre. Dok je on trener kluba, ne mislim kako će se rezultati značajno poboljšati usprkos odličnim pojedincima kakve nedvojbeno ima u svlačionici. Momčad je već dugo na okupu i nekakav defenzivni napredak se očekuje. Ili odstupanje dotičnog sa mjesta trenera.
5 golova primljenih u 4 utakmice protiv Fole i Moldea, prošle godine 4 gola u 4 utakmice protiv Petrolula i Aalborga i 15 (!) u skupini Europa Lige u 6 utakmica je apsolutno nedopustivo po svim kriterijima za Dinamo.
Ništa od kluba ne tražim van terena, ni jeftinu godišnju ni članarinu, besplatne hot-dogove, dobar stadion, poštovanje navijača, pristojno ponašanje ni pravo glasanja na klupskim izborima, ništa osim dobre prezentacije na terenu. A danas je Dinamo, radi izgubljenosti vlastitoga trenera, prezentacijom posramio svoje navijače i mislim da su uzdignutijega čela sa terena izašli Norvežani, ispadanju usprkos.
Da se ne varamo, ja bih prije utakmice definitivno potpisao ovakav scenarij, dobiti su velike, par milijuna eura, zagarantirana Europa do prosinca po devetu godinu zaredom i prilika za Ligu prvaka i borbu sa Baselom, Salzburgom, APOEL-om, Plzenom ili Celticom, ali se nadam da se ovakve utakmice neće u budućnosti ponavljati. Za dobro navijača i njihovih živaca.
Bez obzira na sve, nijednoga trenutka nisam prestao navijati za modre, ma koliko teško bilo, i navijat ću i dalje. Svaka od ovih 5 ekipa koje su izgledni protivnici u četvrtom pretkolu je tu negdje, svaku se može proći i od svake ispasti. Stoga priželjkujem Basel, najveće ime u play-offu, čisto da se ne podcijeni protivnika, kao što imam osjećaj da se često radi kada je u pitanju Dinamo.
Gospon Halilhodžić je to najbolje opisao kada je bio za kormilom kluba - u Dinamu vlada nekakav strah koji igrače obuzme u važnijim utakmicama pa se primaju smiješni golovi iz godine u godinu, a igrači kao da gube glavu i ne igraju ni blizu svojih mogućnosti. Tako je bilo i danas. On je jedini koji se uspio u nekoj mjeri riješiti toga straha u Mamićevoj eri. Iako ni on nije uspio, kao ni ostali treneri u zadnjih 45 godina koliko traje Dinamov 'proljetni san'.
Ne može se vadit ni na neiskustvo, ni na loše igrače, umor, neuigranost, ozljede već isključivo na svoju nesposobnost i nepoznavanje osnovnih principa nogometne igre. Dok je on trener kluba, ne mislim kako će se rezultati značajno poboljšati usprkos odličnim pojedincima kakve nedvojbeno ima u svlačionici. Momčad je već dugo na okupu i nekakav defenzivni napredak se očekuje. Ili odstupanje dotičnog sa mjesta trenera.
5 golova primljenih u 4 utakmice protiv Fole i Moldea, prošle godine 4 gola u 4 utakmice protiv Petrolula i Aalborga i 15 (!) u skupini Europa Lige u 6 utakmica je apsolutno nedopustivo po svim kriterijima za Dinamo.
Ništa od kluba ne tražim van terena, ni jeftinu godišnju ni članarinu, besplatne hot-dogove, dobar stadion, poštovanje navijača, pristojno ponašanje ni pravo glasanja na klupskim izborima, ništa osim dobre prezentacije na terenu. A danas je Dinamo, radi izgubljenosti vlastitoga trenera, prezentacijom posramio svoje navijače i mislim da su uzdignutijega čela sa terena izašli Norvežani, ispadanju usprkos.
Da se ne varamo, ja bih prije utakmice definitivno potpisao ovakav scenarij, dobiti su velike, par milijuna eura, zagarantirana Europa do prosinca po devetu godinu zaredom i prilika za Ligu prvaka i borbu sa Baselom, Salzburgom, APOEL-om, Plzenom ili Celticom, ali se nadam da se ovakve utakmice neće u budućnosti ponavljati. Za dobro navijača i njihovih živaca.
Bez obzira na sve, nijednoga trenutka nisam prestao navijati za modre, ma koliko teško bilo, i navijat ću i dalje. Svaka od ovih 5 ekipa koje su izgledni protivnici u četvrtom pretkolu je tu negdje, svaku se može proći i od svake ispasti. Stoga priželjkujem Basel, najveće ime u play-offu, čisto da se ne podcijeni protivnika, kao što imam osjećaj da se često radi kada je u pitanju Dinamo.
Gospon Halilhodžić je to najbolje opisao kada je bio za kormilom kluba - u Dinamu vlada nekakav strah koji igrače obuzme u važnijim utakmicama pa se primaju smiješni golovi iz godine u godinu, a igrači kao da gube glavu i ne igraju ni blizu svojih mogućnosti. Tako je bilo i danas. On je jedini koji se uspio u nekoj mjeri riješiti toga straha u Mamićevoj eri. Iako ni on nije uspio, kao ni ostali treneri u zadnjih 45 godina koliko traje Dinamov 'proljetni san'.
Utakmica kao utakmica
Tri penala, dva promasena, crveni karton, gol s igracem manje, 0-3 na 3-3, pa spektakl jbt. Netko neutralan bi ovdje uzivao kao da je finale SP.
Mazohizam je navijati za Dinamo. Samo Dinamo moze sebi ovo priustiti. Drago na 0-3 vice da je gotovo, a u glavi mi prolazi jest ku*ac iako skacem od srece kao da mu vjerujem. Napraviti tri penala je smijesno. Ne znam kakva to obrana mora biti da to uradi. Doduse, Eduardo je dva skrivio, a dobio tek zuti
I onda dobijes gol s igracem vise. Molde uopce nije bolji, ali je dobio na viku, atmosfera se uzarila i letjeli su, a Dinamo nije znao gdje udara. Hvala Bogu da se proslo, al mozda bolje da se ispalo. Ovo se ne smje desavati. Nakon onih 3-0 se trebalo zabiti jos par golova. Kao da bi Molde stao da je imao 3-0, nastavio bi trpati bez razmisljanja, a ovi stali. Soudani je takav panj nad panjevima da nekome treba dati dva milijuna i da ga vodi. Mogao je Dinamo na kraju cak i dobiti, ali taj Soudani, pa jos koja prilika i jbg. Zao mi zbog koeficijenta, ali sa ukupnim dojmom nisam ni najmanje zadovoljan. Samo sam sretan zbog prolaza i to je sve.

Mazohizam je navijati za Dinamo. Samo Dinamo moze sebi ovo priustiti. Drago na 0-3 vice da je gotovo, a u glavi mi prolazi jest ku*ac iako skacem od srece kao da mu vjerujem. Napraviti tri penala je smijesno. Ne znam kakva to obrana mora biti da to uradi. Doduse, Eduardo je dva skrivio, a dobio tek zuti

Zbog ovoga se navija za Dinamo, kada se sjetim Kelave i Malmea, pa još ranije nekih utakmica, ajme meni majko moja. Kako god još min 5 utakmica za Dinamo, iskreno boli me q da li će to biti LP ili EL jer znam da će se to opet prosrati ko i prošlih godina, takav mentalitet kluba ali eto, pare su tu, koeficijent isto tako...
Nije pet nego osamSGD53 je napisao/la:Zbog ovoga se navija za Dinamo, kada se sjetim Kelave i Malmea, pa još ranije nekih utakmica, ajme meni majko moja. Kako god još min 5 utakmica za Dinamo, iskreno boli me q da li će to biti LP ili EL jer znam da će se to opet prosrati ko i prošlih godina, takav mentalitet kluba ali eto, pare su tu, koeficijent isto tako...

@Signore naumpade mi utakmica protiv Maccabia iz 2001-e, nekako slična situacija samo što je tada Maccabi poveo 2-0 u Zagrebu i onda Dinamo izjednačio na 2-2, a dole završilo 1-1 
I to je Dinamo ! hehe

I to je Dinamo ! hehe
Mislim da se narednih mjesec dana mogu očekivati i pojačanja igračkog kadra, vraćanje Schildenfelda, Pavičića i Radonjića, ali nažalost ne i unutarnji napredak. Ovoga puta prošli smo na sreću, ali ne možemo očekivati da će nas ona uvijek maziti. Dovoljno je samo sjetiti se Heerenveena i sličnih grozota. Dinamo se protiv ekipa slabijih od sebe mora nametnuti, a protiv sebi ravnih pametno. Nažalost, to zadnje dvije godine nije slučaj, a od trenera čujemo samo politikantske izjave bez imalo samokritike u stilu Krune Jurčića, kao 'čestitao bih svojoj momčadi makar je izgubila 4-0'.
Dinamo je prosao na nacin na koji je uvijek ispado, ali to nikako ne veseli. Trebali je biti 5-0 na poluvremenu i da domaci jednostavno nemaju ni trunku nade. Vidjet cemo u petak tko ce biti sljedeca muka, ali tko god da bude ceka nas 180 minuta teskog zivciranja. Najradije bi pao u komu i probudio se kada se to zavrsi.
Znali smo mi i prolazit infarktno, ali uvijek nominalno slabije protivnike - Hazar, Ludogorec, Malmo, Koper, Sparta Prag, pa onda ona završnica sa Ajaxom je isto ispala nespretna, sa Heartsom je isto slabo odigran uzvrat. To su neki od prvih koji padaju na pamet. I ni u jednoj se Dinamo nije postavio kao gazda, sa mirnoćom koja treba u takvim situacijama, bez obzira na kvalitetu suparnika, uvijek neki glupavi golovi primljeni. I u porazima i u pobjedama.
Da sumiramo, Dinamo da bi bio nositelj odgovaraju sljedeći rezultati.
Milsami - Skenderbeu - nebitno
HJK - Astana - nebitno
Celtic - Qarabag - Qarabag (rezultat prve 1:0)
Steaua - Partizan - Partizan (1:1)
Maccabi - Viktoria - Maccabi (1:2)
Videoton - Bate Borisov - Videoton (1:1)
Red Bull - Malmo - Malmo (2:0)
Lech - Basel - Lech (rezultat prve 3:1)
APOEL je već osigurao prolazak i imaju bolji koeficijent od Dinama, prva dva para sigurno neće biti nositelji ko god da prođe, što znači da Dinamu treba da se poklopi 3/6 utakmica da bi bili nositelji, realno je očekivati da će Partizan i Videoton izbaciti svoje protivnike, a isto tako da će to učiniti i Red Bull i Basel, Qarabag jeste pružio dobar meč u prvom susretu ali teško mi je zamisliti da će izbaciti Celtic, nadati se da će Maccabi izbaciti Viktoriju što i ne bi bilo neko veliko iznenađenje.
Milsami - Skenderbeu - nebitno
HJK - Astana - nebitno
Celtic - Qarabag - Qarabag (rezultat prve 1:0)
Steaua - Partizan - Partizan (1:1)
Maccabi - Viktoria - Maccabi (1:2)
Videoton - Bate Borisov - Videoton (1:1)
Red Bull - Malmo - Malmo (2:0)
Lech - Basel - Lech (rezultat prve 3:1)
APOEL je već osigurao prolazak i imaju bolji koeficijent od Dinama, prva dva para sigurno neće biti nositelji ko god da prođe, što znači da Dinamu treba da se poklopi 3/6 utakmica da bi bili nositelji, realno je očekivati da će Partizan i Videoton izbaciti svoje protivnike, a isto tako da će to učiniti i Red Bull i Basel, Qarabag jeste pružio dobar meč u prvom susretu ali teško mi je zamisliti da će izbaciti Celtic, nadati se da će Maccabi izbaciti Viktoriju što i ne bi bilo neko veliko iznenađenje.
Mislim da je taj vlak sa nositeljstvom prošao, ne vjerujem da ćemo biti nositelji. APOEL, Red Bull, Basel, Celtic su mislim sigurno ispred nas, moralo bi se dogoditi da ispadnu i Steaua i BATE i Viktorija iako svi imaju aktivan rezultat (osim Steaue koja opet ima solidne šanse za proći).
Ono što nas treba zanimati je unutarnji napredak. Činjenica koja mene najviše zapanjuje je ta da nema prekida napada i sitnih prekršaja na njihovoj polovici. Samo 11 faulova Dinama (većina u drugom poluvremenu), kao da nitko ne smije uklizat, slično onoj blamaži protiv Salzburga. 11 prekršaja - 5 žutih kartona i 3 penala. Užas.
Ono što nas treba zanimati je unutarnji napredak. Činjenica koja mene najviše zapanjuje je ta da nema prekida napada i sitnih prekršaja na njihovoj polovici. Samo 11 faulova Dinama (većina u drugom poluvremenu), kao da nitko ne smije uklizat, slično onoj blamaži protiv Salzburga. 11 prekršaja - 5 žutih kartona i 3 penala. Užas.
Signore je napisao/la:Dinamo je prosao na nacin na koji je uvijek ispado, ali to nikako ne veseli. Trebali je biti 5-0 na poluvremenu i da domaci jednostavno nemaju ni trunku nade. Vidjet cemo u petak tko ce biti sljedeca muka, ali tko god da bude ceka nas 180 minuta teskog zivciranja. Najradije bi pao u komu i probudio se kada se to zavrsi.
zašto živciranja? imaju osiguranu ligu uefa, a možda je čak bolje da ne uđu u ligu prvaka
spajk je napisao/la:Infarktna utakmica i užasno drugo poluvrijeme Dinama (a i zadnjih 15 minuta prvog), kao da im se noge oduzmu i zaborave igrat nogomet. Obrana opet očajna, ne toliko individualno koliko timski, što je već postalo sinonim za Dinamo. Zoran Mamić je već dvije godine na čelu a nije uspio svladat neke osnovne šeme postavljanja obrane ili motivacije igrača.
I Onda ga Maminjo potjera jer je razvalio Villereala,Brugea i nije mogo proc dalje jer je igro protiv bunkeraša najvećih kojim ja znam Paok koji su se kuci branili i fasuje otkaz
Utakmica ko utakmica,standarna Dinamova u evropi..ovo dns se ne moze mjerit sa Werderom,Ayaxom,Malmom,Austriom veći sokovi nego ovo včrs..ali znas kad je to Dinamo,kad kuci osigraju prolaz,da u uzvratu moraju zakuhati primiti naivne glupe golove i tako vazda .
Malo je smješno govorit da su ovi ribari zasluzili proc imaju jednog dobrog igrača a to je Camara dok je Dinamo pun talenata i kako god opet će četvrtom pretkolu pruzit dvi utk i nadat ćeš se prolasku ..
S ovakom odbranom bolje da se ne nadaju lp ja neznam kad će sifo vraćati,jer ovaj simunovic mi je haman gori od Pivarica,pivaric se bar trudi (uklizavanje u dru.poluvremu ) dok simunovic kriv je standarno za jedan ili dva gola
Veza standarno prerasli igru Rog,Pjaca..Sudanija ne mogu ocima ima nekoliko utk ,jer gubi loptu ni blizu onome igracu kad je došo u Dinamo..
Antolica sam najviše očekivo u sredini ,radio i on puno grašaka,ali haj puno je izosto sa terena pa nemaš šta očekivati

Malo je smješno govorit da su ovi ribari zasluzili proc imaju jednog dobrog igrača a to je Camara dok je Dinamo pun talenata i kako god opet će četvrtom pretkolu pruzit dvi utk i nadat ćeš se prolasku ..

S ovakom odbranom bolje da se ne nadaju lp ja neznam kad će sifo vraćati,jer ovaj simunovic mi je haman gori od Pivarica,pivaric se bar trudi (uklizavanje u dru.poluvremu ) dok simunovic kriv je standarno za jedan ili dva gola

Veza standarno prerasli igru Rog,Pjaca..Sudanija ne mogu ocima ima nekoliko utk ,jer gubi loptu ni blizu onome igracu kad je došo u Dinamo..
Antolica sam najviše očekivo u sredini ,radio i on puno grašaka,ali haj puno je izosto sa terena pa nemaš šta očekivati

Jbg, tesko je to objasniti, al recimo da mi je Dinamo barem pet puta drazi od reprezentacije i da mi je draze da Dinamo udje u grupe LP nego da reprezentacija igra cetvrtfinale SP. Bio bi zadovoljan i EL koja je sad osigurana, ali kao i svaki navijac, normalno da tezim onom vecem iako znam da je mozda cak bolje da igraju EL, a sa ovakvom igrom je bolje da ne igraju nista, al jbg, ugl. ne mogu si pomoci iako sam sto puta rekao da ih vise ne pratim, al dok dodje utakmica krece zivciranje, nista me ne moze natjerat da ju ne gledam.dean33 je napisao/la:Signore je napisao/la:Dinamo je prosao na nacin na koji je uvijek ispado, ali to nikako ne veseli. Trebali je biti 5-0 na poluvremenu i da domaci jednostavno nemaju ni trunku nade. Vidjet cemo u petak tko ce biti sljedeca muka, ali tko god da bude ceka nas 180 minuta teskog zivciranja. Najradije bi pao u komu i probudio se kada se to zavrsi.
zašto živciranja? imaju osiguranu ligu uefa, a možda je čak bolje da ne uđu u ligu prvaka
Kako taj smrdljivi klub ima sreće, pa to nisu istine
Nakon Ludogoreca i Malmoa sad i ovo...
Šteta...
P.S. Neko spomenu kladionicu... U ovim slučajevima se igra prolaz na GNK. Dobijaš kako god da završi. Win Win

Nakon Ludogoreca i Malmoa sad i ovo...
Šteta...
P.S. Neko spomenu kladionicu... U ovim slučajevima se igra prolaz na GNK. Dobijaš kako god da završi. Win Win

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.