Slušo bi ja tebe, al ne govoriš ništauschtipak je napisao/la:Dex, budes li njega slus'o, donji si.![]()
ADHD aka UfuraTo malo stvorenje![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Slušo bi ja tebe, al ne govoriš ništauschtipak je napisao/la:Dex, budes li njega slus'o, donji si.![]()
I treba tako,sto je vise odbijas vise je tvoja.Tako i treba,vjeruj.Dex je napisao/la:
Ne dopuštam ni to, javila mi se da se pomirimo, ja iskuliro na krajuBjež' ba, gori sam od Munchena, samo jedna prilika, druge nema
![]()
Ako ti zensko bude govorilo onda si u pravom problemu.Dex je napisao/la:Slušo bi ja tebe, al ne govoriš ništauschtipak je napisao/la:Dex, budes li njega slus'o, donji si.![]()
Samo od 2 osobe ženske, mame i najbolje prijateljice, ovo ništaAgresivnoDjubre je napisao/la:
I treba tako,sto je vise odbijas vise je tvoja.Tako i treba,vjeruj.![]()
I da ti samo kazem,nikad ne slusaj zenske savjete,uvijek ce ti na kraju okrenuti ledja.![]()
Kakve ba ove milfače, hoš da se napalimoRooney88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Obavezno gradivo!
Samo MAMA.Dex je napisao/la: Samo od 2 osobe ženske, mame i najbolje prijateljice, ovo ništa
Rooney88 je napisao/la:Nemoj da @Tribb kaci pjesme, pocrkat` cemo od alkohola.
Ako te posavjetujem, odmah ce konstatovati da te navlacim na tanak led. Onda bolje 'vako.Slušo bi ja tebe, al ne govoriš ništa
Na-a ovdje je kraj, vidjet objave o njoj nećeš vidjet onako, ovdje prestaje sveuschtipak je napisao/la:Ako te posavjetujem, odmah ce konstatovati da te navlacim na tanak led. Onda bolje 'vako.Slušo bi ja tebe, al ne govoriš ništa![]()
Evo samo cu ovo napisat'. Ne znaci ti nista bivsa, a stalno pises o njoj. Zakljucak: Lazes sebe.![]()
Reci joj.. :ugeek:Dex je napisao/la:Na-a ovdje je kraj, vidjet objave o njoj nećeš vidjet onako, ovdje prestaje sveImam novu, skoro je pala,
Ova na profilnoj mi je najbolja prijateljicada ne bude zabune :$
@LBJ samo na babe jaGILF
@Agresivni, samo je jedna ova prijateljica, typo maloAl neće ona ništa, ne okreće se ta od mene
Samo ti,ja postujem i cijenim svaki komentar od tebe.Rooney88 je napisao/la:@agresivni
Brate ja se zabrinuo, vidim "skacete" jedni na druge pa rekoh da vam zalijepim kakve starke cisto da skrenem paznju.![]()
Nemoj biti siguran.Dex je napisao/la:
@Agresivni, samo je jedna ova prijateljica, typo maloAl neće ona ništa, ne okreće se ta od mene
20 dana, previše za meneuschtipak je napisao/la:Dex, to sto si nas'o novu odmah poslije raskida, samo je jedan od pokazatelja (doduse djecijih) da ti je stalo do njene prethodnice.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.