FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

farinelli123
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la farinelli123 » 13 sep 2022, 11:54

harden je napisao/la:
13 sep 2022, 00:28
Gorecka se zbog turnira u Lisabonu umislio da je mix Gattusa i Pirla
Balon je napisao/la:
13 sep 2022, 00:28
Goretzku izgleda treba dobro ohladiti. Ionako ne znam sta taj lik glumi, nikad nije bio svijetska klasa niti ce biti a jos i stalno povrijedjen.

Sabitzer starta protiv Barce :salut:
Leon je kao bogataski sin koji nema veze sa fudbalom ali ga ostala bogataska deca bezrezervno zovu da igra s njima jer se njihovi roditelji privatno druze pa se oni znaju preko roditelja.

Kolega @efe jos uvek ide blago na Leona, pa kaze kako Nagelsman ne zna da ga koristi. Moze biti, ali i ne mora :)
Jednostavno, Leon i Kimmich mogu da budu pajtaši koliko hoće, na terenu zajedno retko kad izgledaju kao welt klasse. Možda Leon proigra kad Muller ode u mirovinu sa 43 godine. Do tad slaba vajda.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 13 sep 2022, 11:58

Pitanje za farinellija: da li bi Bayern osvoji Ligu Prvaka 2020. godine da se Pavard nije povrijedio i da Kimmich nije vraćen na desnog beka?

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 13 sep 2022, 12:04

harden je napisao/la:
13 sep 2022, 00:58
Cipiripiblicblic je napisao/la:
13 sep 2022, 00:39
harden je napisao/la:
12 sep 2022, 21:36

Pa ako se to ne desi onda smo zvanicno u krizi i ne sluti na dobro, ja se nadam da su ovi kiksevi do kurcobolj.e
Vidim da se na obje teme podcjenjuje protivnik...
Igras LP kuci, sta trebam ocekivati nego pobjedu… To je prvi jaci test ove sezone i da se vidi na cemu smo i mi i oni, ne ocekujem da ih razvalimo ko zadnjih x meceva al dobiti se mora.
Mislio sam na ovih 3 razlike :mrgreen:

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 13 sep 2022, 12:13

coelho41 je napisao/la:
13 sep 2022, 11:58
Pitanje za farinellija: da li bi Bayern osvoji Ligu Prvaka 2020. godine da se Pavard nije povrijedio i da Kimmich nije vraćen na desnog beka?
To je kao pitanje da li bismo razbucali Barsu 2013. da se "spori" Kroos (tad mozda u najboljoj formi) nije povredio i uleteo Muller na CAM poziciju i napravo dar mar (kako individualno, tako i timski).

Znajuci Flika, on sigurno ne bi izbacio Tijaga protiv PSG-a, jer Flik duboko zna da je Tijago bio glavni majstor te igre u nas. Da nije bilo Tijaga, mi ne bi prosli ni Celsi te godine. Tijago je odigrao pass kroz par igraca iskosa koji je oslobodio prostor desno za Kimihov centarsut u finalu. Tako da ne znam koliko ima smisla odgovarati na ovo, u fazonu da Kimmich nije centrirao nego Pavard bio bi losiji centarsut i ne bismo dali gol :)

Kao sto Mulleru treba neki tehnicki nadaren igrac koji ce moci da anticipira njegove lude kretnje i distribuira lopte da bi sve to imalo smisla, tako i Goretzki treba neki vrhunski znalac koji ce da drzi loptu a on da trckara ono njegovo, a Kimmich i on nisu komplementarni samostalno. Kao donatori jesu, ali ovako slabo. Dobicu otkaz, moram da prestanem da kucam.

Tuzno je sto neki igraci zloupotrebljavaju to pa sazivaju neke skupstine i tu s trenerom polemisu kako treba da se igra i ko igra. Trener je autoritet i kraj. Cim je postavljen na to mesto. Da sam trener prvo bih pozvao privatnika Kimiha i rekao mu da to vise ne vazi. Nema skupstine. Ja odlucujem o svemu jer sam postavljen na to mesto.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 13 sep 2022, 14:23

Trener da je glavni prvo bi rekao Kimmichu da više ne izvodi kornere (muka je gledati koliko vremena gube dok se on dovuče do kornera a tek koliko bezveznih ubacivanja odradi,) a upitno je da li bi nastavio izvoditi i prekide općenito, drugo prvog koji cijukne o minutaži, poziciji, taktici ili mu se lopta odbije od njega kao od balvana bi cementirao do daljnjeg na klupu pa bi atmosfera bila kao na sprovodima, mirna i dostojanstvena.

Klare

Post Postao/la Klare » 13 sep 2022, 16:31

Večeras je 10. utakmica u sezoni, još nismo poraženi, a ukoliko se desi poraz alarmi će definitivno biti upaljeni. Nagelsman nije najidealniji tip trenera, nešto mi govori da nije neki čovjek, bespotrebne pridike sa klupe su još jedan elemenat u prilog tome, a u Bayernu se zna ne bude li bilo igre i rezultata Braco se neće libiti trena, biće na obaraču vrlo brz ki Istvud Klint.

Zato bih zamolio dežurne pesimiste na temi da ne pišu ki pokvarena ploča ili nešto slično tome, nego da više uživaju i da znaju da ne moraju navijati kontra trenera, imamo mi našeg Bracu, on je odgovoran u poslu, kada imaš takovg nema brige.

U subotu na utakmici sa Stuttgartom dvije zanimljive scene kod golova. Pri golu Tela Haso je skočio, a Kahn miran ozbiljan, međutim kod gola Musiale nešto se desi Oliju, zaboravio da je direktor pa zavriska kao nekad. :mrgreen:
Inače iz te fotelje gore, nešto je suzdržan u proslavi golova, neko bi rekao da se od fudbala ohladio. :?

Evo da vam bacim prognozu na jednu scenu večeras, na semaforu 3:0 Bavarci slave treći gol, a u krupnom kadru njuška Lewata. :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 sep 2022, 18:07

slika

:kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 13 sep 2022, 18:28

Saurman je napisao/la:
13 sep 2022, 18:07
slika

:kafa:
E ovo je genijalno, jos da ima zvuk Bayernovih navijaca kako pjevaju schalalalala Baaaaaayern München, schaaalalala baaaaaaaayeern München

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 13 sep 2022, 19:03

Ne smije se zaboraviti da je Brokecelona nasa kurava broj 1, mora ih JN pobjediti veceras ako zeli mir u kuci

Realno sve na nasoj strani, individualno smo jaci za klasu, igramo na AA, Barca nista posebno itd.

Realan rezultat bi bio nekih 3 ili 4:1 ali vidjet cemo

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 sep 2022, 19:31

farinelli123 je napisao/la:
13 sep 2022, 11:54

Kolega @efe jos uvek ide blago na Leona, pa kaze kako Nagelsman ne zna da ga koristi.
Koliko god da ga ne voliš, moraš priznati da Leon pod Flickom i sada pod Nagelsmanom je kao nebo i zemlja. Zapravo ogromna je razlika kako ga je jedan upotrebljavao, a kako drugi. Nagelsman skoro da ne zna šta će s Goretzkom. Ali dosta mi je više diskusije s tobom o Goretzki... :D Dobro ti to znaš.. :D

farinelli123 je napisao/la:
13 sep 2022, 12:13

Tuzno je sto neki igraci zloupotrebljavaju to pa sazivaju neke skupstine i tu s trenerom polemisu kako treba da se igra i ko igra. Trener je autoritet i kraj. Cim je postavljen na to mesto. Da sam trener prvo bih pozvao privatnika Kimiha i rekao mu da to vise ne vazi. Nema skupstine. Ja odlucujem o svemu jer sam postavljen na to mesto.
Samo nije baš Kimmich taj koji diže bune protiv trenera. On npr nije digao bunu ni protiv Kovača. To su drugi radili, zna se i koji...A Kimmich jedino nije bio dobar s Ancelottijem, to je znao u intervjuima spomenuti. Problem je kod Kimmicha više što ga iscrpismo već na startu sezone, u stvari naš trener. A nekako mu on često i mora igrati. Eh da je došao De Jong možda bi to drugačije bilo... :)

A večeras očekujem dobru utakmicu i pobjedu naravno. Bit će zanimljivo i onako napaljena atmosfera svakako...Fizikom ih možemo slomiti, jest da taj segment nekako nekad kod Juliana bude umrtvljen ako to poredimo na ono kao kod Flicka, pa i Juppa. Iako nisam nešto do sad puno kritikovao našeg trenera, bilo je tu dobrih utakmica i suvereno je to bilo i protiv Intera. Neka bude tako i večeras. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 sep 2022, 19:40

Bayern XI against Barcelona:

Neuer © -
Pavard, Upamecano, Hernández, Davies -
Kimmich, Sabitzer -
Musiala, Müller, Sané -
Mané
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 sep 2022, 19:59

Zaboravio sam skroz na podatak da 29 utakmica nismo izgubili u grupi odnosno od 2017-e godime. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 13 sep 2022, 20:08

Očekivan sastav. Barca je Mullerova vječita žrtva, on ih i večeras načima, prognoza optimističnih 4:2.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 sep 2022, 20:19

Klare je napisao/la:
13 sep 2022, 16:31

U subotu na utakmici sa Stuttgartom dvije zanimljive scene kod golova. Pri golu Tela Haso je skočio, a Kahn miran ozbiljan, međutim kod gola Musiale nešto se desi Oliju, zaboravio da je direktor pa zavriska kao nekad. :mrgreen:
Inače iz te fotelje gore, nešto je suzdržan u proslavi golova, neko bi rekao da se od fudbala ohladio. :?
Primjećeno :thumbup:
Opravdano, Braco je bio ushićen jer su to njegovi puleni a on i ne zna sakriti emocije. S druge strane Oli nije onaj tip kao sa terena da li sa fotelje ili prije kao Co komentator.
Goretzka je balo u duši i nije neki bitni kotač, farineli ga ne hejtuje bez razloga. Nastavi li ovako biće sljedeći na listi za odstrijel.
Vom Jäger zum Gejagten

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 sep 2022, 20:32

Tek sad vidim da Upamecano starta nakon dobrih partija De Ligta, cemu to ..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 13 sep 2022, 20:36

Nagelsmann stvarno ne zna rotirati..po mom nekom misljenju, lik ubija igrace u pojam..taman kad neko uhvati ritam, on ga klupira..nista protiv Mullera, ali lik svaku igra (iako ce veceras zabiti) kao da je vlasnik Bayerna..a posljednjih nekoliko tekmi frajer nevidljiv, nikakvog uticaja na igru..a realno ni Kimmich nije nesto u nekoj formi ali naravno on je postedjen..

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 13 sep 2022, 20:45

Zubalo stavlja svog Sabitzera u ovakvoj utakmici :hmmmmm:
Bojim se da Upamecano ne moze cuvati Lewata.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 13 sep 2022, 20:50

Najgori svjetski sudija sudi ovaj derbi: Danny Makkelie..tako da se moze ocekivati svasta

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 13 sep 2022, 20:52

Koja arena braco

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 13 sep 2022, 21:00

deci dajte neki link pleaseeeeeeeee
Pravda za Tyson Furya

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.