FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bit ce gutavo sutra, ali treba stisnut m.uda i pokusat nesto 

Jel makar Mamela otisao da nam prenese dio atmosfere iz Izraela. Zna li neko hocel biti kakav prenos preko neta da uganjamo neku njihovu TV stanicu ???
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Malo je zafrkano, Ordaga igrao citavo vrijeme krilo i onda ga stavi na veznog protiv jake ekipe iz Izraela u EL. Treba se privici kako god.Pity1900 je napisao/la:Što bi moglo značiti, Merzić uz Stjepanovića, a Ordaga na krilu. Možda ni to nije loše, ali draže bi mi bilo vidjeti Veseli Zec(Govedarica) na krilima.nusko je napisao/la:Veseli je na beku, bar je to uigravanohule_barca je napisao/la:Džaba vi stavljate te kombinacije, kad je šef rekao da ide isti sastav, jedina nepoznanica Mehidić/Veselinović. Vjerovatno Veseli ulazi prije Damira ovaj meč, mada nije nemoguće i da se ponovi sastav u potpunosti, a da kasnije ulete Zec i Veseli umjesto Damira i Miljana.
Btw, vidim u 075 caffe prenos ima, vjerovatno ce to negdje stream biti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 06 jul 2016, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Zec spreman za utakmicu.

ma bit' ce stream, nisu oni sabani kao mi da ne prenose tekmuSlobodas je napisao/la:Jel makar Mamela otisao da nam prenese dio atmosfere iz Izraela. Zna li neko hocel biti kakav prenos preko neta da uganjamo neku njihovu TV stanicu ???
Slazem se, druzeChinaglia je napisao/la:ma bit' ce stream, nisu oni sabani kao mi da ne prenose tekmuSlobodas je napisao/la:Jel makar Mamela otisao da nam prenese dio atmosfere iz Izraela. Zna li neko hocel biti kakav prenos preko neta da uganjamo neku njihovu TV stanicu ???

-
- Moderator
- Kontakt:
I ja isto tako mislim da nisu ništa spremniji od nas. Druga stvar je što su neki igrači bolji od naših, npr. onaj crnjo što je napadao po strani Efendića je mnogo brži od njega.Chinaglia je napisao/la:toliko su fizicki jaci da bukvalno nisu igrali posljednjih 20 minuta
da su fizicki jaci, zabili bi nam bar jedan gol na fizicku snagu, ako nista
oni nisu ni 1% spremniji od nase ekipe, bar se to jasno vidjelo
Pozitiva je napisao/la:zaboravite Lazevskogtreba trazit novog lijevog beka...
?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sa njima ako se upustimo u nadigravanje i napadnemo,donji smo.povuci se na svoju polovicu i cekati priliku za kontru.
Kako vrijeme odmice postajati ce nervozniji,skloniji greskama i najvaznije umorniji.
Ako se odma upustimo u trku sa njima drugo poluvrijeme nas nema nigdje kada se istrosimo.
Najvaznije je neprimiti gol u prvih 20-25 minuta izdrzati taj pocetni pritisak,akobogda da prodjemo i zacepimo usta pljuvacima i dusmanima.
Kako vrijeme odmice postajati ce nervozniji,skloniji greskama i najvaznije umorniji.
Ako se odma upustimo u trku sa njima drugo poluvrijeme nas nema nigdje kada se istrosimo.
Najvaznije je neprimiti gol u prvih 20-25 minuta izdrzati taj pocetni pritisak,akobogda da prodjemo i zacepimo usta pljuvacima i dusmanima.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kad se sjetim radio prenosa protiv Liersea u gostima, nas 20 oko jednog auta
13 godina poslije, valjda ćemo imati stream za utakmicu 
Samo se nadam da će Kostić preći na stopera, a lijevo bilo koga staviti, koga god stavimo bit će propuh a ovako smo makar beton na stoperskim pozicijama.

Samo se nadam da će Kostić preći na stopera, a lijevo bilo koga staviti, koga god stavimo bit će propuh a ovako smo makar beton na stoperskim pozicijama.
Nad tobom sunce najljepše sja
Institucijapinoglavi je napisao/la:Kad se sjetim radio prenosa protiv Liersea u gostima, nas 20 oko jednog auta13 godina poslije, valjda ćemo imati stream za utakmicu
-
- Kontakt:
Svi negdje rade oko svog kluba, uredjuju stadione, samo mi govorimo " nije to nas posao " 

Isto tako slusam danima kako se ganjaju penzionerski cekovi i RVI iskaznice,a sve djuturumi,mogu sebi zaraditNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Svi negdje rade oko svog kluba, uredjuju stadione, samo mi govorimo " nije to nas posao "

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Pa nije 1000 KM yebo ga jaemirzlaTu je napisao/la:Isto tako slusam danima kako se ganjaju penzionerski cekovi i RVI iskaznice,a sve djuturumi,mogu sebi zaraditNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Svi negdje rade oko svog kluba, uredjuju stadione, samo mi govorimo " nije to nas posao "

Husref neka pojaca vezni red i vjerujem u prolaz, ako budemo postavljeni kao u prvom mecu, cisto sumnjam
lako su dolazili u 3/4 terena gdje ordinira onaj zuco, njihov glavni igrac, koji je dobar igrac i on se mora udvajat', ne smije mu se dati prostora, iskljucivo iz tog razloga bih stavio tog extra veznjaka umjesto jednog krila, a Zebu bih ostavio gore isturenije neka igra sa Veselim i Karicem! samo hrabro, ako mislimo da ne mozemo, onda i necemo moci
lako su dolazili u 3/4 terena gdje ordinira onaj zuco, njihov glavni igrac, koji je dobar igrac i on se mora udvajat', ne smije mu se dati prostora, iskljucivo iz tog razloga bih stavio tog extra veznjaka umjesto jednog krila, a Zebu bih ostavio gore isturenije neka igra sa Veselim i Karicem! samo hrabro, ako mislimo da ne mozemo, onda i necemo moci
Bili smo bas u rasulu prvu utakmicu. Bolja postavka tima i bolji pristup utakmici je kljuc uspjeha sutraChinaglia je napisao/la:Husref neka pojaca vezni red i vjerujem u prolaz, ako budemo postavljeni kao u prvom mecu, cisto sumnjam
Nemojmo se mi igrati Husrefa
Ja sam licno uvjeren u sutrasnji prolaz sa 11 igraca koje trener izvede, koji god da budu, imaju kvalitet
Ja sam licno uvjeren u sutrasnji prolaz sa 11 igraca koje trener izvede, koji god da budu, imaju kvalitet

Poraz zaboli sreca utihne al' vjera u tebe nikad ne prestaje !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.