Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
definitivno se slazem, licno mislim da bi najbolje bilo Zebu ostavit' na klupi, a Grahovca ubacit' da pojacamo vezni red, kako brojcano, tako i trkacki, odnosno da predjemo u 4-3-3, a poslije nekada ubacit' Zebu ako bude bilo potrebehule_barca je napisao/la:
Tebe sam i cekoSuljo20002 je napisao/la:LJUDI KAKVA DJECA KAKVA EUROPA![]()
![]()
![]()
![]()
Emire to ko god da ti je reko,slago te je pravo ccc...
Najvjerovatnije druze sto imamo lijevog beka i zamjenu za njega, samo treba cekati da se papiri rijese.SARS je napisao/la:Mene samo zanima, zasto se ne dovede srdjan stanic na lijevog beka, cak sta vise covjek moze igrati i krilo... zeljo ga je otjerao a mislim da bi se kod nas fantasticno uklopio
Ja sam ga u nedjelju vidio na treningu sa svima, igrali na pola terena, dok je Mehmedagić stojao ispred svlačionica, u "civilnoj" odjeći.Gifron je napisao/la:Ja procitao da je Zec trenirao punim intezitetom bez problema.
BSMO svima koji slave
Skaha ne može igrati desnog beka a da ne pričamo o lijevom, isti slučaj bi bio kao sa KosticemPity1900 je napisao/la:Ja sam ga u nedjelju vidio na treningu sa svima, igrali na pola terena, dok je Mehmedagić stojao ispred svlačionica, u "civilnoj" odjeći.Gifron je napisao/la:Ja procitao da je Zec trenirao punim intezitetom bez problema.
BSMO svima koji slave
Nisam dugo gledao, ali Škaha ulijeva nadu, gurnuti ga na lijevog beka, ako je spreman za barem 60 minuta.
Jasno je to i meni, ali mi svakako igrača na toj poziciji nemamo. Ovako bi se Kosta vratio na stopera i imali bi stopere na mjestu. A Škahić je defanzivno vrlo dobar, voli i zna povući loptu, jedini problem bi bio ta noga, ali i Kosta kao ljevak nije imao neke iskoristive centaršuteve.nusko je napisao/la:Skaha ne može igrati desnog beka a da ne pričamo o lijevom, isti slučaj bi bio kao sa KosticemPity1900 je napisao/la:Ja sam ga u nedjelju vidio na treningu sa svima, igrali na pola terena, dok je Mehmedagić stojao ispred svlačionica, u "civilnoj" odjeći.Gifron je napisao/la:Ja procitao da je Zec trenirao punim intezitetom bez problema.
BSMO svima koji slave
Nisam dugo gledao, ali Škaha ulijeva nadu, gurnuti ga na lijevog beka, ako je spreman za barem 60 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.