Jesu, ali svejedno to na kraju ne bi napravilo nikakvu razliku, sa obzirom da je bilo 10 sc-ova u međuvremenuBijelaCokolada je napisao/la: Jedino su jos trebali kazniti bottasa,mislim da za njega nema opravdanja.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Jesu, ali svejedno to na kraju ne bi napravilo nikakvu razliku, sa obzirom da je bilo 10 sc-ova u međuvremenuBijelaCokolada je napisao/la: Jedino su jos trebali kazniti bottasa,mislim da za njega nema opravdanja.
jesil ti normalan briši ovomiki_92 je napisao/la:
Autosport @autosport
The Force India #F1 team takes first steps towards a change of name as 'Force One' companies are registered
To je lažna vijest, još se vijećaHarika je napisao/la:Vettelu oduzeti bodovi iz Azerbedana. Jadno
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Reverse racism.Donnie Darko je napisao/la:Kako je zadovoljena, Hamilton nije kažnjen.
Kako moze? Nista 10s stop and go i cinjenica da su ga natjerali da je odmah odradi.KingJamesMVP je napisao/la:FIA je ovime poručila da se može sa strane udarati drugi bolid
Pa šta su trebali..diskvalificarti ga i odlučiti prvenstvo.Zatim dobio je odmah kaznu 10.sec.Dalje-javno izvinjenje i priznanje što je njima ravno porazu,svi su oni puni sujete i to im teže pada od bilo kakve kazne na stazi. Osnovno--novac,FIA to u normalnim granicama i podržava ,to vraća gledaoce,budi interes i tu su milijarde.Tačno sam znao da će tako biti,napucaj po medijima a FIA trlja ruke,,i ne reci da se još nešto neće izdešavati..KingJamesMVP je napisao/la:FIA je ovime poručila da se može sa strane udarati drugi bolid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.