Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EDO299
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EDO299 » 24 jun 2015, 14:56

LiverpoolEcho javlja kako je Coutinho mađioničar ne samo na terenu već i van njega, naime isti je odigrao veliku ulogu u transferu Firminoa. Svaka čast Kutijici, čim je stigao kod nas odmah se vidjela ta želja i taj ponos prilikom nošenja crvenog dresa. Aferim momčino. Što se tiče Firminoa visina transfera je 21 milion funti + 8 miliona bonusa, faktički bonusi kvare deal ali šta da se radi, dobili smo veoma kvalitetnog igrača + brazilac.

Moji pogledi na slijedeću sezonu su se ovim transferom takoreći "razvedrili" jer je ova kupovina bila jedna od pametniji u zadnje vrijeme, faktički ljetni period je počeo pametnim transferima (Milner i Bogdan - bez odštete, Ings i Gomez sića) sada smo iskeširali za klasu (nadam se). Nakon Firminhoa željno iščekujem završetak transfer sage oko Clynea, također očekujem napadača (moja želja je Jackson, ali najvjerovatnije da će to biti Bacca) te srednjeg veznog (najvjerovatnije Kovačić) uz prodaje Borinija, Lamberta, Johnsona, Balotellija, Manquilla (pod moranje). Ostali manje-više, Enrique nek' stoji za Back-up opciju, također isto važi i za Leivu, Allena, Tourea... Dolaskom pomenutih igrača imali bi veoma širok kadar istih, sa mnogo opcija (mnogo više ofanzivno nego defanzivno ali šta da se radi). Nadam se nekakvom takoreći puknuću Illorija, nešto tipa razvoja Coutinhoa, jer je momak zreo za tako nešto i ima sve predispozicije za vrhunskog stopera. Također očekujem da Sturridge bude potpuno spreman za novu sezonu jer znamo kakav imamo raspored te koliko on doprinosi našoj igri naprijed.

Firmino, Coutinho, Lallana, Milner, Henderson i naravno Can će čini kostur naše veze uz konstantan presing i brzu kretnju, povećana nam je doza kreativnosti (F+C) ali i kondicije (M+H+L), samim tim i razbijač napokon u vezi (Can).

Također prostora za napredak itekako ima. Tu su Ings, Ibe, Illori, Marković, Flanagan, pa i Coutinho i Firmino.

Mislim, ali i volio bih da Rodgers najviše primjenjuje dijamant Formaciju tj. 4-3-1-2 jer sa ovom formacijom dominiramo posjedom, kretnjom, ali i defanzivno se zatvaramo u 4-4-2 sa konstantim presingom. Dakle neka moja idealna (najrealnija) formacija bi izgledala ovako:

slika
At the end of the storm there's a golden sky..

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 24 jun 2015, 15:25

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 24 jun 2015, 15:49

Izgleda da tek sad pocinjemo sa pravim transferima kako javlja THISISANFIELD. :D
ZZ

neO1
Kontakt:

Post Postao/la neO1 » 24 jun 2015, 15:55

40 miliona dat za Firmina je bas cirkus. Jos ocekujem da za Clynea bace jedno 30 pa da cirkus bude potpun. Pogledaj samo odbrane na ovoj formaciji gore. Tuga. A sto je najzalosnije skrsit ce opet silne pare i opet ce se gledat Leiva Allen i slicni majstori ove igre.

neO1
Kontakt:

Post Postao/la neO1 » 24 jun 2015, 16:50

EDO299 je napisao/la:LiverpoolEcho javlja kako je Coutinho mađioničar ne samo na terenu već i van njega, naime isti je odigrao veliku ulogu u transferu Firminoa. Svaka čast Kutijici, čim je stigao kod nas odmah se vidjela ta želja i taj ponos prilikom nošenja crvenog dresa. Aferim momčino. Što se tiče Firminoa visina transfera je 21 milion funti + 8 miliona bonusa, faktički bonusi kvare deal ali šta da se radi, dobili smo veoma kvalitetnog igrača + brazilac.

Moji pogledi na slijedeću sezonu su se ovim transferom takoreći "razvedrili" jer je ova kupovina bila jedna od pametniji u zadnje vrijeme, faktički ljetni period je počeo pametnim transferima (Milner i Bogdan - bez odštete, Ings i Gomez sića) sada smo iskeširali za klasu (nadam se). Nakon Firminhoa željno iščekujem završetak transfer sage oko Clynea, također očekujem napadača (moja želja je Jackson, ali najvjerovatnije da će to biti Bacca) te srednjeg veznog (najvjerovatnije Kovačić) uz prodaje Borinija, Lamberta, Johnsona, Balotellija, Manquilla (pod moranje). Ostali manje-više, Enrique nek' stoji za Back-up opciju, također isto važi i za Leivu, Allena, Tourea... Dolaskom pomenutih igrača imali bi veoma širok kadar istih, sa mnogo opcija (mnogo više ofanzivno nego defanzivno ali šta da se radi). Nadam se nekakvom takoreći puknuću Illorija, nešto tipa razvoja Coutinhoa, jer je momak zreo za tako nešto i ima sve predispozicije za vrhunskog stopera. Također očekujem da Sturridge bude potpuno spreman za novu sezonu jer znamo kakav imamo raspored te koliko on doprinosi našoj igri naprijed.

Firmino, Coutinho, Lallana, Milner, Henderson i naravno Can će čini kostur naše veze uz konstantan presing i brzu kretnju, povećana nam je doza kreativnosti (F+C) ali i kondicije (M+H+L), samim tim i razbijač napokon u vezi (Can).

Također prostora za napredak itekako ima. Tu su Ings, Ibe, Illori, Marković, Flanagan, pa i Coutinho i Firmino.

Mislim, ali i volio bih da Rodgers najviše primjenjuje dijamant Formaciju tj. 4-3-1-2 jer sa ovom formacijom dominiramo posjedom, kretnjom, ali i defanzivno se zatvaramo u 4-4-2 sa konstantim presingom. Dakle neka moja idealna (najrealnija) formacija bi izgledala ovako:

slika
Klasicna Wengerovska taktika. Natrpaj veznjaka neka se dodaju loptom, a opasnosti po protivnicki go nema.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 24 jun 2015, 17:17

neO1 je napisao/la: Klasicna Wengerovska taktika. Natrpaj veznjaka neka se dodaju loptom, a opasnosti po protivnicki go nema.
Čini mi se da se previše družiš s gatarama i prorocima. Neki na ovoj formaciji nisu ni kupljeni niti su odigrali zajedno minute ali eto ti vidiš da nema opasnosti po gol. Svaka čast na vidovnjačkim sposobnostima.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 24 jun 2015, 17:52

Hahaha, ne mogu da vjerujem koliko su ljudi izvukli novca od ovih levata koji se predstavljaju kao zastupnici Liverpoola :urnebes:
Al' hajd' valjda bude koristi od njega...ili (možda) završi kao Carlos Eduardo nakon odlaska iz Sinsheima :shifty:
Joint_fc

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 24 jun 2015, 18:03

Reds96 je napisao/la:Obavezno pogledat :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Hahahaha, znaš da nisam navijač Liverpoola, al video je savršeno napravljen :lol:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 jun 2015, 18:06

18m funti, je cena koja se pojavila, zato sto ce samo taj deo ici Hoffenheimu, dok ostatak ide trecoj partiji koja je drzala ugovor Firmina. Za ovo nisam znao. Zato je on ispao ovako skup, cak i sa bonusima.

neO1
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Liverpool FC

Post Postao/la neO1 » 24 jun 2015, 18:08

lfckop je napisao/la:
neO1 je napisao/la: Klasicna Wengerovska taktika. Natrpaj veznjaka neka se dodaju loptom, a opasnosti po protivnicki go nema.
Čini mi se da se previše družiš s gatarama i prorocima. Neki na ovoj formaciji nisu ni kupljeni niti su odigrali zajedno minute ali eto ti vidiš da nema opasnosti po gol. Svaka čast na vidovnjačkim sposobnostima.
Nema to veze sa gatarama od ovih veznjaka su svi tu osim Kovacica tako da ti ne trebaju gatare da bi zakljucio na sta ce liciti taktika.

MorenoATM
Kontakt:

Post Postao/la MorenoATM » 24 jun 2015, 18:14

:clap: :clap:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 jun 2015, 18:25

slika

Nije da mu ne stoji :thumbup:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 24 jun 2015, 18:35

Sve Firminove asistencije od dolaska u Hoffenheim, za klub u repku. :bale: :D :thumbup:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 jun 2015, 19:23

slika
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 24 jun 2015, 19:41

Ja bih njemu dao ili broj 7 ili 11 a Kovacicu ako dodje 8. Ostaje jos 9 a 2 ce nadam se ubrzo :)
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 24 jun 2015, 19:44

Osmicu povući definitivno. Jedan jedini neponovljivi, legenda, ikona, svetac Liverpoola, veliki STEVEN GERRARD !
At the end of the storm there's a golden sky..

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 24 jun 2015, 19:44

Anfield HQ
@AnfieldHQ96 5h
Just interviewed Paul Joyce...told me Liverpool have NO interest in Mateo Kovacic & he is puzzled by constant links to him.#lfc
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 24 jun 2015, 20:01

keno94 je napisao/la:Anfield HQ
@AnfieldHQ96 5h
Just interviewed Paul Joyce...told me Liverpool have NO interest in Mateo Kovacic & he is puzzled by constant links to him.#lfc
Ja sam nesto uvjeren da nam je kova itekako u vrhu zelja za dovodjenje, kad su englezi tvrdili da smo blizu dovodjenje di marzio je reko da nije uopste nije bilo kontakta, a sad je suprotna situacija tako da di marzio je relevantan

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 jun 2015, 20:05

Toliko suskanja oko njega, nemoguce da nema bas nicega. Samo je pitanje, da li je on opcija, ako Sterling ide, i samo u tom slucaju.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 jun 2015, 20:18

Firmino made more tackles than any other attacking midfielder in Europe's top 5 leagues last season (81), which, given his attacking involvement, is quite the feat.
Ovdje je detaljnija analiza WhoScoreda.

http://www.whoscored.com/Articles/jjham ... -Liverpool
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 8 gostiju.