FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
In Husref we trust 

igramo na bajram na palestinskoj zemlji, pobjeda aBd
to je boziji znak, if ever there was one :kafa:

to je boziji znak, if ever there was one :kafa:

Molim onoga koji bude znao link od streama da mi posalje na pp. Hvala.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Bio sam na bilinom na tekmi,sve vidio,čitam vaße postove,ali opet mislim da možemo(možete)proči dalje i ne nadam se nekom rezultatu možda 0-1;1-1
Sretno im sutra i ko nađe sutra stream nek šalje link..
Sretno im sutra i ko nađe sutra stream nek šalje link..
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Danas u Palestini, asistencija Mahira Karica !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
bile su i dvije duge iznad Tušnja znak za duplu krunu, pa smo sve vidjeliChinaglia je napisao/la:igramo na bajram na palestinskoj zemlji, pobjeda aBd
to je boziji znak, if ever there was one

Moramo biti hrabri. Naši igrači su sigurno pratili EURO i vidjeli su kako se borbom i zalaganjem prave iznenađenja.
Neka im primjer budu Mađari, Islanđani i Velšani. Iako fali individualne kvalitete, to se da nadomjestiti timskom igrom i borbenošću.
Sastav i najavu sastava od strane Husrefa ne bih komentarisao, valjda on zna zbog čega želi istu ekipu i postavu izvoditi, a možda je to i taktička varka, da bi trener domaćih na osnovu toga kreirao svoju taktiku.
Slažem se sa forumašima koji su komentarisali u smislu da je bolje Kostića vratiti na beka, a Merzića gurnuti uz Stjepana, kao i protiv jačih ekipa u prvenstvu što smo igrali i redovno ih gazili, s tim da na beka ide ilo ko ko ima brzinu (Mehidić ili Veseli ili Miljan). No bilo kako bilo, Šef zna najbolje i on neka razmišlja o tome, naše je da ih podržimo i da navijamo za NAŠE

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo da ne primimo tricu ili cetiri. Vjerujem u njih, nadam se da nece biti pogubljeni i da ce odigrati jednu tvrdu utakmicu..
Kako se onaj koreanac pokazao?
Vazno je da odigraju cvrstu utakmicu i da se bore, kako god se rezultat kretao, ne smiju pasti.
Oni jesu kvalitetniji ali ne drasticno, fizicki nisu nista bolji od nasih igraca, e jedina njihova znacajna prednost je vlaga, ko je dozivio blisko-istocnu klimu zna kakva prepreka moze biti za nas time. Ako organizam nije navikao na takvu klimu, direktna posljedica je manjak energije sto je prednost nasim protivnicima. Ja se nadam da veceras vlaga nece biti izrazena, a ako je vjerovati ovim weather aplikacijama temperatura ce biti oko 20-24 sto je ugodno ali vlaga 59%
Sretno Slobodi i samo se borite, opravdaj te petokraku na vasim srcima. ...i da ako citaju ovaj forum hvala im svima za dane srece koje su nam priredili i koje ce nam prirediti.
Oni jesu kvalitetniji ali ne drasticno, fizicki nisu nista bolji od nasih igraca, e jedina njihova znacajna prednost je vlaga, ko je dozivio blisko-istocnu klimu zna kakva prepreka moze biti za nas time. Ako organizam nije navikao na takvu klimu, direktna posljedica je manjak energije sto je prednost nasim protivnicima. Ja se nadam da veceras vlaga nece biti izrazena, a ako je vjerovati ovim weather aplikacijama temperatura ce biti oko 20-24 sto je ugodno ali vlaga 59%

Sretno Slobodi i samo se borite, opravdaj te petokraku na vasim srcima. ...i da ako citaju ovaj forum hvala im svima za dane srece koje su nam priredili i koje ce nam prirediti.
-
- Kontakt:
http://livestreamnogomet.****.ba/
Ovdje pise da ce bit prenos.
I ja msm da danas Mehidic pocinje iz prostog razloga sto jedini u ekipi moze i hoce pokusat van 16 metara, svi ostali glume Barsu hoce unijet loptu u go.
Ovdje pise da ce bit prenos.
I ja msm da danas Mehidic pocinje iz prostog razloga sto jedini u ekipi moze i hoce pokusat van 16 metara, svi ostali glume Barsu hoce unijet loptu u go.
Odigrati muski pa sta bude,najbitnije je da nas ljudi ne pregaze..
Sretno momci i abd da se u Tuzlu vrate neporazeni..

Sretno momci i abd da se u Tuzlu vrate neporazeni..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Samo jako, u kost. Odbiti pocetni pritisak, sacuvati mrezu prvih 20 min i pola posla ce biti odradjeno.
Ne mariti za kartone, jer bez 5-6 zutih tesko cemo mi do prolaska.
I D E M O
Ne mariti za kartone, jer bez 5-6 zutih tesko cemo mi do prolaska.
I D E M O
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Hebo ga belaj, kad ce vise pocet
Zamolio bih nekoga od uvazenih kolega da sibnu stream, ja cu bit na poslu pa necu moc traziti tako lako ko ostali. Usput, da li ko zna da li ce biti kakav radijski prenos, tj. jesu li kameleon ili slon nesto radili povodom toga?
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Sretno Slobodi danas,idemo qurnut ove futeČi na njihovi+om stadionu na Palestinskoj zemlji
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretno danas našim momcima u dalekoj Palestini... Samo hrabro i bahato naravno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Prolazimo aBd.
Volim te Slobodo!!!
Volim te Slobodo!!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
DRUGOVI moji, sretno nam svima.
sta bude bice.
**** ga.
NIKO NIKO SAMO SLOBODA!
sta bude bice.
**** ga.
NIKO NIKO SAMO SLOBODA!
za streamove, vipleague.me najavio slobodu beitar.
vidcemo kako ce fercerat.ako neko zna nesto bolje nek napise!
samo bahato
vidcemo kako ce fercerat.ako neko zna nesto bolje nek napise!

samo bahato

Sretno nasim u Izraelu makar 1:2
Samo ne stavljaj Mehidica u pocetni sastav

Samo ne stavljaj Mehidica u pocetni sastav

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.