Fino sam ti rekao,nisam papagaj da ponavljam 100 puta.uschtipak je napisao/la:
Nah, no 'molim te'.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Slusaj i biti ce uredu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Fino sam ti rekao,nisam papagaj da ponavljam 100 puta.uschtipak je napisao/la:
Nah, no 'molim te'.
I promjenio sliku profila sa nekom novom..Dex je napisao/la:Vozdra
Ovim sam zakopo bivšu potpuno u svom mozgu
Pametno,pametno. Nema sta.Narin je napisao/la:I promjenio sliku profila sa nekom novom..Dex je napisao/la:Vozdra
Ovim sam zakopo bivšu potpuno u svom mozgu
Ugini, ba.AgresivnoDjubre je napisao/la:Fino sam ti rekao,nisam papagaj da ponavljam 100 puta.uschtipak je napisao/la:
Nah, no 'molim te'.
Slusaj i biti ce uredu.
Disat ces ti meni na skrge,jos malo.uschtipak je napisao/la:
Ugini, ba.
Bolestan fetiš...AgresivnoDjubre je napisao/la:Disat ces ti meni na skrge,jos malo.uschtipak je napisao/la:
Ugini, ba.
Je l' to prijetnja, obecanje il' nesto trece?AgresivnoDjubre je napisao/la:Disat ces ti meni na skrge,jos malo.uschtipak je napisao/la:
Ugini, ba.
Brate bas si je ono izdominirao.Pusti se obraza,to je za djecu.Idi na nesto jace,bolje.Kreni naprijed.Dex je napisao/la:HbgaVrijeme je da dominiram, gleda u mene, a ja drugu poljubim u obraz, ni pogledo u onu nisam, dakako bivšu
Samo neke limunade slusasuschtipak je napisao/la:
O znam.... ZRrLUrU9Qw
Daj nam ti sta protiv kiseline.Samo neke limunade slusas
Ma znam, nisam ja nju ni vidio, ja se okreno, ona gleda u mene, bilo je poslije svega, neću da govorim ostale detaljeAgresivnoDjubre je napisao/la:
Brate bas si je ono izdominirao.Pusti se obraza,to je za djecu.Idi na nesto jace,bolje.Kreni naprijed.![]()
Brate ti ako ces namjerno ljubit druge kad ti bivsa prolazi da bi nesto pokazao bolje nemoj,zene su ti takve da ti njoj vise nisi ni zanimljiv,ni bitan.Samo sebe djabe brukas.Moj ti je savjet da ostanes u dobrim odnosima,pozdravljaj se sa njom,pricaj.To ce je vise bolit.Upamti.
Ma samo ganola.Bez mangupisanja nekog,samo sebe brukas.Al moras znati da si ti glavni i da ti vodis glavnu rijec.Nemoj dozvoljavati kao ja @ustipku ovdje da se malo kofrci.Doduse mozda ta ne place kao ova,al eto.Dex je napisao/la:
Ma znam, nisam ja nju ni vidio, ja se okreno, ona gleda u mene, bilo je poslije svega, neću da govorim ostale detaljeA pričam s njom, pozdravljam sve, javlja mi se, ponekad joj i SMS pošaljem
[youtube][/youtube]uschtipak je napisao/la:
O znam.![]()
![]()
![]()
AgresivnoDjubre je napisao/la:
Ma samo ganola.Bez mangupisanja nekog,samo sebe brukas.Al moras znati da si ti glavni i da ti vodis glavnu rijec.Nemoj dozvoljavati kao ja @ustipku ovdje da se malo kofrci.Doduse mozda ta ne place kao ova,al eto.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.