PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Koliko uzima vodja ?TMDbr je napisao/la:Nema platu nego procenat, to nesto sto se kao nije znali? Treba se kriti to?Laznjak je napisao/la:Ako mi kaze koliku zula ima platu u zeljim vjerovat cu ti da si mu drug

Koliko uzimas ti joge?

Nisi ti bezveze preso za zelju navijati

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Pantelija je napisao/la:Hjojjj grbaviceeeee rano.ljuta.
Pritiska me teška tugaaaaaa
Moji sa brda a ja nisam s njima
Tetovaza me.otkriva....
E jes vala, ima pravi DNK vas

Al' kad potegne onu "Zauvijeeeeek tvoooooooj", halalim mu taman da je još dvije glave orlu nacrt'o. 
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sandokan87
- Kontakt:
Jesu li izjednacili? Ne znate nista? Pa sta je rec sto ne gase semafor ahahahahahhahaahahhahhahahaha
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
To je onaj albanski orao, podrzava covjek nezavisnost Kosova 

Kontaju papci na daljinski da se gasi.Sandokan87 je napisao/la: Pa sta je rec sto ne gase semafor ahahahahahhahaahahhahhahahaha
aaaahahahahahahahhahhahahahahahah

Poslali ugašene da obiju Mars, da nađu odgovarajući daljinski za semafor.
aaaaaaaaaahahahahhahhahahahahaha
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 28 nov 2017, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kad kaže Krste da se ugase onda ce se i ugasiti ha yaSandokan87 je napisao/la:Jesu li izjednacili? Ne znate nista? Pa sta je rec sto ne gase semafor ahahahahahhahaahahhahhahahaha
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Moze on tetovirati do sutra, samo treba mu naruciti "ponesi zastavu pobjedu slavicu, ponesi zastavu Dragane Vikicu"

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
Vulpem pilum mutare, non mores.MocMahale444 je napisao/la:
Moze on tetovirati do sutra, samo treba mu naruciti "ponesi zastavu pobjedu slavicu, ponesi zastavu Dragane Vikicu"

Dvica je legla, a vi nastavite šupljirati sa Tifom

- MocMahale444
Vucevich je napisao/la:Vulpem pilum mutare, non mores.
Şakaya bir eroin çarptı
- TobeYarabi
- Kontakt:
morel ponesi lopatu?Vucevich je napisao/la:Vulpem pilum mutare, non mores.MocMahale444 je napisao/la:

- MocMahale444
let3 je napisao/la:
Dvica je legla, a vi nastavite šupljirati sa Tifom

Ako mi ostavis ime i prezime, mozda i vidimo hocel i koga ce **** amidja. To sto vas maltretira na svakom koraku, ne smijete nista osim skidati po tramvajima djecu id 16 godina, dok Popari skacemo po autu pred vama je druga prica. Klocu, manijaci nisu Zeljo, Mi smo Zeljo i Manijaci i Misimovic i Siljak, kad budemo htjeli sve cemo poskidati u zelji, kao sto smo i Delalica. Ne mjesaj se gdje ti nije mjesto. Da nije nas bilo, ove balerine nebi ni pobijedile vas uhljupe. Mi kad dodjemo rijesimo motivaciju i bez para. Haj zdravo.[/quote]TMDbr je napisao/la:Jel te je*e Zulic... Ne izlazis mu iz guzova... To sa sabanima u BG pa prosipaj papcicu ako smijes naravno.. Bogati jel se to furate na Pinkija i Svabu ?simidobar je napisao/la:Ma sta saban zna, imali jesmo, ne svi. Vadio niko nije!TMDbr je napisao/la:
e cuj mitomana hahahaha , uletili sa puskama , cudi me da niste zvali muriju , sto vam je u zadnje vrijeme obicajsmekeri
Amidja je to ponio samo za svaki slucaj, ali ga niko nije vadio. Jedan jedini Amar Zulic!
Cudni navijaci sa oruzjem, jedinstveni u svijetu... Dok se po Evropi skupi po 20 najjacih da se posaketaju i fino razidju ti se debilu kurcis sa tim sto maltretirate djecu sa vatrenim oruzjem... Ko naki heroji...
Dok je Ismet B. bio oko hordi I furao kocije na Kosevu nasi su ga navijaci gadjali sa tribina a valjda znas ko je covjek bio, mangupcina i lafcina... Toliki mangup da pocasti komplet objekat sa navijacima i jednog i drugog tima... Takav je i rahmetli Djilda bio, znaci mangup, covjek, drug, spreman da pomogne u svako doba ali i da se posaketa... Mojne dizat klosara na njihov nivo ociju ti.. To cim se ti hvalis je jadno i zalosno, niste mafija al se furate da jeste, kao opasni ste al napadate navijace, ne opasne momke, da su njih dvojica zivi vi bi realno bili misevi, sreca vasa pa zivimo u nerealnom vremenu pa imate prostora za glumu...
HAHAHAHAH uredu je, nisam te prepozno odmah, ja se izvinjavam...
Jaci si, bolji si, brzi si, naoruzan si.. mene malo dijete moze prebit bez problema..
Al ako mi nekad djetetu bude zafalila dlaka sa glave poginucu i ja i komplet vase familije.. Uopste me ne interesuje ni lopta ni Sprejo ni Sarajevo...
Te reklame po forumu su bas kul, ne bih da ti govorim kako zavaljujes druga ti si namazaniji... Imenom i prezimenom... Alal vera majstore..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Nas **** samo vi, a vas svi mi.
Zbog ovih nedavnih događaja.

Udrite koliko mozete, nista mi ne moze pokvarit raspolozenje nakon jucerasnje pobjedeBelminM23 je napisao/la:Nas **** samo vi, a vas svi mi.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.