Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Zasto Pjanic ne izvodi slobodnjake? Nijedan danas nije izveo! Niti je korner izveo! Doduse, Totti je bio na terenu, sto je i razumljivo nekako. Ali kada je izasao, sve je u svoje ruke uzeo Strootman. Kada ti je kloc poput Ljajica uzme loptu, **** ga Miraleme... 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- invincible1921
- Kontakt:
soxx je napisao/la:Kako je krenulo, otici ce pjanic na ljeto al u losiji klub.
ja bgm napisa opkladu na koju mnogi pristadose

=\_1921_/=
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ne sjecam se zadnji put kada je izveo slobodnjak. Sta bi sa "novi Jouninho"?JackTheStripper je napisao/la:Zasto Pjanic ne izvodi slobodnjake?

Da Roma nije na drugom mjestu, pricalo bi se kako on ima vrlo losu sezonu.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Jeste vise dosadili. Stvarno 90% od vas sto pisete pojma nemate o fudbalu. Pjanic igra super sezonu. Jedan je od najzasluznijih za ovu nevjerovatnu sezonu Rom-e. Postao je jedan od najboljih veznjaka u Evropi i to sa 23 godine. Sama cinjenica da ga neutralni novinari stavljaju u glasanje sa jednog od najboljih veznjaka, celnici United-a i PSG-a govore da imaju ozbiljan interes za njega, i Roma na twitter-u objavljuje da nije na prodaju govori kakav je on igrac i opet nije dosta. Momak povrjedi koljeno i 2-3 utakmice neodigra po 90 minuta i odmah najvece gluposti izlaze poput bolji Raja, Garcia ga odpiso, ima losu sezonu, i svakakve gluposti. Stvarno da Bog sacuva kakve se sve gluposti ovdje pisu.
-
- Kontakt:
Potpis !!!DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Jeste vise dosadili. Stvarno 90% od vas sto pisete pojma nemate o fudbalu. Pjanic igra super sezonu. Jedan je od najzasluznijih za ovu nevjerovatnu sezonu Rom-e. Postao je jedan od najboljih veznjaka u Evropi i to sa 23 godine. Sama cinjenica da ga neutralni novinari stavljaju u glasanje sa jednog od najboljih veznjaka, celnici United-a i PSG-a govore da imaju ozbiljan interes za njega, i Roma na twitter-u objavljuje da nije na prodaju govori kakav je on igrac i opet nije dosta. Momak povrjedi koljeno i 2-3 utakmice neodigra po 90 minuta i odmah najvece gluposti izlaze poput bolji Raja, Garcia ga odpiso, ima losu sezonu, i svakakve gluposti. Stvarno da Bog sacuva kakve se sve gluposti ovdje pisu.
Ma pusti ih Boga tiDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Jeste vise dosadili. Stvarno 90% od vas sto pisete pojma nemate o fudbalu. Pjanic igra super sezonu. Jedan je od najzasluznijih za ovu nevjerovatnu sezonu Rom-e. Postao je jedan od najboljih veznjaka u Evropi i to sa 23 godine. Sama cinjenica da ga neutralni novinari stavljaju u glasanje sa jednog od najboljih veznjaka, celnici United-a i PSG-a govore da imaju ozbiljan interes za njega, i Roma na twitter-u objavljuje da nije na prodaju govori kakav je on igrac i opet nije dosta. Momak povrjedi koljeno i 2-3 utakmice neodigra po 90 minuta i odmah najvece gluposti izlaze poput bolji Raja, Garcia ga odpiso, ima losu sezonu, i svakakve gluposti. Stvarno da Bog sacuva kakve se sve gluposti ovdje pisu.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa naravno da igra dobru sezonu, ali je jučer bio jedan od najslabijih (uz Torosidisa) na terenu. Mlak, nikakav. Da Grk nije uvaljivao svoje saigrače u smrtne situacije, pričali bismo o Pjaniću kao o najslabijem akteru jučerašnjeg derbija (govorim o igračima Rome).
Može se preći preko ovih sitnih povreda koje ga udalje sa terena na sedmicu-dvije, ali on mora dići glas, postaviti se kao pravi vođa i kao treći (recimo) igrač ove ekipe. Ne smije dozvoliti da Ljajić, Bastos ili neko treći uzima prekide, ako sam Totti odlazi od lopte. Samo malo više pozitivne drskosti i to je to. Talenta ima napretek, samo još treba da bude pravi Balkanac i da postane bezobrazan. Nadam se da će ga Spaha naučiti tome.

Može se preći preko ovih sitnih povreda koje ga udalje sa terena na sedmicu-dvije, ali on mora dići glas, postaviti se kao pravi vođa i kao treći (recimo) igrač ove ekipe. Ne smije dozvoliti da Ljajić, Bastos ili neko treći uzima prekide, ako sam Totti odlazi od lopte. Samo malo više pozitivne drskosti i to je to. Talenta ima napretek, samo još treba da bude pravi Balkanac i da postane bezobrazan. Nadam se da će ga Spaha naučiti tome.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pravo mi je žao bilo kad ga je Garcia izveo, a on se pripremao da izvede korner.
Šteta zbog one kolosalne prilike, kada je primio loptu umjesto da je opalio iz prve.
Ako bude igrao u grču zbog straha od povreda, završit će kao Pato. Isto tako se ne smije bojati od gubljenja lopti, jer je to normalno i niko ne očekuje od njega da uvijek bude 100%, kao što ne očekuje da odmah doda najbližem saigraču. Mora se pod hitno osloboditi svega toga i hrabrije ulaziti u duele, driblati protivničke igrače, ići naprijed bez previše razmišljanja, ili ukratko - pokazati šta zna.
Jučer sam napisao da mora postaviti stvari na svoje mjesto i zauzeti poziciju koja mu pripada u ekipi. Izvodi dalekometne slobodnjake najbolje u ekipi (ma općenito slobodne udarce), bolje i od Totija (ne očekujem da bude u prednosti u odnosu na njega, jer ipak postoji neka hijerarhija u ekipi), tako da mora iskoristiti svoje najjače oružje. Ako se bude povlačio i izbjegavao konflikte, od njega nema ništa.
Hoćemo ovakvog Miralema!

Ako bude igrao u grču zbog straha od povreda, završit će kao Pato. Isto tako se ne smije bojati od gubljenja lopti, jer je to normalno i niko ne očekuje od njega da uvijek bude 100%, kao što ne očekuje da odmah doda najbližem saigraču. Mora se pod hitno osloboditi svega toga i hrabrije ulaziti u duele, driblati protivničke igrače, ići naprijed bez previše razmišljanja, ili ukratko - pokazati šta zna.
Jučer sam napisao da mora postaviti stvari na svoje mjesto i zauzeti poziciju koja mu pripada u ekipi. Izvodi dalekometne slobodnjake najbolje u ekipi (ma općenito slobodne udarce), bolje i od Totija (ne očekujem da bude u prednosti u odnosu na njega, jer ipak postoji neka hijerarhija u ekipi), tako da mora iskoristiti svoje najjače oružje. Ako se bude povlačio i izbjegavao konflikte, od njega nema ništa.
Hoćemo ovakvog Miralema!
Mene ove reakcije nisu nikako iznenadile od nas Bosancerosa.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Jeste vise dosadili. Stvarno 90% od vas sto pisete pojma nemate o fudbalu. Pjanic igra super sezonu. Jedan je od najzasluznijih za ovu nevjerovatnu sezonu Rom-e. Postao je jedan od najboljih veznjaka u Evropi i to sa 23 godine. Sama cinjenica da ga neutralni novinari stavljaju u glasanje sa jednog od najboljih veznjaka, celnici United-a i PSG-a govore da imaju ozbiljan interes za njega, i Roma na twitter-u objavljuje da nije na prodaju govori kakav je on igrac i opet nije dosta. Momak povrjedi koljeno i 2-3 utakmice neodigra po 90 minuta i odmah najvece gluposti izlaze poput bolji Raja, Garcia ga odpiso, ima losu sezonu, i svakakve gluposti. Stvarno da Bog sacuva kakve se sve gluposti ovdje pisu.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Nazalost vjeciti talent.I nemojte njega sa Modricem u isti kos jer ovaj nas se boji i nece nikad dostic klasu Modrica.Realnost je vrlina uspjesnih.
Alipasino je napisao/la:Nazalost vjeciti talent.I nemojte njega sa Modricem u isti kos jer ovaj nas se boji i nece nikad dostic klasu Modrica.Realnost je vrlina uspjesnih.

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
pricajte sta hocete, ali više od 2 mjeseca nije odigrao dobru utakmicu. ne znam kako vam ne dosadi neprestano traziti izgovore. igrac koji bjezi od odgovornosti osim ako se ne radi o ekipama koje se bore za opstanak. od kada je dosao u romu, jedinu pravu utakmicu protiv velikih ekipa je odigrao protiv napolija. u nedelju se od njega ocekivalo da probije lacijev bunker dalekometnim pokusajem ili nekim zavrsnim pasom, a on totalno izgubljen na terenu.
kako onda ocekivati da nosi nasu igru na svjetskom? i veceras bi sigurno bio na klupi da radja nije suspendovan zbog kartona.
kako onda ocekivati da nosi nasu igru na svjetskom? i veceras bi sigurno bio na klupi da radja nije suspendovan zbog kartona.
-
fuck it, znam da se borim sa vjetrenjacama ali nema veze . . .
treba ipak imati i malo razumijevanja za pjanica jer momak zadnjih par sedmica vuce povredu koljena sto jos dodatno utice na to da se cuva duela i 'krije' u igri. inace, evidentno je da kada igra sa jos jednim playmakerom (miske - totti) apsolutno svu odgovornost prepusta njima i uziva radeci neke sitnice koje ne uticu toliko na igru jer imam osjecaj da se pomalo plasi odgovornosti tj plasi se gresaka, a za to smo krivi upravo mi fanovi kako reprezentacije tako i rome. mislim, nije mala stvar kada sa svojih 20ak godina po domacim portalima i forumima citas kako te smatraju za pickastog igraca za male utakmice. ili recimo kada se gnjev zuto-crvenog dijela rima obrusi na tebe zbog neke izmisljene izjave. sve su to stvari koje uticu na njegovo samopouzdanje te shodno tome i na njegovu igru. momku jednostavno treba vjere, treba mu podrska i treba mu vremena da povrati izgubljeno samopouzdanje. pokazao je to sto protiv napolija (ne samo zbog golova nego zbog drzanja sredine zajedno sa strootmanom i DDR-om) sto u onom periodu kada je totti bio povrijedjen gdje je kreirao mali milion prilika koje su propustene zbog ademove nonsalantnosti i nesposobnosti ostatka rominih napadaca. podsjecam vas, onih par kikseva nisu bili plod nemogucnosti kreiranja prilika nego neskoristene kreirane prilike.
sto se tice ove zadnje utakmice protiv nazia bio je los, vjerovatno najgori uz torosidisa ali svako ima pravo na losu utakmicu jer savrsen igrac ne postoji. ovaj gore iznad pise da 2 mjeseca nije odigrao dobru utakmicu!? bas me zanima sta to pjanic treba da uradi da bi se smatralo dobrom igrom? covjek je centralni vezni igrac sa zadacima i u odbrani i u napadu. njegovo je da uzme loptu, nadje saigraca u najboljoj mogucoj poziciji i uputi pas. uspjesnost njegove igre se mjeri tacnim dodavanjima i broju kreiranih prilika, ne golovima i sutevima. ove rubrike njegove statistike su u samom vrhu evropskog fudbala i jedina losa igra koja mi pada na pamet jeste ova zadnja u derbiju, dok ostatak utakmica nije bio nista losiji od ostalih tj igrao je kako je igrala ekipa. ali eto, valjda sto je nas red je da ga se popljuje.
veceras je ponovo u prvoj postavi (iz tog razloga nije zavrsio derbi). destro je vjerovatno u vrhu napada jer roma bi trebala igrati bez tottija i igrace na kontre tako da ce pjanic imati priliku dijeliti pasove iza i kroz odbranu.
treba ipak imati i malo razumijevanja za pjanica jer momak zadnjih par sedmica vuce povredu koljena sto jos dodatno utice na to da se cuva duela i 'krije' u igri. inace, evidentno je da kada igra sa jos jednim playmakerom (miske - totti) apsolutno svu odgovornost prepusta njima i uziva radeci neke sitnice koje ne uticu toliko na igru jer imam osjecaj da se pomalo plasi odgovornosti tj plasi se gresaka, a za to smo krivi upravo mi fanovi kako reprezentacije tako i rome. mislim, nije mala stvar kada sa svojih 20ak godina po domacim portalima i forumima citas kako te smatraju za pickastog igraca za male utakmice. ili recimo kada se gnjev zuto-crvenog dijela rima obrusi na tebe zbog neke izmisljene izjave. sve su to stvari koje uticu na njegovo samopouzdanje te shodno tome i na njegovu igru. momku jednostavno treba vjere, treba mu podrska i treba mu vremena da povrati izgubljeno samopouzdanje. pokazao je to sto protiv napolija (ne samo zbog golova nego zbog drzanja sredine zajedno sa strootmanom i DDR-om) sto u onom periodu kada je totti bio povrijedjen gdje je kreirao mali milion prilika koje su propustene zbog ademove nonsalantnosti i nesposobnosti ostatka rominih napadaca. podsjecam vas, onih par kikseva nisu bili plod nemogucnosti kreiranja prilika nego neskoristene kreirane prilike.
sto se tice ove zadnje utakmice protiv nazia bio je los, vjerovatno najgori uz torosidisa ali svako ima pravo na losu utakmicu jer savrsen igrac ne postoji. ovaj gore iznad pise da 2 mjeseca nije odigrao dobru utakmicu!? bas me zanima sta to pjanic treba da uradi da bi se smatralo dobrom igrom? covjek je centralni vezni igrac sa zadacima i u odbrani i u napadu. njegovo je da uzme loptu, nadje saigraca u najboljoj mogucoj poziciji i uputi pas. uspjesnost njegove igre se mjeri tacnim dodavanjima i broju kreiranih prilika, ne golovima i sutevima. ove rubrike njegove statistike su u samom vrhu evropskog fudbala i jedina losa igra koja mi pada na pamet jeste ova zadnja u derbiju, dok ostatak utakmica nije bio nista losiji od ostalih tj igrao je kako je igrala ekipa. ali eto, valjda sto je nas red je da ga se popljuje.
veceras je ponovo u prvoj postavi (iz tog razloga nije zavrsio derbi). destro je vjerovatno u vrhu napada jer roma bi trebala igrati bez tottija i igrace na kontre tako da ce pjanic imati priliku dijeliti pasove iza i kroz odbranu.
- Goalgetter
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Lose je to..trebao je sa jos vece daljine pokusati, ovo se ne ubraja u gol..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
kako ce se pojavljivati novi nikovi za jedno 5 mjeseci uhh
Igra li Pjanic
- Goalgetter
- Kontakt:
AS Roma
De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Bastos; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho
#NapoliRoma
De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Bastos; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho
#NapoliRoma
Dobro je, ima se sta gledati...vidim tamo otkazana utakmica...i kontam jos pjanic nek ne bude u prvih 11...i to i bi...
Hajmo Mire, meljaj tu loptu k'o silva
Hajmo Mire, meljaj tu loptu k'o silva

Hvala ti Bože. Ovu utamicu mora odigrati kako zna - maestralno.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.