Nego kakvi smo bili danas?Je li i danas postojala opasnost da nam se protivnik vrati u utakmicu?
Next
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
jest,prvi pravi sut u 90-toj minutiensadek je napisao/la:Nisam gledao utakmicu,ali vidim da je babo opet dominirao![]()
Nego kakvi smo bili danas?Je li i danas postojala opasnost da nam se protivnik vrati u utakmicu?
Next
Vala i ja od CC muha jos kad navale k'o budala na telefon u tudju mahalu.Neka njih u stali.Virtu4l je napisao/la:Od nepismenosti dobijem osip.
Ja im nikad necu priznat da su bolji,dok ne pokazu to u 180 minuta,ako nas nadigraju,cestitam,jer su bolji,a ako mi njih,ocekujem isto.A da igra Almunia,4 Squillaci-a,4 Denilson-a i 2 Chamack-a,ja cu,opet,reci ,da imamo 50% sansi.ensadek je napisao/la:Znate u cemu je razlika u odnosu na utakmicu protiv barsalone od prošle godine?
Ove godine cemo imati babu na raspolaganju,zato sam malo veci optimista pred barsalonu,nego što sam to bio prošle godine.
Ma jok, gramatikom se bavim usput. Prognozirao sam pobjedu Arsenala, ali sam se malo zeznuo u računici, jer sam isto tako prognozirao pobjedu Liverpoola. Desilo se šta se desilo, a ja opet sretan, šta je 200,00 KM u odnosu na tugu i jad crvenih-Paja je napisao/la:Najjaci su mi ovi sto u nedostatku argumenata se pozivaju na gramaticke greske i to iste traze na mjestu gdje se slova kucaju na tastaturi, kad vidis da ti neko trazi gramaticku gresku odma znas da doticni vise nema sta da kaze. Steta samo sto je Chelsea proslo kolo izgubio a Arsenal danas dobio jer bi inace ovako Virtualov post izgledao "Ne volim sam sebe da citiram ali moram sada i onda ce citirati neki svoj post gdje nakon remija sa Newcastlom prognozira kiks, poraz ili nesto slicno"
Ma ja sam cuo wengera juce rekao...nasri ce biti spreman da igra za 7 dana...jer je vec poceo da trenira..mislim da nije rizik pola sata da odigra-Paja je napisao/la:Ima sanse ali vjeruj najpametnije je da propusti, glupo bi bilo da forsiramo i riskiramo ozlijedu koja nam moze zakomplicirati nastavak sezone, sto se mene tice navijam da propusti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.